arkadaşlar bir akıl verin ne olur :((((((

Eski erkek arkadaşınla tekrar olmayı düşünme bile...
Ortada birşey yokken kavgalar çıkıyorsa,yarın öbür gün ciddi birşeyde tartıştığınızda ne yapcaksınız?
Küfür eden erkek yada kadından da hiç haz etmem...
Saygı falan kalmamış ilişkinizde,bu küfürler zamanla hakarete dönüşür benden demesi.

Şimdiki çocuk akrabanızmı,yoksa akrabanızmı tanıştırdı tam anlamadım ama;kısmet bu işler eğer elektrik aldıysanız tabiki görüşceksiniz. Bu görüşmeden sonra eski erkek arkadaşıma karşı yanlışmı yapıyorum diye düşünmeniz gereksiz.
Onunla olmadıysa,olmamıştır.Ona karşı sorumluluğunuz yok bu noktada.

Ama sanki fazla aceleci davranıyorsun ilişki konusunda...

hiç anlayamam sırf karşındaki kızdırmak için "başka biri" yalanlarını söyleme olayını... bunu acak karşındakinden tamamen kurtulmak istiyorsan söylersin ; hayatımda biri var uzak dur benden diye...

ilişkin hala tam olarak bitmemişken nasıl ben evleniyorum diyebilirsin ki... bunun üzerine hakaret duymana açıkçası ben şaşıramam... olmasa daha iyiydi ama ... olan olmuş ; biten bitmiş...

yapılacak tek şey ilişkinin bitişini kabullenip ; kendini toparlamak... başka bir erkeğe hızlı adımlarla ilerlemek değil...

kendi başına aşabilirsin bu acıyı ; başka birinden hatta bir erkekten medet ummak ne demek?
yalnız kalmazsın korkma ; kalsan da ölmezsin arkadaşların dediği gibi...

biraz mantıklı düşünmeye çalışsan; düşünerek adımlar atsan çok daha iyi olacak...

bana vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkürler arkadaşlar çoğunuz belki hemen başka bir insana koşmamı anlayamadınız belki ama ben 29 yaşındayım çok fazla sosyal bi insan değilim etrafımdaki tüm arkadaşlarımın hepsi evlendi o yüzden çok fazla arkadaşım da kalmadı zaten işten ayrıldım ve 4 aydır işsizim bunun vermiş olduğu bi bunalımda var üstümde yani anlayacağınız bütün olumsuz duyguları bir arada yaşıyorum. Belki 20 li yaşlarımın başında olsaydım amaan kimbilir karşıma başka kimler çıkacak derdim. Ama artık gezip tozacak yeni bir aşk bekleyecek yeni sosyal ortamlara girecek durumum da yok. Akrabamız olan kişide ailesi beni yıllardır isteyen insanlar ve ailem de hep olmasını istiyodu ve senelerdir o kadar üzerime geliyolar ki anlatamam. Birlikte olduğum insanları da bu yüzden kabullenemediler. Orda bildiğimiz tanıdığımız bi insan dururken neden başkasını istiyosun dediler. Senlerce karşı koydum ama dün ayrıldığım insanla yaptığım kavgadan sonra o mutsuz anımda akrabamızda madem ayrıldın gel benim oğlumla bi yemeğe çık diyince o anki boşlukla ve üzüntümle tamam dedim. Bilmiyorum anlatabildim mi yaşadıklarımı ((((((((

Son düzenleme:

olsun canm29 yaşçokmu geç alasen yanlış bir karar verme..sonra buğünlerinide ararsın sakın..
geç olsun güç olmasın tamamakannehir

sevmediğin biriyle evlenme bekar kal sonra diğer aşkın ile gizli gizli buluşmalar

evlendikten sonra böyle olacaksa olmasın

kendinide kandırma para gözünü boyamasın

sevmeyince sevmiyor insan ,para seni satın almasın !!!?? dikkatli ol

ben de 29 yaşındayım ve ilişkim biteli 1,5 sene oldu kimse de yok hayatımda... doğru düzgün bir insan olmayacaksa kimse de olmasın hayatımda... bence sen de bu şekilde düşünmelisin...

29 yaşında olan birine göre biraz daha mantıkla hareket etmen gerektiğini düşünüyorum...
biraz zaman ver kendine... ama etrafındakiler ısrara devam ederse çık yemeğe ; çok hızlı ilerlemediğin sürece tanımak için bir fırsatın olur...

29 yaşındasın ve sevgilin seni kıskansın senle daha fazla ilgilensin diye yalan söyleyip işe kabul edildim ıstanbula eğitime gitcemdiyorsun, kabul etmiyor kavga ediyorsunuz, kavga sırasında ben başkasıyla evlenicem diyorsun...
Valla kusura bakma ama bana bu davranışlar çok çocukça geldi...
Daha olgun davranmalı ve düşünmeli insan..
Ayrıca bu nasıl bir yanlızlık korkusu ki sevdiğin adamdan ayrılır ayrılmaz seninle evlenek isteyen bir adamın yemek davetini kabul edebiliyorsun..
ınsan nefret edip ayrılsa bile bu kadar çabuk yeni limanlara yelken açamaz, bi düşünür, taşınır, dinlenir, eski ilişkinin hayalkırıklıklarını yaralarını sarar ondan sonra başka adaylar peşine düşer....

anlamıyorum...akannehir

boşta kalmıyayım diye ilk teklife evet derseniz önünüze çıkan gerçek fırsatları göremezsiniz:1ninca:

biraz sakin olup hayatınızı gözden geçirip öyle adım atarsanız daha sağlıklı bir yaşam sürmüş olursunuz kanımca
fisfisfis

Bacım 38 yaşındayım, benim bile öyle kaygılarım yok... insanın karşısına çıkacaksa 70inde de çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…