- 20 Temmuz 2024
- 399
- 231
- 18
- 30
- Konu Sahibi Alya sultans
Merhabalar ben aylar önce eşimle ciddi bir tartışma yaşayıp kızıımı da alıp baba evine gitmiştim. Yaklaşık 5 ay eve dönmedim. Hatta kalkıp avukat tutup dava bile açmıştım. Bu süre zarfında kesin net bir karar ile dönmeyecektim fakat en son iki hafta önce eşim babamın da iznini alarak yanımıza geldi ve pişmanlklarını dile getirdi. Ben yine dönmeyecektim fakat babam "kızım ben insanların dedikodularından çok yoruldm bıktım deyince bende çok üzüldüm kimse benim yüzümden üzülmesin diyerek eve döndüm. Haziran ayında da tayinciyiz evimi burdan tamamen götüreceğim. Çünkü eşimin ailesi yüzünden çok çektim ve kavgalarımızın çogunlugu vs onlar yüzünden oluyordu. Asıl konuya da gelırsek hanımlar benim eşimin taa eskiden beri eşimin peşinde olan bir kız var eşimin memleketinden hatta aynı mahallede oturuyoruz şuan. Eşim biz sevgiliyken bile kıza defalarca kez benim sevdiğim var benim peşimi bırak demesine rağmen bir yerlerden ulaşmaya çalışıyordu hatta bir defasında bende uyarmak zorunda kalmıştım. En son evlendik bi kızımız oldu sesi sedası çıkmadı artık.. Benim evi terk ettiğimi duymuş eşime bir akrabası aracılıgı ile haber göndermiş haberi getiren kaynanama söylüyor kaynanam da tabi hemen eşime. Dediği şey şu; " Ben nişanlımdan ayrıldım eğer onun da eşi dönmeyecekse gelsin birlkte olalım diye" Bu benim kulagıma geldi acayip öfkeliyim. Tm hadi adam boşanmş olsa tm dicem de evli ve çocugu var amaç ne yani.demekki halen gözü kocamda.Sizce ben ne yapmam gerekiyor böyle bir durumda. Uyarmam gerekiyor mu. Ya da hiç bir şey yapmayıp kendi kendine patlasın mı orda. Siz olsanız ne yapardınız