ARKADAŞLAR BU BAŞLIĞI OKUYUN SEBEBİ BİLİNMEYEN KISIRLIK

lila25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
117
116
103
ARKADAŞLAR BENDE KISIRLIK OLDUĞUNU ZANNEDERKEN EŞİMDE ÇIKTI!!!
Selam arkadaşlar ben yaklaşık üç buçuk dört senedir sebebi bilinmeyen kısırlık grubundaydım. Eşimin bütün tahlilleri normal çıkıyordu. Gittiğim bütün doktorlar bana yöneliyordu. Klomen kulllandım. Laparoskopi oldum her şeyim normal çıktı. Bir arkadaşın tavsiyesi ile üroloji uzmanı KAAN AYDOSa gittik. Meğer eşimde DNA HASARI varmış... ilk defa duymuştum böyle bir şeyi. burdaki ürologlar bile ne olduğunu bilmiyor!!! Çok şükür tedavi gördük ve şu an HEMİLEYİM :21: Nacizane benim tavsiyem eşinizin DNA HASAR TESTİ YAPTIRMADAN AŞILAMA VE TÜP BEBEK DENEMEYİN. Çünkü bu hastalıkta aşılama ve tüp bebek tutmuyor maalesef :KK43: arkadaşlar inşallah bu yorumumu okursunuz eğer içinizden birilerine yardımım dokunursa çok sevinirim. Kimin kime sebep olacağı belli olmaz. Yaratan Rabbim sebepleri de yaratıyor muhakkak. Allah hepinizin yardımcısı olsun... belki dna hasarıyla ilgilenen başka ürologlar da vardır. ama bu DNA HASARI denen şey çok önemli. Türkiyede büyük labaratuvarlar var DÜZEN LABARATUVARI gibi. lütfen bu testi yaptırın. aşılama tüp bebek süreçleri çok zor. hele tutmaması... o kadar pahalı bir test de değil 150 tl civarı. lütfen yaptırın ben 3-4 yıl kaybettim siz kaybetmeyinnnnn

Back
X