- 14 Mayıs 2014
- 515
- 629
- 303
- Konu Sahibi su-de-su00
-
malesef cicim hakedene böyle saçmaladınız çünkü??
Kaç mezunusun cınım? Tanıdıklara soralım bakalım sen gerçek misinmarmara cnm
AhahahaO zaman şöyle diyelim.
Evinin hanımı'nda genel müdür
Kocişinin piremsesi, Ecrinnazsu'nun annesi
Ahahaha
No erkekler kirmizi carpi
Yes doctor's
Doktor iyidir, doktorları ben de severim. Baya bi severim
Valla mıgerızekalı ben 4 üni mezunuyum yemın edıyorum hemde
iki ciddi sey yazmaya geldim hemen dagitmissiniz bacilar, kopardiniz beniO zaman şöyle diyelim.
Evinin hanımı'nda genel müdür
Kocişinin piremsesi, Ecrinnazsu'nun annesi
Hafızaya bak düşman basinaYapmasın o kadar masrafı aptalmı bu adam cınsellık yok evlılık yok bu adamın benımle ne gıbı bır menfaatı olabılır dıye dusunuyorum
Yanlış mı anladım, erkek arkadaşınız var ama doktor beyle evlenebilir miyim diye düşünüyorsunuz?? Umarım yanlış anlamışımdır.4 ay iyi kostu pesımden yüz vermedım :) erkek arkadasım oldugu halde onun parasında degılım ayrıca
Konudaki doktor bey değil de konuyu açan öğretmen!! egoluBiz anlayamazmisiz zeka ozurluymusuz.
Eğer doğruysa ki hiç inandırıcı değil konu sahibi doktor beyi görünce erkek arkadaşını terketmiştir ama iyilik yapmış çocuğa, kurtulmuş çocukYani doktor birak onu bana gel dedi siz de doktor icin erkek arkadadinizdan mi vazgectiniz?
Ben de şikayet ettim kendisini size yazdığı cevaplardan ötürü. Herkes haddini bilse keşkeMune , cevap verirsem vatandasa iyi bir sey cikmayacak ağzımdan. Anlayacagini bilsem yine bir seyler derim de lütfen geregi yapilsin.
Ev hanimlari hayatin disinda mi?Ego değil zeka bence. Çoğu kadının hayali öyle insanlarla evlenip evinde kadın programları izleyip alışveriş yapmak olduğu için baştan uyarmak istemiş olabilir. Neden ego olarak gördünüz ki anlamadım. Ayrıca çalışıp hayatın içinde olmak daha iyi değil mi sanki alınmış gibi konuşmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?