- 20 Eylül 2017
- 2.399
- 9.473
- 158
- 38
- Konu Sahibi su-de-su00
-
yaaaa sorma senin gibisini bulamayiz bu konuda ama hadi isine ipsiz sapsiz doluyor buraya boşa nefes alan ne kadar tip varsa bi ugruyor kk ya kafa piril pirilahahah cidden aptalsınız ya
Hangi üniversite ?okul öncesi
Cok güzel yorumlar yapıyor değil mi? Ben de beğeniyorum çok özgüvenli konusuyor masallahOooo ağır olmuşsizinle çok fazla çeliştiğim yorum oluyor forumda ama gizli hayranınızım söylemeden edemeyeceğim :) Duruşunuz, özgüveniniz, düşüncenizi korkmadan söylemeniz takdire şayan gerçekten
Bir de,tersleyici yorumlar yazıyor. Sinirlendi buradaki arkadaşlaraÖğretmen ama "i" ler hep "ı".
De eki bitişik. HerkeZ yazmış.
Ş ve Ç ler iptal.
Nokta, virgül tedavülden kalkmış.
Dikkatim tamamen dağıldı.
Hangi üniversite ?
At yalanı... Neyse...marmara cnm
Ay kızlar muhabbete limon sıkmış olmayayım ama doktorları o kadar da abartmayalım
akademısyenın ısmını soyle
sudesu dusunuyordu
akademısyenın ısmını soyle
aılenın maddı durumunu bılmem de bazı konularda fukara oldugun kesınYalandı cnmBen okula dahı gıtmedım hıc maddı durumumuz kötüydü calıstım aıleme baktım ben
sudesu dusunuyordu
google amcaya mı sorsam
eyvah ne isim atsam
sımdıden soyleyeyım google da ısımler guncel degıl
Parasını yemek için yeteri kadar güzel değilsin bence :)))))))))))))))Kızlar zengın koca bulayım dedım malesef uyandı :) calıs dıyo baksanıza:))
okul oncesı ogretmenı olmak ısteyen ama en fazla halk egıtımden cocuk gelısımı sertıfkası alarak kreslerde yardımcı olarak calısan personelsındır senın ıcın bu buyuk basarıBak yemın edıyorum okul öncesı ögretmenıyım ya çokmu üstun basarı bu
Parasını yemek için yeteri kadar güzel değilsin bence :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?