Arkadaşlar bu doktorlar neden bu kadar egolu?

Bu adamla evlilik olmaz ama, bi doktor da türkçesi bu kadar kötü biriyle evlenmemeli.. Kültür de dengi dengine olmalı

Ayrıca çok güzelsen başka zengin koca bul(fazla kültürlü olmasın), çalış diyen adamı niye çekesin ki?

Dil kullaniminda samimiyet temelli kuraldisilik kabul edilebilir zaman ve zemine gore ancak ciddiye alinmak istiyorsaniz ifadelerinizi bir gozden gecirmelisiniz. Turkceyi dogru ve etkili kullanma kultur sermayenizin gostergesi.

Yunus der ki:

Söz ola kese savaşı, söz ola bitire başı
Söz ola ağılı aşı, bal ile yağ ede bir söz

Konu icerigine gelecek olursak tek derdiniz bu olsun insallah. Cozum saglam bir hayirdan gecer. Madem kafaniza yatmadi. Ayrica kotu doktorlar, kotu ogretmenler, kotu muhendisler vs. yoktur. Kotu insanlar vardir. Basliginiz bir dusunme hatasi: Asiri genelleme.

Ise gir calis
Sen de.calisicam..demissin zaten

Adam kendi ayaklari ustunde duran bir kiz istiyor demek ki.
Mantiksiz degil.

Konuşması çok boş işsizde olabilirsiniz benimle öyle konuşsa daha konuşmazdım Ne alakası var. Bende iş konusunu çok sıkıntı ediyorum kendi açımdan. Görüştüğüm kişi bir kez lafını yapmadı. Her şey düzelir birgün işinde olur sıkma canını. Moralini yüksek tut. Hep bu şekilde öyle olmasa çoktan ayrılmıştım.

Konu sahibi ciddi ciddi milletle kafa bulmuş. Daha 2. sayfada belli oldu. Zahmet edip 21 sayfayı okumadım ama konu sahibinin konusuna da hiç inanmadım.
Boşuna çenenizi yormayın. Gece gece kafa yapmaya gelmiş biri.

bir öğretmenin herkez yazması,konuyu anlam bütünlüğü ile anlatamaması ve imla kurallarını hiçe sayarak yazması sabah sabah şok etkisi yarattı

konuya odaklanamıyorum ne yapmış doktor

Sankı ben çalısmayacagımmı dedım? yanı hersey normalmı gorunuyo?

Sende o zeka sevıyesı olsa zaten konuları bağdastırırsın

Demekkı senı ıyı kullanmıslar

Hayır öyle degıl ben cok guzelmısım onun cevresınde guzel kız yokmus

Ne aptal ınsanlarsınız ya pes

ufff evet yıyıcıyım oldumu? sanırım kendısıde boyle dusunmeye baslamıs

daha fazla devem edemiyciiim konuya yeni gelenler sayfalar arasında kaybolmadan kaçın inanın dikkate alınacak ne bir konu sahibi var ne de bir konu

şu ifadeden de gına geldi kusacak yer arıyorum

doktorlarda genel hava böyle mevcut ama şans verdiğiniz doktorun karakteri de neden kızları başkalarının kapıp kendisinin kova gibi ortayerde kaldığını açıklıyor gibi.

Normal diyenlere şaşkınım. Şahıs , haddini bilmez densiz biri.

" Güzel kızlar kapılmış , ben sana takıldım " ne kadar baya , seviyesiz bir cümle. Kendini bilmez .

Ikincisi , daha karşısındakinin kararlarını bilmeden , ileriye yönelik düşüncesini öğrenmeden " neden çalışmıyorsun , kocanın eline mi bakacaksın " cümlesi kurulmaz.

Soru sormanın usulü vardır.

Evet haklısın konu sahibi egolu kişiler , bazı meleklerden birine sahip olunca daha beter oluyorlar.

Zaten egolu görünen çoğu kişi fos çıkıyor.

Bende ciddi ciddi yorumlarına cevap yazıyorum, verdiğin cevapları görünce şok oldum.

Birbirinizi bulmuşsunuz doktorla.

İlişkinin başında bu tip pazarlıklar hoş gelmiyor bana, sonuçta hayat bu yarın öbür gün belki çocuğunuz olacak çalışmayıp ona bakmak durumunda kalacaksınız, başınıza mı kakacak o zaman? tabii ki çalışmak çok güzel birşey hayatım boyunca hep çalıştım ama bunu birinin bana dikte etmesinden hiç hoşlanmam

Herkes yazım kurallarına dikkat etmek zorunda değil. Madem insanları uyarıyorsunuz, o vakit siz de buna dikkat etmelisiniz. ''Her meslekte egolu insanlar vardir.'' cümlesinde anlatım bozzukluğu bulunmaktadır, lütfen buna dikkat ediniz.

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
Konu sahibi de isterse 4 değil 14 üniversite bitirsin yine işe yaramaz.
Eğer öğretmen olduğunuz doğruysa, bu mesleği yapıp öğrenci yetiştirmekten men edilmelisiniz çünkü haketmiyorsunuz.

Hayır öyle degıl ben cok guzelmısım onun cevresınde guzel kız yokmus
Yanlışınız var,

O sözün özü şudur, bütün güzel kızlar bitmiş ehh seninle idare edelim gibi bişey.

Adamın sizinle evlilik düşünmediği ortada kendi yolunuza bakmanizi tavsiye ederim.

Eşim bana seninle güzelliğin için evlendim dese çok kırılırdım.o da hep ben senin önce huyuna karakterine aşık oldum, güzelliğin bana piyango oldu der.benimle güzelliğim için evlenecekse hiç evlenmesin.neticede yaşlanmak gibi bir gerçek var.

hiç kusura bakmayın herkes kurallara dikkat etmek zorundadır hele de kişi ben öğretmenim diyorsa.süper bir dil,harika noktalama işaretleri kullanmasına gerek yok ama kadının ne yazdığı,konunun ne olduğu bile anlaşılmıyor siz alıntıladığınız mesajdaki anlatım bozukluğuna vurgu yapıyorsunuz inanın kahkaha attım

konu sahiplerini savunun ama içi boş ve gereksiz savunmalar yapmayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…