- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi su-de-su00
-
Arkadaşlar özel kurumda calısan bır ögretmenım 2 aydır calısmıyorum acıkcası 4 aydır benımle ılgılenen bır doktor var baya takılıntılı kımseyı begenmıyormus guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı neyse sans verdım
Bu arada kendısıde 32 yasında neyse yok neden calısmıyorsun kocanın elıne mı bakacaksın falan?
Ben evlı degılım ayrıca calısıcam cok sinir oldum kendısıne gıt hastanede doktor bırını bul dedım sonra kızdı ne alaka dedi
Bunun dısında cok ılgılı 15-20 kez ara falan süreklı sakalar yapar komık ciddi oldugu bellı ama bu kadar calısmama neden taktı? bunla evlılık olurm sızce ya?
Bak yemın edıyorum okul öncesı ögretmenıyım ya çokmu üstun basarı bu
Sankı ben çalısmayacagımmı dedım? yanı hersey normalmı gorunuyo?
Sende o zeka sevıyesı olsa zaten konuları bağdastırırsın
Demekkı senı ıyı kullanmıslar
Hayır öyle degıl ben cok guzelmısım onun cevresınde guzel kız yokmus
Ne aptal ınsanlarsınız ya pes
ufff evet yıyıcıyım oldumu? sanırım kendısıde boyle dusunmeye baslamıs
İlişkinin başında bu tip pazarlıklar hoş gelmiyor bana, sonuçta hayat bu yarın öbür gün belki çocuğunuz olacak çalışmayıp ona bakmak durumunda kalacaksınız, başınıza mı kakacak o zaman? tabii ki çalışmak çok güzel birşey hayatım boyunca hep çalıştım ama bunu birinin bana dikte etmesinden hiç hoşlanmamArkadaşlar özel kurumda calısan bır ögretmenım 2 aydır calısmıyorum acıkcası 4 aydır benımle ılgılenen bır doktor var baya takılıntılı kımseyı begenmıyormus guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı neyse sans verdım
Bu arada kendısıde 32 yasında neyse yok neden calısmıyorsun kocanın elıne mı bakacaksın falan?
Ben evlı degılım ayrıca calısıcam cok sinir oldum kendısıne gıt hastanede doktor bırını bul dedım sonra kızdı ne alaka dedi
Bunun dısında cok ılgılı 15-20 kez ara falan süreklı sakalar yapar komık ciddi oldugu bellı ama bu kadar calısmama neden taktı? bunla evlılık olurm sızce ya?
Öğretmeseniz de değilseniz de lütfen herkez yazmayın
Diğer konuya gelince doktorlar egolu diye bir sey yok. Her meslekte egolu insanlar vardir.
Ayrica beyefendinin söylediğinde bir anormallik yok çalışmanız kendi ekmeginizi kazanmaniz mantıklı olanı...
Yanlışınız var,Hayır öyle degıl ben cok guzelmısım onun cevresınde guzel kız yokmus
Herkes yazım kurallarına dikkat etmek zorunda değil. Madem insanları uyarıyorsunuz, o vakit siz de buna dikkat etmelisiniz. ''Her meslekte egolu insanlar vardir.'' cümlesinde anlatım bozzukluğu bulunmaktadır, lütfen buna dikkat ediniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?