Arkadaşlar bu doktorlar neden bu kadar egolu?

O zaman adam egolu değil , siz yiyicisiniz ve bununla eğleniyorsunuz .. yazık sizin yetiştireceğiniz nesillere

Yapmasın o kadar masrafı aptalmı bu adam cınsellık yok evlılık yok bu adamın benımle ne gıbı bır menfaatı olabılır dıye dusunuyorum

S su-de-su00

"Napıosun" şeklinde kısaltma yapıyor olabilir. Eskiden whatsapp yokken ve kısa mesajlardaki karakter sınırı insanların belini bükerken herkes böyle yazıyordu.
Bir öğretmenin "herşey" ya da "herkez" yazmasıyla aynı şey değil kesinlikle.
Ama sonraki mesajlarınızın içeriğinden anladığım kadarıyla sizin için pek fark etmiyor neyi nasıl yazdığınız.

Takılsın banane cokmu umrumda baskasını bulurum ..
Kendısinin bana yaptıgı masrafı dusunsun bence
Tamam. Mesele çözüldü.
Dr a kapak atıp, hayatını yaşayacaktı.
Dr düşmemiş bu tuzağa.
Kızımız avcı, dr eğlencelik peşinde.

Hayırlı pazarlar efendim.

Yoo bu adamı Dr. Titri için istediğinizi net anladık da parasını yeme hayalleriniz suya düşmüş.

O zaman adam egolu değil , siz yiyicisiniz ve bununla eğleniyorsunuz .. yazık sizin yetiştireceğiniz nesillere

Yazarın Diğer yazdıklarını okumaya üşeniyorum , bu kadın adamın parasını mı yeme derdinde , Allah rızası için özet geçseniz :)

Yazarın Diğer yazdıklarını okumaya üşeniyorum , bu kadın adamın parasını mı yeme derdinde , Allah rızası için özet geçseniz :)

ufff evet yıyıcıyım oldumu? sanırım kendısıde boyle dusunmeye baslamıs

Yani demek istiyor ki cinsellik olsaydi evlilik dusunmez benle gonul eglendirmis olurdu ama cinsellik yok kesin beni nikahina alacak :) Bu düşünce de bi ogretmene ait aman Allahimmm

İşte ben bir sonraki mesajımda bunu belirttim ama " seni çok kullanmislar anlaşilan" cevabini aldim. Bu cumle de bir ogretmene ait değildir rahat olun.

Ben cok guzelmısım bu yuzden aylarca benım pesımdeymıs

Dr aptalmış, buna (yani etrafta güzel kalmadığı için kötünün iyisi konu sahibine) biraz para yedirmiş.
Nikahına alır mı diye soruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…