- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi su-de-su00
-
Yoo bu adamı Dr. Titri için istediğinizi net anladık da parasını yeme hayalleriniz suya düşmüş.Aılem bu doktoru istıyordu ama ben vazgecmedım sadece anlasamıyorduk
O zaman adam egolu değil , siz yiyicisiniz ve bununla eğleniyorsunuz .. yazık sizin yetiştireceğiniz nesillereÇok umrumda kendısı kullanılıyobir dünya masrafı yapan ben degılım
Yoo bu adamı Dr. Titri için istediğinizi net anladık da parasını yeme hayalleriniz suya düşmüş.
O zaman adam egolu değil , siz yiyicisiniz ve bununla eğleniyorsunuz .. yazık sizin yetiştireceğiniz nesillere
Yani demek istiyor ki cinsellik olsaydi evlilik dusunmez benle gonul eglendirmis olurdu ama cinsellik yok kesin beni nikahina alacak :) Bu düşünce de bi ogretmene ait aman AllahimmmNe alaka?
Çok umrumda kendısı kullanılıyobir dünya masrafı yapan ben degılım
O zaman adam egolu değil , siz yiyicisiniz ve bununla eğleniyorsunuz .. yazık sizin yetiştireceğiniz nesillere
Tamam. Mesele çözüldü.Takılsın bananecokmu umrumda baskasını bulurum ..
Kendısinin bana yaptıgı masrafı dusunsun bence
Yoo bu adamı Dr. Titri için istediğinizi net anladık da parasını yeme hayalleriniz suya düşmüş.
Yapmasın o kadar masrafı aptalmı bu adam cınsellık yok evlılık yok bu adamın benımle ne gıbı bır menfaatı olabılır dıye dusunuyorum
Yazarın Diğer yazdıklarını okumaya üşeniyorum , bu kadın adamın parasını mı yeme derdinde , Allah rızası için özet geçseniz :)
Bizim de umrumuzda değilsiniz.Evet öyle görünüyo ne yapım cokta umrumda :)
Yani demek istiyor ki cinsellik olsaydi evlilik dusunmez benle gonul eglendirmis olurdu ama cinsellik yok kesin beni nikahina alacak :) Bu düşünce de bi ogretmene ait aman Allahimmm
Durum öyle ilerliyor , doktor yolunacak tavukmuş, bizimki de yoluyormuşYazarın Diğer yazdıklarını okumaya üşeniyorum , bu kadın adamın parasını mı yeme derdinde , Allah rızası için özet geçseniz :)
Bizim de umrumuzda değilsiniz.
Öğrencilere üzüldük.
guzel kızları herkes kapmıs oyuzden sana takıgım dıyerek sana mecbur kaldım etrafda guzel olsa senle ısım yok demek ıstemıs
en basta boyle bır cumleyle adım atan bı ınsanla sızın muhattap olmamanız lazım
Dr aptalmış, buna (yani etrafta güzel kalmadığı için kötünün iyisi konu sahibine) biraz para yedirmiş.Yazarın Diğer yazdıklarını okumaya üşeniyorum , bu kadın adamın parasını mı yeme derdinde , Allah rızası için özet geçseniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?