- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi su-de-su00
-
Yok yok kesin fakeparaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama malesef kendısı uyandı parasını yıyemıcem calıs dıyor baksana:)
Olurda size parasını yedirmeye razı olursa ilk olarak estetik cerrahiye başvurun. Beyin estetiği yapılıyor mu bilmiyorum ama vardır bir çaresi sizin gibilerindeparaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama malesef kendısı uyandı parasını yıyemıcem calıs dıyor baksana:)
Arkadaşlar özel kurumda calısan bır ögretmenım 2 aydır calısmıyorum acıkcası 4 aydır benımle ılgılenen bır doktor var baya takılıntılı kımseyı begenmıyormus guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı neyse sans verdım
Bu arada kendısıde 32 yasında neyse yok neden calısmıyorsun kocanın elıne mı bakacaksın falan?
Ben evlı degılım ayrıca calısıcam cok sinir oldum kendısıne gıt hastanede doktor bırını bul dedım sonra kızdı ne alaka dedi
Bunun dısında cok ılgılı 15-20 kez ara falan süreklı sakalar yapar komık ciddi oldugu bellı ama bu kadar calısmama neden taktı? bunla evlılık olurm sızce ya?
Yok. Çünkü kızımız henüz doktoru yatağa atamamış.
Atsa namus meselesi, gebelikten nikahı basacak :)))))))
Şu konudan ban yersen valla daha konusmamYok. Çünkü kızımız henüz doktoru yatağa atamamış.
Atsa namus meselesi, gebelikten nikahı basacak :)))))))
Olurda size parasını yedirmeye razı olursa ilk olarak estetik cerrahiye başvurun. Beyin estetiği yapılıyor mu bilmiyorum ama vardır bir çaresi sizin gibilerinde
Yavrucuğum güldük eğlendik.Kızlar zengın koca bulayım dedım malesef uyandı :) calıs dıyo baksanıza:))
Yavrucuğum güldük eğlendik.
Bu saatte senin 10. rüyanı görmen gerekirdi.
Şimdi ballı sütünü iç, doğru yatağa.
Lise arkadaşlarına da anlatıp gülersin :))
Yalnız Türk Dili dersine ağırlık ver.
hayalen yediklerine sayKızlar ben bu adamın parasını yıyemecegım artık öylemı
Doktorlarin cevresinde oyle kizlar olur ki. Anlatamam sana. Ama senin ki gibi bir olay bana iddia ihtimalini dusundurdu.Hayır öyle degıl ben cok guzelmısım onun cevresınde guzel kız yokmus
Bence ne yap ne et evlenin, dünyanın geri kalanı kurtulsunKızlar ben bu adamın parasını yıyemecegım artık öylemı
Zannetmiyorum hayir hepsi egolu degillerArkadaşlar özel kurumda calısan bır ögretmenım 2 aydır calısmıyorum acıkcası 4 aydır benımle ılgılenen bır doktor var baya takılıntılı kımseyı begenmıyormus guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı neyse sans verdım
Bu arada kendısıde 32 yasında neyse yok neden calısmıyorsun kocanın elıne mı bakacaksın falan?
Ben evlı degılım ayrıca calısıcam cok sinir oldum kendısıne gıt hastanede doktor bırını bul dedım sonra kızdı ne alaka dedi
Bunun dısında cok ılgılı 15-20 kez ara falan süreklı sakalar yapar komık ciddi oldugu bellı ama bu kadar calısmama neden taktı? bunla evlılık olurm sızce ya?
hayalen yediklerine sayhadi guldun eglendin kendi kendine yatagina gir sutunu ic dünkü bebe ya
Bence ne yap ne et evlenin, dünyanın geri kalanı kurtulsun
tabi muhakkak öyledir hayal kurup yazmak kolay sandin galiba ama degilmis bak ugrasman gerek bir daha ki sefere diyorumBu sitedekıler ınanılmaz zekıymıs ya :) evet arkadaslar daha cocugum ben :*
tabi muhakkak öyledir hayal kurup yazmak kolay sandin galiba ama degilmis bak ugrasman gerek bir daha ki sefere diyorum
Ayy ne ogretmeni hayatim daha derdini anlatamiyor dogru duzgun, ilk cümlelerinde anladim zaten ogretmen olmadigini. Imla hatasi cumle kurma hatalari vs hadi neyse de kafa ve dusunceler cooook geriden geliyor. Yok adam buna masraf yapıyormuş da bu adami kullaniyormus da yahu adam doktor sana yaptigi 300 500 lira zaten onun bi gömlek bi tisorte falan verdigi paradir cok da onemli degil yani. Gezip tozup sonra yok o beni kullandi yok ben onu kullandim ne basit basit konuşmalar.İşte ben bir sonraki mesajımda bunu belirttim ama " seni çok kullanmislar anlaşilan" cevabini aldim. Bu cumle de bir ogretmene ait değildir rahat olun.
Cok guldum ya..Bence ne yap ne et evlenin, dünyanın geri kalanı kurtulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?