- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.901
- 898
- Konu Sahibi su-de-su00
-
MissCherryBlossom yazdıklarınızı ağır bulmuştum ama bunları okuyunca az bile demişsiniz gerçekten
İşte ben bir sonraki mesajımda bunu belirttim ama " seni çok kullanmislar anlaşilan" cevabini aldim. Bu cumle de bir ogretmene ait değildir rahat olun.
4-5 aydır cınsellık olmayan bır ılıskıde sence ne olabılır
Sana ait sıfatı burdaki herkes anladı oyuzden yazmamıza gerek yok.Ne aptal ınsanlarsınız ya pes
Dr aptalmış, buna (yani etrafta güzel kalmadığı için kötünün iyisi konu sahibine) biraz para yedirmiş.
Nikahına alır mı diye soruyor :)
Ben anlamadim simdi. Bu doktorla gorusmeye baslamadan once erkek arkadasim var zaten doktor olmaz demissin. Sonra erkrk atkasini bitakmissin doktorla gorusmeye baslamissin. Ailen de doktoru istiyormus zaten. Eee simdi de diyorsun ki ben erkek arkadsdimdan vazgecmedim, anlasamiyorsuk. Yani ayrildin mi erkek arkadasindan ayrilmadin mi?Aılem bu doktoru istıyordu ama ben vazgecmedım sadece anlasamıyorduk
sızı cıddıye alıp konuya cevap yazdıgım ıcın kendımı kınıyorum ıyı forumlar
Valla panpa vallahi billahi insan sarrafıyım hele ki konuya doktor aşağı doktor yukarı başlayanlar %99 para avcısı çıkıyor. Kafam çalışıyor mütevazi olamicam
Ben anlamadim simdi. Bu doktorla gorusmeye baslamadan once erkek arkadasim var zaten doktor olmaz demissin. Sonra erkrk atkasini bitakmissin doktorla gorusmeye baslamissin. Ailen de doktoru istiyormus zaten. Eee simdi de diyorsun ki ben erkek arkadsdimdan vazgecmedim, anlasamiyorsuk. Yani ayrildin mi erkek arkadasindan ayrilmadin mi?
Peki doktorun bu nikahtan haberi var mıDr aptalmış, buna (yani etrafta güzel kalmadığı için kötünün iyisi konu sahibine) biraz para yedirmiş.
Nikahına alır mı diye soruyor :)
Emın ol bir ögretmene aıt:)
buna gülmeden gecemedım dur bır guleyım onceHayır öyle degıl ben cok guzelmısım onun cevresınde guzel kız yokmus
Etkileyen nedir anlayamadım?EEE tabıkı etkılıyor
buna gülmeden gecemedım dur bır guleyım once
adamın hakaretını kendıne ıltıfat yapan bırıne oturup sayfalarca yazdıgınıza ınanamıyorum kızlar
muhakeme yetenegı dıye bırsey var karsınızda algılama olmayan bırıne ne anlatıyorsunuz allah askına
Etkileyen nedir anlayamadım?
Yok. Çünkü kızımız henüz doktoru yatağa atamamış.Peki doktorun bu nikahtan haberi var mı
Hahaha.tatlım o doktor onun cevresınde cok kız olur altındakı arabayı görsen aklın cıkar
Neyseki " yiyici, çalışmayan bir zengin koca avcısı"na ait. Kanıtla da eğitim bilimleri diplomamı yırtıyım..
Peki doktorun bu nikahtan haberi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?