Arkadaslar cok acil yardim

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
Slm arkadaşlar. Benim kimseye anlatamadığım bir derdim var.kızımın beline kadar saçları var.okulun son günü başında bit gördüm. Sonra kendim tarandim bendende çıktı.hemen gazyagi yaptım. Bir hafta sonra kızım kaşınmaya başladı. Yine kendimede baktım yine bendede var.bütün herşeyi 90 da yikadim.taraklari çamaşır suyuna bastım. Kızımı kontrol ediyorum sürekli yok.kafa derilerini resmen soyuldu.bu gece çok kaşındın. Bir tarayıp dedim.aman allahım. Deliricem.şimdi gazyagi surdum yine.kafam cayır cayır yanıyor. Arkadaşlar bunun gelmemesi için önerileriniz varmı. Kafayı yiyeceğim. Ne varsa yikadim.şuan kafa derim yanıyor resmen bu saatte bekliyorum gazı surdum.gelmemesi için önerileriniz neler.nolur yardımcı olun

Bit şampuanı olabilir...ama sizdeki kuş bitiyse o hemen ölmüyormuş burda bi konu okumuştun ordan kaldı aklımda...

Eczaneden bit şampuanı alın gaz yağı falan sürmeyin kafanıza, birde deri soyuldu demişsiniz zarar vermeyin daha fazla tabiki yanar kafanız eczanelerde ayrıca bit gelmesin diye broş gibi şeyler var onlardan da alın okula giderken taksın kızınız .Birde okula gitmeden şampuandan pamuğa döküp kulak arkalarına sürün. Bit tarağından da edinin geçmiş olsun

Eczanelerde bit spreyı var .

Lavanta yağı etkili oluyormuş
Onu duydum nasıl kullanicaz
Şuan resmen yanıyorum. Yıkayıp döncem size

Yegenimde de benzer bir sorun olmustu. Saclari da beline kadar uzun. Dediginiz gibi sampuan onda da ise yaramadi. Ispirto yaptilar ara ara ve kurtuldular. Ben de kendimeonlem olarak sampuan aldim. Bana gecmemis

Yani bit varsa kestirin gitsin saçını kökü onda uzar.bitli uzun saçtansa bitsiz kısa saçı tercih ederim.bit şampuanı var onunla birlikte kullanın.bana en yakın arkadaşımdan bulaşmıştı 1 haftada geçti annem sağolsun.arkadaşımın annesinin 4 çocuğu vardı hepsiyle uğraşamazdı ondan onlarınki ayları aldı.

Çocugunuza sakın gaz yağı falan sürmeyin.kendinizede tabi.eczaneye gidip derdinizi anlatın onlar size uygun ilacı verirler.ayrca tabiki sizin kararınız ama kızınızın saçlarının okadar uzun olması hem size hem ona sıkıntı.bence makul ölçü işe başetmek daha kolay olabilir.

bit şampuanı alın en kuvvetlisinden.
Kızınızda kullansın.eğer ondan geldiyse geliyorsa bitler bulaşmayı engelleyici spreyler var onlardan sıksın evden çıkmadan.
Kaynağı kesmezseniz bitmez.

Eczanelerde mukemmel urunler var gaz yagi nedir ya.alin onlari kullanin kurbaniniz olayim cigerlerinize yazik.

Bu eziyeti çekmek yerine kendi temizliğini, bakamını yapacak yaşa gelene kadar saçını daha normal seviyede tutabilirsiniz. Okulda oluyorsa bit zaten temiz saça geliyor. Ayrıca 1 kez öldürseniz de yumurtalar ölmüyor. Bir süre sonra yine çıkıyor.

Şampuan alın, tarak olur zaten içinde. İkiniz de kullanın. Durulama suyunuza da sirke karıştırın. Sadece sirke yumurtayı çatlatıyor diye biliyorum. Benim öyle geçmişti. Bir de kendim saçımı boyadım. Tekrarlamadı hiçbir şekilde.

Çocuğa bit tokası da alabilirsiniz.

sakın gazyağı falan sürmeyin kızınıza da kendinize de.eczaneden en kuvvetlisinden bit şampuanı alın bazıları dandik oluyor, geçti diyip bırakmayın devam edin.yastık çarşaf günlük değiştirin,saçınıza sürdüğünüz her şeyi günlük dezenfente edin.bit tokaları da var eczanelerde, toka olarak onları kullanıp atın.sirkeli suyla yerleri günlük silin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…