Ayyy Ona sil gidiyoBit şampuanı olabilir...ama sizdeki kuş bitiyse o hemen ölmüyormuş burda bi konu okumuştun ordan kaldı aklımda...
Ne sampuan lar denedim yok gazyaginda buldum cozumuBit şampuanı ve tarağı var, birkaç kullanımda kurtuluyor insan.
Hemen edinin.
Çok çözüm olmamış ki tekrarlamış.Ne sampuan lar denedim yok gazyaginda buldum cozumu
Eczanelerde bit spreyı var .Slm arkadaşlar. Benim kimseye anlatamadığım bir derdim var.kızımın beline kadar saçları var.okulun son günü başında bit gördüm. Sonra kendim tarandim bendende çıktı.hemen gazyagi yaptım. Bir hafta sonra kızım kaşınmaya başladı. Yine kendimede baktım yine bendede var.bütün herşeyi 90 da yikadim.taraklari çamaşır suyuna bastım. Kızımı kontrol ediyorum sürekli yok.kafa derilerini resmen soyuldu.bu gece çok kaşındın. Bir tarayıp dedim.aman allahım. Deliricem.şimdi gazyagi surdum yine.kafam cayır cayır yanıyor. Arkadaşlar bunun gelmemesi için önerileriniz varmı. Kafayı yiyeceğim. Ne varsa yikadim.şuan kafa derim yanıyor resmen bu saatte bekliyorum gazı surdum.gelmemesi için önerileriniz neler.nolur yardımcı olun
Onu duydum nasıl kullanicazLavanta yağı etkili oluyormuş
Şuan resmen yanıyorum. Yıkayıp döncem sizeEczaneden bit şampuanı alın gaz yağı falan sürmeyin kafanıza, birde deri soyuldu demişsiniz zarar vermeyin daha fazla tabiki yanar kafanızeczanelerde ayrıca bit gelmesin diye broş gibi şeyler var onlardan da alın okula giderken taksın kızınız .Birde okula gitmeden şampuandan pamuğa döküp kulak arkalarına sürün. Bit tarağından da edinin geçmiş olsun
Eczanelerde mukemmel urunler var gaz yagi nedir ya.alin onlari kullanin kurbaniniz olayim cigerlerinize yazik.Slm arkadaşlar. Benim kimseye anlatamadığım bir derdim var.kızımın beline kadar saçları var.okulun son günü başında bit gördüm. Sonra kendim tarandim bendende çıktı.hemen gazyagi yaptım. Bir hafta sonra kızım kaşınmaya başladı. Yine kendimede baktım yine bendede var.bütün herşeyi 90 da yikadim.taraklari çamaşır suyuna bastım. Kızımı kontrol ediyorum sürekli yok.kafa derilerini resmen soyuldu.bu gece çok kaşındın. Bir tarayıp dedim.aman allahım. Deliricem.şimdi gazyagi surdum yine.kafam cayır cayır yanıyor. Arkadaşlar bunun gelmemesi için önerileriniz varmı. Kafayı yiyeceğim. Ne varsa yikadim.şuan kafa derim yanıyor resmen bu saatte bekliyorum gazı surdum.gelmemesi için önerileriniz neler.nolur yardımcı olun
Direk lavanta yagini saça sürüyorsunuz damla halinde. Gelmesini engelliyormus bı öğretmen demişti çocuklardan onada gelememesi için kullaniyormusOnu duydum nasıl kullanicaz
Şuan resmen yanıyorum. Yıkayıp döncem size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?