Arkadaslar cok acil yardim

Çok çözüm olmamış ki tekrarlamış.
Evde tüylü hayvan falan var mı?
Kaynağını bulmanız lazım önce.
Sadece siz ve kızın saçında olsaydı çare olurdu diye düşünüyorum.
Evde hayvanda yok.başka nasıl bir kaynağı olabilir ki hiç bilmiyorum.çarşafları yastıkları 90 da yıkıyorum. Saçımı kestircem böyle olunca kestiremiyorumda.saçım baya uzun.napayim ne edeyim bilemiyorum

Valla şimdi gazyagini yikadim saçımdan. Deriler kalkti o derece.

ne gaz yağı çıldırdınız galiba..
eczaneye gidin yani hadi siz neyse ama kızınıza yazık.
Kaç tane aldim yaptım ertesi gün yine.kızımı takip ediyorum bir tane sirke bırakmadım. Kendimide tarıyoRum ama göremediğime arkaları sirke varmı bilmiyorum.kestirmeye gidicem kuaföre şimdi bu durumda nasıl gideyim.zaten gazyagi kokusu İki üç günde geçiyor hergün yıkana yikana

Ayyy çok da acır.sakın sürmeyin onu teee fi tarihinden kalma bişey o.başka cilt hastalığı çıkar zehirlenirsiniz Allah korusun.
Şuan yikadim halde yanıyor. Kafayı yiyeceğim. Kuaföre gitsem nasıl olur acaba bilmiyorum.kısaltma baya uzun saçım. Kuaför sirke mirke görür diye gidemiyorum.kimseye söyleyemiyorum. Anneme baktırdım gözleri kesmiyor offf

kuaföre gitmeyin bence diğerlerine de bulaşır hatta kuaför eve gelebilirse daha iyi.
sınıfta sürekli bulaşıyordur, bit tokası alın.
saçını kesin, şampuanı baya bekletip beyaz örtüde güneşte tarayın eğer yapmadıysanız.
kolay gelsin.
saç boyası da öldürüyor diye biliyorum kendiniz için.

Gazyağı da denedim şampuan da zamanında.
Ay çok kötü bitlenmiştim.
Şöyle çözmüşlerdi bizimkiler.
Adi limon kolonyası.
Kesin çözüm pıt pıt ölüyorlar bol bol döküp baş aşağı tarayın. Sonra da bolca bit karşıtı şampuan kullanın.

Yapmamı. Kızım daha öncede bir iki sene önce bitlenmisti.benim saçım boyalı gelmiyordu bana hiç. Bu sefer nasıl oldu anlamıyorum.

Şimdi gidip kuaföre ne diyeceğimi birde orası var.hay allahım nasıl yapayim bilemedim

Okuldan bulaşmıştır büyük ihtimalle. Bu işin pislik, temizlikle ilgisi yok malesef, hatta temiz saça daha çanuk geliyor. Kızımın ilkokulda sınıfında bir kaç kez görüldü, bir kez bile gelmedi. Ortaokulda artık büyüdüler olmaz diye biraz saldım malesef bir kez o dönemde bizimde başımıza geldi.
Öncelikle korunma yöntemi olarak, eczaneden kafurun alın. Temiz bir bez parçasının içine dikin. Formasının ense kısmına çengelli iğneyle tutturun. Hava aldıkça eriyen bir şey olduğu için, tükendikçe yenileyin. Ben ilkokul döneminde bu şekilde korudum, saçlarını sürekli örerdim aynı zamanda. Lavanta yağıda etkiliymiş, ense ve kulak arkalarına sürebilirsiniz.
Kızımın saçına bulaştığında iki üç gün sonra ortaokul mezuniyet partisi vardı. Malum kuaföre gitmesi gerekiyordu sürem kısıtlıydı. Nette bulduğum tüm yöntemleri bir günde denedim. Çok şükür 2. gün eser kalmamıştı. İlk önce eczaneden bit spreyi aldım. Saçına sıkıp kafasını boneyle kapattım ve bit tarağı ile taradım. Banyoda bit şampuanını uyguladım. Duruladıktan sonra mentollü traj köpüğü sıkıp yine taradım. Tekrar duruladıktan sonra, yarı yarıya su ve elma sirkesi ile son durulamayı yaptım. Ertesi gün aynı işlemleri uyguladım. Bu arada evdeki tüm nevresimleri, koltuk kırkentlerini, montları, atkı bereleri, kullandığı kıyafetleri yıkadım. Koltuk ve yatakları detaylı süpürüp, elma sirkesi ile sildim. Biraz yorucu iki gün geçirdim ama inanın ertesi gün saç taramamda bir tane bile görmedim. Saçına aynı işlemi 7 gün sonra tekrarladım, kalan yumurta falan varsa diye.
En korktuğum şeydi ama bir kezde olsa bende yaşadım. İlk gördüğümde sizin gibi inanılmaz stres yapmıştım ama sakin olun. Bunları uygularsanız bir iki güne hiç bir şey kalmaz.

Şimdi gidip kuaföre ne diyeceğimi birde orası var.hay allahım nasıl yapayim bilemedim

kızınızın saçını siz kesin bit bitince kuaför düzeltsin.
bence siz de aynı şekide yapın. bir de istanbulda bit merkezi vardı aklınızda olsun tek seferde çözülüyor.

yarın gitsem kuaföre. Zaten berbat bi gazyagi kokusundayim.böyle böyle oldu desem ayy ne bileyim bende şaşırdım napacagimi.yada mahallede evde kesen bi kadın var önümü cagirsam

Gaz yağı ne alaka ya. Görüldüğü ilk andan itibaren eczaneye gidilip şampuan alınmalı ve tüm aile birkaç kere o şampuanı kullanmalı. Bitkisel şeyler de var ama kaçırmaya yarar ama nereye kaçacak? Lütfen bit sorunu tamamen bitene kadar okula, komşuluğu gitmeyin kimseye bulaşmasın.

Ne stres yaa okul kapandığından beri uğraşıyorum resmen.kızımda şuan hiç sirke kalmadı. Ama kendime napayim sık tarak hep tarıyorum.kafirin dediğiniz şey nasıl bişey aktardı varmı acaba

Hicbiyere gitmiyorum 15 gündür. Birine geçer mecer.çok strese girdim

bit kuaförüne gidin gerçekten çekilecek çile değil her şeyi yapmışsınız.

Canim nasil yikarsan yika cikmaz o pis lanet sey.lavanta yagi cok etkili oluyo.benim kzima yaptim 1 haftada gecti.sik sik yagla ve tara.bit tokasida kullanmistik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…