Nekadar sıkıcam saça lavanta yağını. Sulama karistiricamCanim nasil yikarsan yika cikmaz o pis lanet sey.lavanta yagi cok etkili oluyo.benim kzima yaptim 1 haftada gecti.sik sik yagla ve tara.bit tokasida kullanmistik biz
Daha öncede aldım bit tokası. Ozaman bana geçmemişti. Nasıl oldu anlayamadım. Birinden geliyor bilmiyorum.ama yakın bir akrabamizdan biraz şüpheleniyorum. Ondan geliyor acaba diye düşünmüyor degilimCanim nasil yikarsan yika cikmaz o pis lanet sey.lavanta yagi cok etkili oluyo.benim kzima yaptim 1 haftada gecti.sik sik yagla ve tara.bit tokasida kullanmistik biz
Stres yapılacak birşey yok sadece doğru şeyleri yapın ki sağlığınız bozulmasın. Saç sağlığı da kolay kolay geri gelmiyor gaz yagi falan sürmeyin.Hicbiyere gitmiyorum 15 gündür. Birine geçer mecer.çok strese girdim
Bit doktorunu nerde bulucam.bulunduğum sehirdebit kuaförüne gidin gerçekten çekilecek çile değil her şeyi yapmışsınız.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Yarına bırakmadım gecenin bu saati bit kontrolü yapiyorumStres yapılacak birşey yok sadece doğru şeyleri yapın ki sağlığınız bozulmasın. Saç sağlığı da kolay kolay geri gelmiyor gaz yagi falan sürmeyin.
Ben düğün haftası bitlendimkuaför sağ olsun hemen müdehale etmek lazım aslında. Çocukta kalmasa bile şampuanı uygulamak lazım gelmesin diye lavanta falan da sürün yastığına. Yarın pazar taranıp yıkamaktan başka çare yok saçınızı da kapatın bari ama pazartesi gidip eczaneye anlatın durumu olmadi sağlık ocağı. Utanılacak birşey yok bunda bitleniyoruz yani napalim.
Ne stres yaa okul kapandığından beri uğraşıyorum resmen.kızımda şuan hiç sirke kalmadı. Ama kendime napayim sık tarak hep tarıyorum.kafirin dediğiniz şey nasıl bişey aktardı varmı acaba
Temiz saca cok gelir derler.ve 1 haftada bi yumurtlar sirke deniliyo onadaDaha öncede aldım bit tokası. Ozaman bana geçmemişti. Nasıl oldu anlayamadım. Birinden geliyor bilmiyorum.ama yakın bir akrabamizdan biraz şüpheleniyorum. Ondan geliyor acaba diye düşünmüyor degilim
Saç derinizi siz mi tahriş ettiniz acaba? Sirke sandığınız şey kafa deriniz olabilir mi? Fazla stresli gördüm sizi ama gerek yok. Ama utanıp doktora eczaneye gidilmezse o kötü işte. Herkes bitleniyor hele çocuğu olanlar.Yarına bırakmadım gecenin bu saati bit kontrolü yapiyorum
Yok yok hareketlilik. Bunun için hangi doktora gidilir.yarın lavanta yağı alicamSaç derinizi siz mi tahriş ettiniz acaba? Sirke sandığınız şey kafa deriniz olabilir mi? Fazla stresli gördüm sizi ama gerek yok. Ama utanıp doktora eczaneye gidilmezse o kötü işte. Herkes bitleniyor hele çocuğu olanlar.
Çok stresliyim xoookSaç derinizi siz mi tahriş ettiniz acaba? Sirke sandığınız şey kafa deriniz olabilir mi? Fazla stresli gördüm sizi ama gerek yok. Ama utanıp doktora eczaneye gidilmezse o kötü işte. Herkes bitleniyor hele çocuğu olanlar.
Aile hekimi kafi, yoksa o yönlendirir. Lavanta yağı, sirkeli su, tarak ama sonra pazartesi mutlaka doktor.Yok yok hareketlilik. Bunun için hangi doktora gidilir.yarın lavanta yağı alicam
Aile hekiminemi gideyimAile hekimi kafi, yoksa o yönlendirir. Lavanta yağı, sirkeli su, tarak ama sonra pazartesi mutlaka doktor.
Evet. O zaman kadar gaz yagi sürmeyin ama lütfen.Aile hekiminemi gideyim
15 günde 3.sürüsüEvet. O zaman kadar gaz yagi sürmeyin ama lütfen.
Adi ne biliyomusunuzBit şampuanı sadece kontrol için işe yarıyor. Sizin yapmanız gereken bit spreyi almanız. O kafanızda bir gece kalıyor. Sonra bit şampuanı ile yıkıyorsunuz. Yolda ince dişli tarak satan amcalardan da tarak alıyorsunuz. Sonra bir kontrol süresi var tam hatırlamıyorum spreyin prospektüsünde yazıyor. Hiç korkmayın geçiyor. Biraz pahalı bir sprey ama kesin çözüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?