Arkadaslar cok acil yardim

Canim nasil yikarsan yika cikmaz o pis lanet sey.lavanta yagi cok etkili oluyo.benim kzima yaptim 1 haftada gecti.sik sik yagla ve tara.bit tokasida kullanmistik biz
Daha öncede aldım bit tokası. Ozaman bana geçmemişti. Nasıl oldu anlayamadım. Birinden geliyor bilmiyorum.ama yakın bir akrabamizdan biraz şüpheleniyorum. Ondan geliyor acaba diye düşünmüyor degilim

Hicbiyere gitmiyorum 15 gündür. Birine geçer mecer.çok strese girdim
Stres yapılacak birşey yok sadece doğru şeyleri yapın ki sağlığınız bozulmasın. Saç sağlığı da kolay kolay geri gelmiyor gaz yagi falan sürmeyin.
Ben düğün haftası bitlendim kuaför sağ olsun hemen müdehale etmek lazım aslında. Çocukta kalmasa bile şampuanı uygulamak lazım gelmesin diye lavanta falan da sürün yastığına. Yarın pazar taranıp yıkamaktan başka çare yok saçınızı da kapatın bari ama pazartesi gidip eczaneye anlatın durumu olmadi sağlık ocağı. Utanılacak birşey yok bunda bitleniyoruz yani napalim.

Yarına bırakmadım gecenin bu saati bit kontrolü yapiyorum

Ne stres yaa okul kapandığından beri uğraşıyorum resmen.kızımda şuan hiç sirke kalmadı. Ama kendime napayim sık tarak hep tarıyorum.kafirin dediğiniz şey nasıl bişey aktardı varmı acaba

Stres yapmayın yazdıklarımı uygulayın, daha öncede dediğim gibi 2 gün içinde çözdüm ben bu yöntemlerle. Kendinizede uygulayın aynı şeyleri, sonrada saçınızı boyayın. Mentollü traş köpüğü kokusundan dolayı boğarmış bitleri, sirkeli suda yumurtaları etkisiz hale getirirmiş. Ben her gün en az iki kez taradım bir hafta boyunca, 7. gün tüm işlemleri tekrarladım. Kafurunu ben eczaneden almıştım, dediğim gibi ilkokul boyunca sınıfında görülmesine rağmen hiç gelmedi kızıma. Hatta kafurunu montunun ense kısmınada dikin, yanyana asıldığı için oradanda gelebilir. Geçmiş olsun.

bit şampuanı alın ekstra bit tokaları vs oluyor alın kızınıza takın okulda bulaşmasın bir daha

Daha öncede aldım bit tokası. Ozaman bana geçmemişti. Nasıl oldu anlayamadım. Birinden geliyor bilmiyorum.ama yakın bir akrabamizdan biraz şüpheleniyorum. Ondan geliyor acaba diye düşünmüyor degilim
Temiz saca cok gelir derler.ve 1 haftada bi yumurtlar sirke deniliyo onada

Yarına bırakmadım gecenin bu saati bit kontrolü yapiyorum
Saç derinizi siz mi tahriş ettiniz acaba? Sirke sandığınız şey kafa deriniz olabilir mi? Fazla stresli gördüm sizi ama gerek yok. Ama utanıp doktora eczaneye gidilmezse o kötü işte. Herkes bitleniyor hele çocuğu olanlar.

Yok yok hareketlilik. Bunun için hangi doktora gidilir.yarın lavanta yağı alicam

Çok stresliyim xoook

Burada biri düğünüme 1 gün var 6 aydır bit geçmedi kuaförde görümceme, eltime rezil olacağım yazmıştı. Ay ödüm kopmuştu onu okuyunca. Kendim 1 günde kurtuldum bit tarlası gibiydim üstelik. Farkına bile varmamıştım insan konduramıyor hiççç

Oğlumla ben bitlendik geçen sene. Ben cildiye doktoruna gitmiştim alerjiden kaşınıyor zannettim bit aklıma bile gelmedi kwella ile başlayan bir bit şampuanı verdi mavi beyaz kutusu var. Haftada bir kullanın yaziyor ama ben kendi saçımı gun icinde 2 kere yikadim sirkeli su ve bit tarağı ile sürekli taradım akşam gaz yağı ile yağlayıp yarım saat bekletip yıkadım. 2-3 güne birşey kalmadı. Oğlum sampuanla bir kerede kurtuldu saçları kısa olduğu için. Sizi çok iyi anlıyorum, ben bir yıldır o psikolojiden kurtulamadım ya yine gelirse diye arada o sampuanla yıkıyorum saçlarımı.

Bit şampuanı sadece kontrol için işe yarıyor. Sizin yapmanız gereken bit spreyi almanız. O kafanızda bir gece kalıyor. Sonra bit şampuanı ile yıkıyorsunuz. Yolda ince dişli tarak satan amcalardan da tarak alıyorsunuz. Sonra bir kontrol süresi var tam hatırlamıyorum spreyin prospektüsünde yazıyor. Hiç korkmayın geçiyor. Biraz pahalı bir sprey ama kesin çözüm.

Adi ne biliyomusunuz

Paranit. Ağır bir kokusu var. Gazyağı ve kimyasal ilaç kokusu. Ama sıktığınızda patır patır dökülüyorlar. Her gün saçı önden arkaya, kafasını öne eğecek, enseden başlayıp saç ucuna kadar tarakla alıp, her seferinde tarağı pamukla veya peçete ile sileceksiniz. Yumurtalarda kurtulmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…