Arkadaşlar çok kötüyüm

Benim anlamadığımda bu zaten beni 5 yıldır tanıyor şimdimi dank etti kafasına bunu çözemiyorum.Zaten iletişim kuramıyoruz doğru düzgün daha konuşmadan hemen tehdit etmeye başlıyor

Keşke sevgim tamamen bitsede arkama dönüp bakmadan kaçsam diyorum bazen :/ Etrafımdaki herkes sizler gibi aynı şeyleri söylüyor

Benim fikirlerime saygı duymuyor zaten ve bir sorun yaşandığında asla empati yapmıyor dinlemeden anlamadan direkt beni suçluyor
Yarın gelse barışacak gibi misiniz?
Bazen hayat bize gittiğimiz yönde daha başlarda ufak ufak sinyaller verir.
Sonun başlangıcı tarzında.
Bakın siz şanslısınız şimdiden belli olmuş.
Bu durumdan sonra barışırsanız az çok başınıza ne gelecek biliyorsunuz.
Kendinizi yakmayın.

Keşke sevgim tamamen bitsede arkama dönüp bakmadan kaçsam diyorum bazen :/ Etrafımdaki herkes sizler gibi aynı şeyleri söylüyor
Bi kere adam gelenek ayağına kölenek yapıyor seni.. Bu bi şiddet.. Seni cinselliğe zorluyor ya bildiğin tecavüz ediyor sana ben böyle algılıyorum. Evlilik falan denilmiş cinsellik evlilikte önemli ama bizim geleneğimizde evlilik nikahın ilanıyla başlar. Yani düğündür aslolan. Madem geleenek diyor hadi mantıklı diyelim öbür taraftan mantığı hoop çöpe atıyor. Benim de bi arkadaşım düğününden 1 yıl önce nikah yaptı ama o bir yılda nişanlı gibilerdi yani baya gelenekçi bi yaklaşımdı onlarınki yani gelenek öyle olur.. Sen şimdi diyosn ki sevgi bitse.. Bştmez o bacım niye bak burda bazı konular açılıyor kadınlar şiddet gördükleri aldatan adamları boşarken ne yapcam nasıl unutcam diye ağlıyorlar evet doğru belki çok zor herkes için çok zor ama bazen mantık çok basittir şiddet var ise boşanırsın gibi.. Sen duygusal davranır isen şiddet katlanarak devam eder gibi.. Emeğini seviyorsun belki ama emeği veren sensin bence kendini daha çok sev kardeşim ya

şu an acı çekersin ama sonunda sevinen ve iyiki bitmiş diyen sen olursun daha düğün olmadan boşanma tehditleri yapan adamdan sana hayır gelmez ömrünü yer bitirir. Bence kıydığı nikahı kullanıyor sevdiğin için bunu göremiyorsun şu an ama daha düğün olmadığı için senin ona gebe olduğunu düşünüyor böyle gri kafalıu insan seni çok yıpratır canın yansada kurtul az çok tecrübe bilgi eğitim birikintisi ile size söyleyeceklerim bu sadece özet.

:) umarım sizin gibi düşünebilirim birgün
Elbette düsüneceksin, önce bi üzül salya sümük agla icindeki duygulari bitir, genelde üzüntülü durumlari 1 senede atlatiyor insan, sonra bak Gör ohh dünya varmis diyeceksin

Ya söylemesi kolay ama kusura bakmayın söyliycem -geleneksellik adı altında barzoluk yapıp sonra onunla beraber olmuyorsunuz diye boşanan adamdan hayır mı gelir allaseniz? Robot musunuz da size kötü davranan birine çekim hissedeceksiniz? Bir de kendinizi suçlamışsınız bu konuda! Bunun iyi günü var kötü günü, sağlığı allah korusun hastalığı var, işine gelmedi mi topuk bu adam belli.. bence bu konudan başka aklınızı dağıtacak şeyler bulun, zaman iyileştirir, kapatın bu defteri ondan önce siz

Benim ilgisiz olduğumu,ona karşı isteksiz olduğumu söylüyor herzaman ayrıca geleneksel bir evlilik istediğini ve benim buna uyum sağlayamayacağımı düşünüyor herzaman.

İş bu hadde gelene kadar aklı neredeymiş...

Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah her şeu yolunu alıriş konusunda eğitiminiz nedir bilmiyorım ama bi arkadaşım çocuk gelişimi sertifikası aldı çok kısa bi sürede ve bu sertifikayla bi anaokuluna girdi sizde araştırın eğer çevrenizde bu şekilde kabul edecek yerler varsa oralarda öğretmenlik yapabilirsiniz arkadaşım öyle yapıyor bir yandanda bu bölümün açıktan üniversitesini okuyor

Allahin sevdigi kulusun, daha ayni eve girmeden bosanmak her kula nasip olmaz.
Adam kendini dugunden once ne guzel belli etmis, bence dua et boyle birinden kurtuluyorsun
Zor tabiki kolay denilmez, uzuleceksinde, ama toparlanman icin ve onu unutman icinde coksaglam sebeblerin var

Aklı sonradan gelenlerden sanırım.
Sizi tanımayarak mı evlenmeye adım atmış beyfendi?
Madem sizin ne olduğunuzu bilmiyordu, neden böyle birşeye girişmiş?

Diyeceğim o ki, zararın neresinden dönülürse kârdır.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ne zor durumda boşanmak zorunda kalıp, ayaklarının üzerinde dim dik durup, kendini toparlayan kadınlar var.
Bunları düşünün bence ve serin olun, gönlünüzü ferah tutun.
Bu günler geçecek ve siz kendinize yeni düzen ve hayat kuracaksınız.

Bir de, ilerde lütfen acabaya düşüp bu adama geri dönmeyin.

Nasıl kadınlar ben senden üstünüm bu evde benim dediğim olacak diyen ya da davranışlarıyla belli eden adamları seviyor anlamıyorum. Kayınpederim böyle. Bana bir zararı olmamasına rağmen buz gibi soğudum ondan. Fazla konuşmuyorum. Konu sahibi eşinizin gelenekselllikten kastı eminim budur. Bana itaat edeceksin. Ben ne dersem o olur. Herşeyi bana soracaksın. Ailene giderken bile izin alacaksın. Evin tüm işlerini yapacaksın çocuğa da sadece sen bakacaksın. Benim ailem artık senin ailendir hizmette kusur etmeyeceksin. Bende Bu arada erkek olduğum için istediğimi yaparım.

Ben böyle adamlarla aynı ortamda bile bulunmuyorum. Kendinize değer verin. Şimdi ne desek gözünüze gelmez. Ama bir kaç yıl sonra anlayacaksınız. Gidin normal erkek bulun.Türkiye de zor ama imkansız değil. Bırakın şu kendini bir şey sanan erkek müsvettelerini

Şuan kesin kararlı dönüşü olmaz diyor zaten.Benim canımdan can gitti ama bıçak kesiği gibi kesip attı beni kabullenmek çok zor Şuan göremiyorum gerçekleri tamamen

D
Doğru söylüyorsunuz şuan gözüm kararmış durumda belki ileride görebileceğim ama bu aşamada inanılmaz zorlanıyorum

Evet şuan yaşadığım çok büyük bir psikolojik şiddet aslında sürekli beni suçladığı için vicdan azabı yükledi bana.bunu bir türlü kabullenemedim hala kendimi suçluyorum

Evet bulunduğum durumda olan çok fazla kadın var.Sürekli bunu düşünüyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum ileride pişman olurmu bilmiyorum ama şuan bıçak kesiği gibi kesip atmış durumda

o

Bir yıl önce nikah neden kıyıldı neden ayrı yasıyorsunuz neden dügün yaza
Başka bir şehre atanmak zorunda kaldı oyüzden nikahı erken kılmak zorunda kaldık.Daha sonra bende yanına gittim bir müddet beraber yaşadık ama sonra sürekli ayrılıkla tehdit edince ailemin yanına dönmek zorunda kaldım

Sizi yanına aldırmak icinmi kıydınız nikahı
Neyse gecmiş bitmiş diyelim
Eşiniz bellki sizden uzakta baska gönüllere yelken acmıs bu kadar kolay eşini bir kalemde silip atabildigine göre baska biri oldugu düşüncesini uyandırdı bende
Dik durup sizi istemeyeni sizde istemeyin
Sizi aglar vaziyette üzgün vs gördükce dahada hırslanıyor acımak yerine daha net karar veriyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…