• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar çok sıkıldım yardımcı olurmusunz

Tgcrgn-mmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
5
2
1
33
1 senelik evliyim ailemden uzak bi yere evlendim eşim kıskanç kursa yada çalışmama izin vermiyor aile çevresi de geniş değil arkadaşları da hep bekar yani arkadaş kuracağım kimse yok bunaldım iyice aydında yaşıyorum ‍♀️

Kursa gidin ya da çalışın. Bütün ömrünüz evin içinde mı gececek? Eşinizle bu konuyu konuşun.

evlendiniz mi esir mi gittiniz ne demek kursa çalışmaya izin vermemek.
geçen gene biri vardı eşim çalışmama izin vermiyor diyordu . benim aklım almıyor bu adamların sizin özgürlüklerinizi ksııtlamasına siz nasıl izin veriyorsunuz acaba..

Ismek halk egitim gibi bir sey yok mu genelde her yerdr oluyorlar ben birkac haftadir gidiyorum komple kadiniz hos esim kiskandigi icin bunu demiyorumda sizin icin diyorum yani birsuru kadinlara hitap eden brans var gun boyu kadin ortami terapi niyetine :) bu da kiskanilmazki pes artik ikna et mutlaka daha kurs baslangiclari devam ediyor bir sey bulabilirsin sonra beklemek zorunda kalirsin uzun bir donem canim.

1 senelik evliyim ailemden uzak bi yere evlendim eşim kıskanç kursa yada çalışmama izin vermiyor aile çevresi de geniş değil arkadaşları da hep bekar yani arkadaş kuracağım kimse yok bunaldım iyice aydında yaşıyorum ‍♀️
Kadinlara ozel yerlere gitmene de mi izin vermez? Mesela sadece kadinlarin gittigi spor salonlari var, kurslar var.. Arastirabilirsin..

Back
X