- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
çok doğru:gitme:bende böleydim bekarken...
bunun çözüm yolu evlenip uzaklaşınca ailenin kıymetini anlamak canım....
ya sorunu çözemiyorum ve herşeyih sonunda kavgayı ben çıkarıyorum suçluda olsam suçsuzda olsam kendimi her seferinde bağırtımla cınganlığımla suçsuz çıkarıyorum kardeşim işin nasıl geçti felan diye sordu tersledim ne oldu canınmı sıkkın neden böyle cevaplar veriyosun dedi bende üf yeter konuşma biraz sessizlik istiyorum dedim aradan 1 saat geçti geçmidi arkadaşım aradı yeni girdim işe onun için soruyor işin nasıl geçti diye bende takır takır iyi geçti şöyle oldu böyle oldu bian neden kardeşine öyle bir cevap verimiyorum anneme neden cevap vermiyorm birde babam benle hiç ilgilenmez evde varmışım yokmuşum bağırmışım felan önemsemez üzerime düşmez sıkma konusu deseniz akzine hiç yok güven problemide yok bana karşı annem üstelik der oğlanlarımdan kızım daha erkek dışarı çıktığında arkasında gözüm kalmayacak tek kişidir endişelermez bile hep suratım düşük evde sanki turşu satıyom hep morelim bozuk hep sorun çıkarmak küçücük bişeyden kavga etmek istiyorum bune neden buraya kodunuz ben sana demedimmi bardağını bilgisayarın önüne koymayacan ben senin oarkandamı dolaşcam annemede tamam sus sinirliyim annem akşama kadar yalnız canı sıkılır konuşacak insan arar azda olsun dertleşmek bütün günün stresini yalnızlığını atmak ister bak çalışıyorum ama maddi konuda aileme vermemezliğim yok destekte oluyorum içimden gelerek annem bişiler soruyor komşularından söz ediyor tabiri caiz dedikodu işte bugün şöyle oldu bugün böyle oldu bazılarına cevap veriyorum sonra sinirleniyorum o an neye sinirlendiğimde bilmiyorum tamam konuşma yeter artık milletin derdi bizimi gerdi of bu komşularındanda sendende bıktım vıdı vıdı durmadan konuşuyon artık kendimden gına geldi ben olsam kendimi bir torbaya koyar bilemediğim bir yere koyaraımki yolu bulupta eve gelemesin diye duyorumhergecenin szonunda birdaha yapmayacam ailemin kalbini kırmayacam dinleyecem evet suçsuzum ben demesini bilcem diyorum anacım ertesi gün oluyor yine aynıyım değişen bişi yok
cnm hatanın farkındasın sen.düzeltmekte senin elinde.belki dışardakiler nazımı kapriismizi çekmediğini bildiğimizden dışardakilere tölaranslı davranabiliyoruz.ama evde canım annemiz her kahrımıız çekeceğini bildiğimizden öyle yapıyoruz.yada şöyle olabilir evde kimsenin seninle ilgilenmesini istemiyorsundur.senin içinden gelicek anlatmak oda olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?