- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
problemin nedeni simdi anlasildi eve girince kendini huzursuz hissediyorsun ister istemez..
benim cevremde de boyle biri vardi devamli etrafini begenmez milletin kilolariyla saci basiyla makyajiyla ugrasir laf ederdi..cok sinir bozucu bir durum gercekten..
bence abinlee konus senle ilgili bir durumu var genelde erkek-kiz kardes arasinda boyle cekisme olmaz ama belkide sen kardes oldugun icin abinin kucuklukten sana karsi kiskancligi vardi hep..
tavrini koy icinee atma karsindaki de hatasini anlasin..birde bazi insanlarda boyle sacma bir huy vardir ben onun iyiligi icin soyluyorum derler tepki alinca.hic takma canim.farkinda olmadan senin guvenini kiriyor kendinee.daha once dedigin gibi ailen kiz evlat olarak sana cok guveniyor cevren tarafindan da ilgi gruyorsun abin bir sekilde kiskanclik duyuyor bak benimde kiz ark.boyle diyerek o eksik yonunu kapatmaya calisiyor olabilir..
evdekilere karşı içten içe bi kzıgınlık besliyor olabilir misin?
vallahi boşluktan kaynaklanıyo...
erkek arkadasın varmı bilmiyorum..
ama benımde nişanlanmadan once öyle agrasif sorunlarım vardı..
taş üstünde taş bırakmazdım ben..ailemi cok üzdüm zamanında..
sonra bir erkek arkadasım oldu baktım ben yavas yavas degiştim..
artık o kadar sakınım ki hatta biraz fazla sakin oldum...
abinin sevgilisi nasil giyiniyormus merak ettim dogrusu.
ailene karsi ne olursa olsun saygili ol sevgi dolu ol..
unutma bircok insan evlerinde sicak bir sohbete hasret..birazda ailenin sevgisi seni simartiyorda olabilir..kendimi frenliyorum diyorsun ama bu da seni yorar strese sokar..
rahat ol ama asla annene kardesine ne olursa olsun kirici olma..senn eve girince suratina bakmasalar herkes kendi halinde takilsaa senin istedigin bu mu yani..
sevgiliyken mesafeli durmak istemesi dogal bende cok cekinirdim..size bastan cok samimi olsa bu gercekci olmazdi..kendini sevdirmeye calisiyor gibi..kendince en dogrusunu yapmis ailenin icine girice zamanla davranislari sekillenir size..kiz eger gormezden geldiysencok ayip etmis ama bende bazen dikkatsizimdir,dalginimdir..belkide o da fark etmemistir eelini uzattigini..ama yengenin o sekilde kotulemesi konusup sende onyargi uyardirmasi cok yanlis geldi bana..
bu arada izmirli kizlar ayaklanabilirrr
canım cok streslisn sanrm ve yalnızca ailendeki insnlar sen ne yaparsan yap seni kabullenceklerni biliosn bu yuzden onlara yansıtıosn her seyi ama zamnla duzelr merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?