Arkadaşlar derdimi okur azda olsa birkaç kelime yazıp içimi rahatlatırsanız sevinirim

sağol teşekkür edirm tatlım herhalde ondan ama üzülmüyorum desem yalan olur çünkü bu sorunu kafama çok takıyorum evet ben erkek gibiyimdir dışarı çıktığımda annem der gözüm arkada değil o kendini korur erkek gibi der anlamadım bendede ne kıskançlık var ne çekememezlik ver hem cinsimi bile kıskanmam o güzelmiş ben neden değilim onda bu var bende neden yok gibi şeylerim yoktur herhalde onun için bu kıyaslama benden ters tepiyor birbaşkası gibi olmak istemiyorum kendim olmak istiyorum birbaşkası gibi davranırsam kendi benliğimden uzaklaşırım ben kendim olmayı çok seviyorum o akıllı diye ben olcam diye gayret göstermiyorum aman bende akılsız oluyum sorun abimin beni küçük görmeside değil benim içimi acıtan kıyas yapmasın bunu sevmediğim halde ben onda sevgilisinde küçük oluyum akılsız oluyum hiç sorun değil sevgilisi benden akıllı olsun ama canımdan bir kişinin böyle yapması beni üzüyor birbaşkası yapsa aman derim geçerim kıskançlık nedir bilmem ne bilim duyorumya ne kız arakadşımı ne başka kızları kıskanmadım bazı konularda kendime güvenirim hemde çok güvenirim kendine güvenemeyen kendine özgüveni olmayan insan kıskanır derler galibi haklılar bunu söyleyenlerklava:

Son düzenleme:
evdekilere karşı içten içe bi kzıgınlık besliyor olabilir misin?

yok anam yok ne kızgınlığıı ne anama ne babama nede kardeşime kızgınlık beslemiyorum bilinçaltıma bazı şeyler yerleşmiş kurunun yanında yaşta yanıyo hesabı abidir doğru söyler abin iyiliğini ister bende abi neden böyle yapıyosun dediğimde yaparım ben senin kötülüğünün istemiyorum diyor diğerleride abin seni kötü yola sevketmez ya diyorum yapmasın istemiyorum demekki davranışların yalnış ondan böyle yapıyor denince birde haklı görülünce fıttırıyorum bu olay bende sinir olmama sebep evdekileri gıcık görüyorum heran kavga edesim geliyor yeter sormayın benle ilgilenmeyin ben yokmuşum gibi davranın diyorum benim hatrımı sorunca elinize ne geçiyor öğrenmeyin benim nasıl olduğumu diyorum abim askere gittide 1 haftadır rahatım kafam dinç 3 gündürkide kötü davranmıyorum davranacağım zaman tam bağıracak gibi oluyorum kendimi frenliyorum tamam yapma diyorum

senin durumun bana '''her horoz kendi çöplüğünde öter'''atasözünü hatırlattı.dışarıda itibarınız zedelenmesin herkes sizi iyi bilsin diye sabredebiliyorsunuz.bunu evdede yapmayı deneyin

hadi sen 20 yaşındasın o yaşta bunlar normal görülebilir bi nebze de olsa...
ben 20yi çoktan geçtim hala öyleyim.. asıl önem vermem gereken doğru düzgün davranmam gereken kişilere inanılmaz ters aksi davranırken dediğin gibi dışardaki herhangi birine son derece nazik anlayışlıyım..ki kötü davranışı haketseler bile..
ben çözemedim bu işi..umarım sen geç olmadan çözersin..:gitme:

bence yaşanan bu duygular gayet normal 20 yaşındasın ve kişilik tam olarak oturmamış oluyor yani ergenlik dönemi devam ediyor
bu yaşlarda dışarı kendini beğendirme duyguları öne çıkıyor aileye tepki artıyor
yaşadıklarından dolayı hiçbir zaman kendini suçlama herşeyi oluruna bırak olur mu

bence ailenizi yeteri kadar önemsemiyorsunuz dışarıya karşı prestijiniz daha önemli bu nedenle de dışardaki insanlara karşı yumuşak başlısınız.ailenizin değerini onların hayatınızdaki önemini kavramaya başladığınız an bu huyunuzu terkedersiniz.şuan bekarsınız belki ailenizden hiç ayrılmadınız ayrılmak zorunda kaldığınız anki bu bir gün mutlaka olacak o zaman anlarsınız kıymetlerini.bence kontrollü olmaya çalışın ailenizin sizin hayatınızdaki değerini düşünün.bu hayatta inanın ailemiz dışında her şey fani eş dost arkadaş bunlar biyerden sonra sizi terkedebilir ama aileniz yanlışınızla doğrunuzla sizi sever korur kollar.karşılıksız tek sevgi de onlara duyulan sevgidir.

vallahi boşluktan kaynaklanıyo...
erkek arkadasın varmı bilmiyorum..
ama benımde nişanlanmadan once öyle agrasif sorunlarım vardı..
taş üstünde taş bırakmazdım ben..ailemi cok üzdüm zamanında..
sonra bir erkek arkadasım oldu baktım ben yavas yavas degiştim..
artık o kadar sakınım ki hatta biraz fazla sakin oldum...

erkek arkadaşım ama düzelme denen böşi yok onlada konuştum böyle böyle diye birazda onun sayesindi 3 gündürki iyiyim tartışmamaya özen gösteriyorum sorduklarına cevap veryorum yani bakalım daha neler olacak düzelip düzelmediğimi zaman gösterecek

iki kişilik bir bünyeye fazla,bırak birini,umarım fevri yanın olur bıraktığın
ne o öyle evde hacı kıran baş koparan,dışarda uysal davrananlmaz:
kimse kızmasın resmen aileni önemsemiyorsun,ben de 20 yaşında oldum,annemin gözünün içine bakardım kalbini kırmayayım diye:a015:
bence keskin yönünü törpüle,zor değil bu

ailen sana en yakındır hayatta değil mi belkide snein davranışların kaybetme korkun olmadığı içindir çünkü aile kolay kolay kavga edilip görüşülmeyecek gibi pamuk ipliğine bağlı değildir ama bu konuyu açtığın için bu konuda üzüldğün gayet açık belli inşallah sorununu çözersin

abinin sevgilisi nasil giyiniyormus merak ettim dogrusu.
ailene karsi ne olursa olsun saygili ol sevgi dolu ol..
unutma bircok insan evlerinde sicak bir sohbete hasret..birazda ailenin sevgisi seni simartiyorda olabilir..kendimi frenliyorum diyorsun ama bu da seni yorar strese sokar..
rahat ol ama asla annene kardesine ne olursa olsun kirici olma..senn eve girince suratina bakmasalar herkes kendi halinde takilsaa senin istedigin bu mu yani..

içimmden hep diyordum abimin sevgilisini görüyüm allhım çok merak ediyordum abim neden bukadar övüyor ne var bu kızda diye ve abim askere gttiğinin ertisi günü bir iş için aradı görüşelim dedi gördüm ve çok mesafeli davranıyordu diğer yengemdin görmedim o mesafeyi o duvarları konuşmak dahi istemiyomuş gibi acayip mesafeli neden böyle davranıyor dememe neden oldu içimde bir kaç arkadaşı vardı ablası vardı arkadaşları ve ablası benle ilgilendiği halde o hiç ilgilenmedi benle konuşmak bile içinden gelmiyordu yüzüme bakmıyordu konuşurken giderken elimi uzattım öpmek için görmemezlikten geldi giyinişine gelince inan bana benim giyinişimden farkı yok dar paça kot üstünede blüz anlayacanız böyle davrandı bende diğer yengeme anlattım yenge bana böyle mesafeli davrandı dedim oda fazla içinize girmek istemiyor izmir kızı o sadece abinle iglgileniyor onun ailesi varmış yokmuş takmıyor dedi üstelik bizim düğünümüzde abin sizle tanıştırmaya getirdiğinde kavga etmiş ben tanışmak istemiyordum neden tanıştırıyorsun gibi dedi nevar bukadar mesafe olmasını gerektiren ne dedim sezi tiye almıyorki dedi bende tamam dedim üzerinde durmadım diğer yengemle aram iyidir hep iyi davranır yüzüme güler sarılır şakalaşır kötülüğümde dokunmaz aman bende anlamadım ama salak salak alğılamaya çalışıyorum etrafımda olan biteni canım

sevgiliyken mesafeli durmak istemesi dogal bende cok cekinirdim..size bastan cok samimi olsa bu gercekci olmazdi..kendini sevdirmeye calisiyor gibi..kendince en dogrusunu yapmis ailenin icine girice zamanla davranislari sekillenir size..kiz eger gormezden geldiysencok ayip etmis ama bende bazen dikkatsizimdir,dalginimdir..belkide o da fark etmemistir eelini uzattigini..ama yengenin o sekilde kotulemesi konusup sende onyargi uyardirmasi cok yanlis geldi bana..
bu arada izmirli kizlar ayaklanabilirrr

Son düzenleme:
Bendede bu tur bir sorun var.. Turkiyedeyken o kadar sevecen o kadar cana yakindimki insanlarin basi dertteyken arayacaklari ilk kisiydim. Simdi bie yildir cek cumhuriyetinde yasiyorum birakin bir arkadasim olsun, esimin arkadaslarina dahi tahamulum yok.. Hepsinden nefret ediyorum.. Sanki bu ulkede bir tane normal insan yok benim icin.. Zaten konusamiyorumda dillerini , kendimi yapayanliz hissediyorum..

valla izmirli kızlar ben bişi demedim ayaklanmayın birkerde sarışın davasından gidiyodum yalnış anlaşılma oldu neler neler dediler dedim yalnış anladınız öyle yazmak istemedim birden aceleyle yazdım dedim aman anam anlatamadımda sen kime diyosun diyenmi dersiniz bende sarışınım aptalmıyım diyenmi dersiniz ordan dilim yandı anacım ben demedim izmirli kızlar için bişi yalnış anlamayın

canım cok streslisn sanrm ve yalnızca ailendeki insnlar sen ne yaparsan yap seni kabullenceklerni biliosn bu yuzden onlara yansıtıosn her seyi ama zamnla duzelr merak etme..

o değilde benim aklıma takılan abim düğünde tanışştırmaya getirdiğinde sonradan yengeme ben tanışmak istemiyordum sevgilim götürünce mecbur kaldım o tanışmadan sonrada etmediğim kalmadı ben okadar içlerine girmek istiemiyorum evlenmeyi düşünmüyomusunz demiş yengem ne evliliği evlensemde ailesiyle içli dışlı olmam demiş anam dedim ne kötülüğümüzü görmüşki dedim daha gelmeden tanımadan bu kararıa varmış dedim ben soğuk mesafeli insanları sevmem onun için sen diyosunya mors binde ilk mesafeli olurum diye o mesafeli olmasın diye güldüm laf açtım konuşmak istedim bişiler sordum o yanımda bile durmadı benle ilgilenmedi benle ablasıyla arkadaşı ilgilendi sonrada keşke gitmeseydim dedim üzüldüm niye öyle soğuk davrandı dedim yengemede anlatınca öyle söyleyince demekki bizi tanımak istemidiği için dedim üzerindede fazla durmadım açıkçası nasıl davranırsa davransın beni ilgilendirmiyor ben gereken saygımı yaptıktan sonra ilerde abimin eşi olcak sonuçta saygıda kusur etmeyimde kendisi ne yaparsa yapsın ben bişi yapmam eğer kırarsam onu üzersem abimi üzerim zannederim

artikkk cok geccccc:1ninca:
deniz-fistigi seni cok cok iyi anliyorum..disarida yasamak zordur..ama moralini yuksek tutmaya calis..
kedine bayildimm..tipik rus kedisi cok asil..saraylarin aranilan kedisi ne de olsa.
op benimmm icin..
esmerguzeli bak sana soyleyeyim topikk gorumce-gelinn iliskisine gelecekkk:bbo:
sen yapman gerekeni yapp gerisini bosver..herkesin kendi tercihi..once samimi olup sonra kotu olmaktan korkuyordur..yinede acik sozluymus..yengenee acikca soylemis sizin kulaginiza gidecegini bile bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…