içimmden hep diyordum abimin sevgilisini görüyüm allhım çok merak ediyordum abim neden bukadar övüyor ne var bu kızda diye ve abim askere gttiğinin ertisi günü bir iş için aradı görüşelim dedi gördüm ve çok mesafeli davranıyordu diğer yengemdin görmedim o mesafeyi o duvarları konuşmak dahi istemiyomuş gibi acayip mesafeli neden böyle davranıyor dememe neden oldu içimde bir kaç arkadaşı vardı ablası vardı arkadaşları ve ablası benle ilgilendiği halde o hiç ilgilenmedi benle konuşmak bile içinden gelmiyordu yüzüme bakmıyordu konuşurken giderken elimi uzattım öpmek için görmemezlikten geldi giyinişine gelince inan bana benim giyinişimden farkı yok dar paça kot üstünede blüz anlayacanız böyle davrandı bende diğer yengeme anlattım yenge bana böyle mesafeli davrandı dedim oda fazla içinize girmek istemiyor izmir kızı o sadece abinle iglgileniyor onun ailesi varmış yokmuş takmıyor dedi üstelik bizim düğünümüzde abin sizle tanıştırmaya getirdiğinde kavga etmiş ben tanışmak istemiyordum neden tanıştırıyorsun gibi dedi nevar bukadar mesafe olmasını gerektiren ne dedim sezi tiye almıyorki dedi bende tamam dedim üzerinde durmadım diğer yengemle aram iyidir hep iyi davranır yüzüme güler sarılır şakalaşır kötülüğümde dokunmaz aman bende anlamadım ama salak salak alğılamaya çalışıyorum etrafımda olan biteni canım