Arkadaşlar dualarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var :(

mavikalp

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
371
148
303
Merhaba herkese iyi akşamlar, sata göre tam 8 haftalık ancak geç döllenme sebebiyle şuan 6 haftalık hamileyim. Bugün dr a gittim kesenin içine kanama olmuş ve içini göremiyorum dedi normalde bugün sonlandırmam lazım gebeliği ama pazartesiye kadar bekleyelim ona göre yatış yapıp kürtaj yapacağım dedi. Bu durumda olup bebeğini kucağına alan var mı ? Yarın başka bir dr a daha görüneceğim ne olur ne olmaz. Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar

Bu arada kanamam , ağrım falan yok hiç bir şey. Normal de bugün bebeği görme umuduyla gitmiştim çok kötüyüm ağlayıp duruyorum. Bir yandan kürtajdan korkuyorum.

Bu arada kanamam , ağrım falan yok hiç bir şey. Normal de bugün bebeği görme umuduyla gitmiştim çok kötüyüm ağlayıp duruyorum. Bir yandan kürtajdan korkuyorum.
Gecms olsun canm kesenin dışındami kanama içindemi ? İçinde nasıl olmuş ilk defa duydm belki benm cahilligm . Beklemen iyi olms canm sen yat belki düzelir . Canini sıkma böylesi hayırlısı belkide . Kurtajdan anestezisz olmamani tavsiye ederim

Sağol canım Allah razı olsun. Yatıyorum bol bol. Evet içinde kesenin bende ilk defa duydum. Hani rahimde olduğunu biliyorum ama... sen görebildin mi bebeği Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Ben ne yapacağımı şaşırdım ama bekleyeceğim büyük ihtimalle. Dr zaten anestezi vereceğini dedi ama korkuyorum yine.

Bnm doktorum daha bakmadı bile kanda 541 çıkmıştı en son daha gözükmez dedi haftaya gel dedi kese için 2 hafta sonrada kalp atışlarıni dinleriz dedi. Bn canlı canlı oldum kurtaj canm 5 10 dk suruyo berbat agriyo doğumdn kötü diyorlar ağrı kesici bile kurtaj bittikten sonra yaptı doktor işlem bittikten 15 dakka sonrasına kadr felaket agridi anestezi alan duymuyo bise zaten kurtaj bitincede iğne vururlar hiç ağrı hisstmezsin çok dikkat et ama sonrasında ağır kaldrma enfeksiyon kaptirma çok oturma sert yerlere faln tabi inslh doktor yapılmıştır bebeğin iyidirr :))

İnşallah bugün gideceğim doktor ne diyecek bakalım. İnan perişan oldum. Senin kürtaj niye oldu çok geçmiş olsun canım.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum dualarınız için. Şimdi çıktım dr dan. Kese içinde kanama yok dedi bu dr yalnız bebek görünmedi yok diyor kese bozulmuş düzgün değil , beklemenin anlamı yok vücudun birden atar dedi. Ama ben kararsızım beklemenin zararı yok dedi ama bir an önce alalım ki yenisine hazırlansın vücut diyor. Moralim çok bozuk kızlar napsam bilemedim

Bana da boş gebelik dedi canım dr.
Kese bozulmuşmu ? Daha önce düzgün halini gördün mü canm eğer düzgün ve şimdi bozulmuşsa ve bebek yoksa kürtaj ol pazartesi yda salı ama belkide kesenin şekli bozuk inan ne diyeceğimu bilmiyorum. İdrara sıkışık bir şekilde doppler ultrason ile baktilarsa doğrudur büyük ihtimal doktorunun dedikleri

Daha önce düzgün halini gördük canım benim. Vajinal ultrason ile baktı dr. En kesin sonucu bu berir yanılma payı olmaz dedi.

Daha önce düzgün halini gördük canım benim. Vajinal ultrason ile baktı dr. En kesin sonucu bu berir yanılma payı olmaz dedi.
Himm Rabbim bir daha yasatmasn canm . Ol kurtajini vücudun bir an önce toparlansinn başka dusuk varmı senin .

Yok
Himm Rabbim bir daha yasatmasn canm . Ol kurtajini vücudun bir an önce toparlansinn başka dusuk varmı senin .
yok kuzum bu benim ilk gebeliğim o yüzden çok üzüldüm zaten birde bende polikistik over var yani büyük bir uğraşın sonunda oluştu ama nasip değilmiş. En azından hamile kalabildiğimi gördüm. Doktorlar çocuğun olmaz demiş olmalarına rağmen.

Aynen canm nasıl öyle derler ya adetn ne kadrda oluyo kurtajdan sonra soğan kürü dene sonrasında bal tarçın corek otu kürü dene yumurta geliştiriyo bariz belli oluyo hemde geliştiği. İnslh tez zamanda geri olur. Pkolularda ilk gebelik genelde düşuk oluyor diye duydm canm kesin değil tabi ama bnm arkadasta önce kimyasal geçirdi iki uç ay sonra geri kaldı hemen

40 günü bulabiliyor. Ben yumurtlayabiliyorum ama çatlamıyordunbu bebişte soğan kürü ile oldu zaten drlara kalsa işim yaştı yani. Rabbim yine nasip eder ne yapalım. Evet doktorda öyle dedi bana pkoda bu yaşanabiliyor diye. İnşallah sen sağlıkla sağ salim kucağına alırsın canım benim.

İnslh canm tez zamanda geri hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın inslh. Kürleri dene çok faydası oluyor doktorlara bakma sen işlerine geldiği gbi incir ve havuç kürü deneyebilirsin çatlaması için veya catlatma iğnesi fln iyi olur inslh ya

Canım çok teşekkür ediyorum desteğin için , inşallah sende aynı şekilde sağlıkla alırsın bebişini kucağına. Kendimi suçlu hissediyorum ama geçer herhalde Rabbim hayırlısını versin

Canım çok teşekkür ediyorum desteğin için , inşallah sende aynı şekilde sağlıkla alırsın bebişini kucağına. Kendimi suçlu hissediyorum ama geçer herhalde Rabbim hayırlısını versin
Canm neden kendini suçlu hissediyorsun. Rabbim nasip etmedi bu kezlik bir daha yaşatmasın öyle düşünme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…