Arkadaşlar etkiler mi?

Peki bırı var olacak olsa boşanacak mısınız

Eşimin telefonlarını dinelemeye başladığım gün evliliğimin bittiği gündür.
Evet güvenmemeniz için yeteri kadar sebebiniz var ve bunları diğer mesajlarınızda yazmışsınız . Güveninizin bittiği yerde evliliğiniz bitmiş zaten . Farkında değilsiniz ama kendi kendinize eziyet ediyorsunuz . 44 dk ayırıp eşimin telefonunu dinleyemem. Bu duygularla yaşayamam. Kendinize eziyet etmekten vazgeçmeniz tavsiyemdir.

Canım daha 25 yaşındasın ya.... en doğal ihtiyaçlarından vazgeçmek bu kadar kolay mı? Sen bekar olduktan sonra çocuklarından neden utanasın. Bak etrafına ne çok insan var senin durumunda olup da mutlu olan. Ha var say ki karşına sana uygun biri çıkmadı... Yine de şu an ki hayatından iyidir. Bu arada inan bana tüm erkekler aldatmıyor....

Çokkkk çokkk çokkk teşekkür ederim öncelikle ah akıl akıldan üstundur diye bosuna demiyorlar. Ayrı hayat yasiyoruz deginiz gibi neden kendimi mutsuz edip duruyorum olumsuz biseyle karsilasinca. Yada iyi birseyle karsilassam bile neden sevineyim zaten bitirmedim mi ? Dimi ya evet bane ne ne yapiyorsa yapsin. Ama yatak konusuna gelince cocukalrin yatma saati var onlar odalari bir saniyor uyandillarinda ben kalmis oluyorum gormuyorlar yani. Ayri bir odam da yok zaten oturma odama atiyorum bir yastik mis e ne yapim baska :)

Peki bırı var olacak olsa boşanacak mısınız
Boşanmayi kafama zaten koymus durumdayim ama eger biri olursa yine direk bosanamam yine calismaya baslamayi beklemek zorundayim hem artik sormaya da pek hakkim yok ki ben kendisini istemedigimi soyluyorum bi daha olursa sebebiyeti ben vermis oluyorum zaten soz soylemeye hakkm yok bu durumda. Ama en azindan bilgim dahilinde olmus olucak bu sadece

yaptığınız çok çirkin . Dinlemek nedir ya ?
Eşiniz olması size bu hakkı vermiyor.
Evli değilim ama eşim konuşmalarımı dinlese sonu gerçekten çok kötü olurdu.

Çevremizde hep aldatan gördugüm icin on yargili olabilirim ya da direk basima geldi icin herkesi onun gibi goruyorda olabilrim sütten agzim yandi bi kere ben cesaret edebilicegimi sanmiyorum artik korkuyorum cok fazla hemde tekrar darbe yemekten

Ihanet ettikten sonra yine kafasina gore takilabiliyor mu? Zaten bir ihanetini affetmissin kusura bakmasin senin suyuna gitmeli. Bunu soyle. Sana guvenmiyorum de.

Oda dogru ama neden numarasini degistirsin ki o zaman daha cok ovmezmiydi beni bilerek

tabiki sizin dinlemelerinizden kurtulacağını düşündüğü için numarasını değiştirdi. önce güven ortamı sağlamış. sonrada yeni numara almış.

Çocuklar büyüdükçe eşinizle aranızdaki durumu fark edebilirler. Gerçi onlar çok da büyümeden boşanmayı da düşünüyorsunuz sanırım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
İşin yasak veya etik değil kısmı beni ilgilendirmediği için o konuda bişey diyemem. Ama madem kafada bitirdiniz, 44 dakika o ses kaydını dinleyip ya eşim tekrar bunu yaparsa diye düşünmek bile vakit kaybı. Değerli vaktinizi böyle basit şeyler için harcamayın bence. Hem ferahlarsınız hem de önünüzü daha net görürsünüz. Zamanla eşinize karşı yine bişeylwr hissetmeye başlar ve boşanmaktan vazgeçerseniz o zaman bir çare düşünürsünüz. Ama şu an kıymetli vaktinize yazık ediyorsunuz.

Sanmiyorum cunku telefonlarsan pek anlamaz benim kadar cunku uygulamalardan da gizledim gozukmuyor butun bildirimleri kapattim. Hem bilse illaki bu gune kadar dayanamaz soylerdi bence cunku oyle bir tip kizmaz ama sildirir cunku kufurlu konusmalar yapiyorlar diye arkadaslarinin konusmalarini dinlememi istemezki soyle bir durum da var mesela bana kendilginden haber verir ya arkadaslar cagirdi gidicem simdi der bisey demem eve geldiginde gerceten arkadaslarina mi gitti diye dinlerim gercekten arkadaslarina gidiyor ama bana arkadas cagirdi diyor aslinda arkadasi cagirmiyor bu arkadaslarini cagiriyor gelin oturalim diye eger sinledigimi bilse bana onlar cagirdi dmez gitmek icin yanlismi dusunuyorum

Ooo yanyanayken kimbilir neler konusuluyor dur acaba bocek.mi yerlestirsem dicem ama yine bana saldircaklar diye korkup vazgeciyorum bu fikirden :)

Ciddi anlam da ikisi de birbirine eslerini kötülemis. Hem de bir aldatma olayinin ustune yapmis esiniz. Ee bunun neresiyle ovundunuz simdi ?

Dogru salak gibi dinliyorum dimi o hic boyle seylere giriyormu yok cunku be yapmadim yapmiyorum yapmicagimi biliyor ve çok sanslı of

yaptığınız çok çirkin . Dinlemek nedir ya ?
Eşiniz olması size bu hakkı vermiyor.
Evli değilim ama eşim konuşmalarımı dinlese sonu gerçekten çok kötü olurdu.
Evlen ve oyle yorum yap o zaman evli olmadigin icin bu hakkki gormuyorsundur kendinde ve gormede zaten. Ama ne zaman bir kocan ve cocuklarin olursa yap ne diyim ne kadar cok takildiniz buna yater ama artik benim hakkima girdi ve yapiyorum bu kadar

Bir kere aldatmissa yine aldatir. Arkadaslarida malum zaten. Bence hic dinlemeyin. Yaptiginizda hos degil zaten. Dinlemeyle bunu ogrenemezsiniz. Yoldaki biriylede aldatir aldatacaksa ruhunuz bile duymaz. Siz hep boyle guvensizliklemi yasayacaksiniz..

Ihanet ettikten sonra yine kafasina gore takilabiliyor mu? Zaten bir ihanetini affetmissin kusura bakmasin senin suyuna gitmeli. Bunu soyle. Sana guvenmiyorum de.
Guvenmedigimi cok iyi biliyor eskiden cok kisitlardi hic bir yere cikamazdim ama artik oyle degil tamamen ne istersem onu yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…