Arkadaşlar etkiler mi?

Böyle evlilik mi olur?
Sürekli şüphe, telefon dinleme karıştırma.. Yakında takip etmeye de başlarsınız siz..

Bir yorumunuzda erkek kardeşinizin şizofreni hastası olduğunu söylemişsiniz. Bu hastalık genetiktir.
Bence sizin eşinizden sürekli paranoya halinde şüphe etmenizin sebebi bu olabilir.
Eşiniz sizi 7/24 takip etse, arkadaşlarınızla özel konuşmaları dinlese okusa, buradaki üyeliğinizi bulsa okusa hoşunuza gider mi? Yaptığınız bir suç..

Güvenmediğiniz biriyle neden hala evlisiniz?

Evlen ve oyle yorum yap o zaman evli olmadigin icin bu hakkki gormuyorsundur kendinde ve gormede zaten. Ama ne zaman bir kocan ve cocuklarin olursa yap ne diyim ne kadar cok takildiniz buna yater ama artik benim hakkima girdi ve yapiyorum bu kadar
Hanımefendi ben size saygı çerçevesinde yorum yaptım farkındaysanız hala ' siz ' diye hitap ediyorum.
Emir kipyle konuşamazsınız benimle.
Zamanında sevgilim tarafından aldatıldım y,ne de sonra ki ilişkimde bunu yapmadım.
Güvenmiyorsam ayrılırım net .

İstemediğiniz yorumlar görünce çirkinleşmeye gerek yok.

Sanırım ben soruma cevap pek bulamicam sordugum sorudan cok baska yerlere gitti konum neyse okuyup yorumda bulundugunuz icin tesekkur ederim her birinize
Mantık çerçevesinde uzun süre yürümez, ya tamamen biter ya da herşeyi silip yeniden başlarsınız. Eşiniz bu durumdan memnun görünüyor affettirmek için uğraşmıyor mu? Bitirmek istediğinizi söylediğinizde nasıl tepkiler veriyor?

Neden hala evli oldugumuda. Neden bosanamadigimida ve neden dinledigimi de hepsini yazdim. Şizofreni genetik derken siz ne bicim bir tabirde bulunuyorsunuz bana sizofren mi demek istiyorsunuz cok sukur aile malesefki kardesimden baska kimsede yok.... ayrica esim arastiril baksin uyeligimide bulsun ben onu aldatmiyorum sonuc olarak

Istemdegim yorum gorunce cirkinlesmiyorum farkimdaysaniz neredeyse sanki esimi ben aldatmisim gibi yorumlar yapiliyor. Bu arada sevgilinin aldatmasi bambaska ama kocanin aldatmasi bambaska evlenince anlarsin ama umarim basina gelmez. Cunku evlenince benimsiyorsun senin oluyor sen onun oluyorsun sevgili hayati kadar kolay degil gercekten

Evet kendinizi doğrular yorumlarınızın bazılarını okudum ve bir de ben sorayım belki yaptığınızın tuhaflığının idrakına varırsınız dedim. Ama nafile tabi..

Şizofren olabilirsiniz demek hakaret değildir hanımefendi. Bu hastalık genetiktir ve ailede bir kaç kişide olabilir dedim. Belki de sizin paranoyalarınızın altında bu vardır dedim.

Peki siz sizde olmadığını nereden biliyorsunuz? Bende yok deyince olmamış olmuyor..

Açıkcası yorumlarınız da bunu doğrular nitelikte. Zira her yorumda kendi yaptığınızın doğruluğuna inanmış gibisiniz.

Eşinizin işi zor. Allah yardımcısı olsun..

senin oluyor diye bir şey yok . Herkes bir bireydir. Evlenince değişmez.
yaptığınız her açıdan yanlış evet eşiniz doğru hareketler yapmamış olabilir bu konuda zaten kendisini haklı gördüğümü söylemiyorum. Ama sizin ne olursa olsun bir başkasının telefonunu dinlemeniz yanlış ve suçtur.

Kendinize de bu şekilde zarar verirsiniz psikolojik olarak . Bunu anlatmaya çalışmıştım. Ama siz yoruma kapalıymışsınız.
mutluluklar dilerim size.

Boşa yorulmayın bence . Bende denedim olmadı :)

telefonu dinliyorsanız bişey bulmayı bekliyorsunuz demektir. e güvenmediğiniz insanla neden evlenirsiniz onu da anlamam.

Çaba sarfetmiyor desem yalan olur maddi ve manevi olarak çok iyi bana karsi bu yuzden gurabiliyorum zaten burda zaman zaman actigim oluyor ama bana soyledigi laf şu. Oo sen baya dolmussun yine beni yanlis anlama bosanmak tabiki hakkin ama biz ikimizde ailelerden yana şansli değiliz evet ben hatalar yaptim bunu savunmuyorum ama ben imimizde çocuklarimizin basinda duralim emin ol bisaninca daha iyi olmucak sende gecsin seninde hayatina biri girer benimde girer belki evleniriz ama biz kendi egomuzu tarmin edicez diye cocuklari boluk porcuk mu yasaticaz diyor. Bende susuyorum. Evet baska biriyle evlenirse cocuklarimi gondermem evine ve bundurumda cocuklarimin yasicagi tramva yi dusunmek bile istemem

Bu kaçıncı seviye bacım üstadımızsın sana ne söyleyelim biz sen bulursun bi yolunu devam başkan :)

eşimin her konuşmamı dinlediğini öğrensem önce suç duyurusunda bulunurum sonra manevi tazminat davası açarım daha sonra boşar birde öyle maddi manevi tazminat talep ederim. aldatılmış olmanız bu işin bahanesi değil güvenmiyorsanız boşanın.

arkadaşı etkiler mi konusuna gelirsek adamın zaten aldatma geçmişi var. karakteri böyle demek ki arkadaşları melaikede olsa aldatır.

O benimle esim arasinda size yapilirsa aynen uygularsiniz

Amannn ne yaptiniz simdi size de sizofren damgası vururlar hic istemeyin bence

Ne şizofrenisi ya. Şuan böyle söyleyenler yarın öbr gün aldatılma korkusuyla telefon karıstırp dinlerler. Bana yaptığınız abes gelmedi. Sizin yerinizde olsam muhtemelen ben de yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…