Ögrense asla kızmaz eminim çunku bana hiç kızamamistir bu gune kadar neden yaptigimi bilir. 8 yıldir birlikteyiz 6 senelikte evliyiz bu gune kadar sesini yükseltmedi bana olsa neden söylemiyim aldatigimi nasl soylediysem herseyi soylerdim. Benim hep kalbimi kiricak davranislar yapti sadece bunlar yetipte artiyor zaten siddet olsaydi burda duramazdim. Suan mantik evliligi yasiyoruz biz disardan mutlu mesut bir aile ama evde sadece iki iyi anlasan arkadas. Benim bu konusma dinleme isine son vermem gerek yasal olup olmaması bir yana bana cok zarar veriyor farkinda degilim sanirim belkide suan hel evde oldugum icin bu haldeyim. Benim bi sorum olucak acaba evliligi bu sekilde yurute bilir miyim bu duzende saygi ve sevgi cercevesi icinde cunku suan iyi gidiyor yani bana yaklasmadigi surece tabiki eski iliski olamaz artik benim icin bende ona karismiyorum eve kacta geldi kacta gitti kisitlamam asla sizce bu sekilde gider mi yani formalite seklinde cunku esim oyle istiyor ikimizde cocuklarimizin basinda olalim diyor belki ilerde fikrin degisir diyor bilemiyorumEğer bu yaşta hala arkadaşlarından kötü şekilde etkileniyorsa zaten henüz mental olarak olgunlasamamistir. Ayrıca kafese koyma gibi bir şansınız yoksa çevresinden soyutlayamazsınız. Telefonlarını dinleyince etkilenmesine nasıl engel olacaksınız ki? Telefon dışı konuşmalar ne olacak ya da.... Ayrıca çocuklar niye nefret etsin. Eğer sizi aldatırsa boşarsınız ama siz boşanırsınız çocuklar değil. Bence ne böyle gereksiz streslere girin ne de kendinizi yasal olarak zor duruma düşürün. Bu adam dinlendiğini anlarsa ne yapmayı düşünüyorsunuz. Belki de hiç yapacağı yokken inadına yapacak ya da böyle bir şeyi kendine yediremeyecek ayrılmak isteyecek. Şahsen eşim beni gizli gizli dinlese cenazeme bile istemem gelmesini. Üstelik inşallah böyle bir şey olmaz ama herhangi bir mahkeme durumunda direk adamın işine yarayacak bu yaptığınız. Tazminat bile alır isterse....
Rabbim yuvalarimizdan huzuru eksik etmesin anlasamak bile huzurlu ve uyum icinde yasamak zor rabbim kolaylik versin evlatlarimizi bizim yasadigimiz sikintilarla imtihan etmesinAllah bilir tabi .o yüzden belki de allaha birakman lazim
Neden bosanmadigimi arkadaslara yanit olarak yazmistim bakabilrsiniz anlarsiniz neden oldugunu. :) keske bosanmak ünlulerin bosanmasi kadar kolay olsa bizler icinde ama azen sartlar hayatlar el vermiyor. Acele edip dibe batmaktansa sabrimin selamenin gelmesini beklerimGuvenmiyorsan neden bosanmiyorsun? Senin ruh sağlığına yazık bu şekilde...
Her kadının sevmeye ve sevilmeye hakkı vardır. Ama siz gencecik yaşta kendinizi böyle saçma bir düzene hapsedip bu güzellikten mahrum kalacaksınız öyle mi? Bu dünyaya bir defa geliyoruz. Şu yaşadığımız saniye bile bir daha geri gelmeyecek. Siz bilirsiniz ama ben olsam bir daha düşünürdüm. Pişmanlıklarla dolu bir yaşlılığınız olmasın. Ya eşinizi affedip sevmeye çalışın ki ben yapamazdım ama sizi bilemem.... Ya da bu evlilikten vazgeçin. Siz boşanınca çocuklardan boşanmayacaksınız. Belli ki eşiniz de sırf bir düzen var diye yürütüyor evliliği. Devlet dairesi gibi olmuşsunuz.Ögrense asla kızmaz eminim çunku bana hiç kızamamistir bu gune kadar neden yaptigimi bilir. 8 yıldir birlikteyiz 6 senelikte evliyiz bu gune kadar sesini yükseltmedi bana olsa neden söylemiyim aldatigimi nasl soylediysem herseyi soylerdim. Benim hep kalbimi kiricak davranislar yapti sadece bunlar yetipte artiyor zaten siddet olsaydi burda duramazdim. Suan mantik evliligi yasiyoruz biz disardan mutlu mesut bir aile ama evde sadece iki iyi anlasan arkadas. Benim bu konusma dinleme isine son vermem gerek yasal olup olmaması bir yana bana cok zarar veriyor farkinda degilim sanirim belkide suan hel evde oldugum icin bu haldeyim. Benim bi sorum olucak acaba evliligi bu sekilde yurute bilir miyim bu duzende saygi ve sevgi cercevesi icinde cunku suan iyi gidiyor yani bana yaklasmadigi surece tabiki eski iliski olamaz artik benim icin bende ona karismiyorum eve kacta geldi kacta gitti kisitlamam asla sizce bu sekilde gider mi yani formalite seklinde cunku esim oyle istiyor ikimizde cocuklarimizin basinda olalim diyor belki ilerde fikrin degisir diyor bilemiyorum
Evet her bir kelimeniz çok dogru 25 yasindayim secip sevilmeye hakkim var ama cocuklarimdan utaniyorum ben yapamam ki. 2 cocuklar bekar bir adamla da konusamam. Evlilerle zaten isim olmaz kendi yasadigim durumu baska bir kadina yasatamam. Belki bi onceki arkadaslara yanitlar8mda okumussundur egitmenim 2 yil daha sabredicem ve calismaya baslicam insallah. Eger calismaya baslarsam belki arkadas cevrem olur ve mutlu olabilirim o zaman illa biri olması gerekirmi hayatimda yani buma ihtiyac duyarmiyim. Çunku baksana neredeyse butun erkekler aldatiyor. Adamlar evli coluklu cocuklu yapamayan neredeyse yok istisnalar vardir sadece. O yuzden baska birine de guvenemem ben daha bitti benim icin iliski durumlari 2 tane sevgilim var zaten bi kizim bi oglum :) o beni sevmese de bilemiyorum seviyor mu sevmiyor mu ama ben onun cocuklarini dogurdum cocuklarima asigim ben bi gorseniz cokta tatli akilli uysallar herkes neden senin cocuklarin sakin diyor :) bende sakinim diyorum bende :)Her kadının sevmeye ve sevilmeye hakkı vardır. Ama siz gencecik yaşta kendinizi böyle saçma bir düzene hapsedip bu güzellikten mahrum kalacaksınız öyle mi? Bu dünyaya bir defa geliyoruz. Şu yaşadığımız saniye bile bir daha geri gelmeyecek. Siz bilirsiniz ama ben olsam bir daha düşünürdüm. Pişmanlıklarla dolu bir yaşlılığınız olmasın. Ya eşinizi affedip sevmeye çalışın ki ben yapamazdım ama sizi bilemem.... Ya da bu evlilikten vazgeçin. Siz boşanınca çocuklardan boşanmayacaksınız. Belli ki eşiniz de sırf bir düzen var diye yürütüyor evliliği. Devlet dairesi gibi olmuşsunuz.
bir program sayesinde
Beni şimdi taşlarlar valla zaten konum sorumdan cok yaltiginiz yanlis dendi bide soylersem halimi siz dusunun yardim ve yataklik ta girer isin icineO programı bizimlede paylaşın lütfen :))
Beni şimdi taşlarlar valla zaten konum sorumdan cok yaltiginiz yanlis dendi bide soylersem halimi siz dusunun yardim ve yataklik ta girer isin icine
Bunu düşnmedim degil hani cunku sessiz kalmasi beni suphelendirdibence siz kendinizi çok çakal zannediyorsunuz ama eşiniz sizden daha çakal. yazdıklarınızı tek tek okudum. eşiniz dinlendiğinin ve izlendiğinin gayet farkında. bir yalanın içindesiniz.
Bende o 2 yılı bekliyorum sabirsizlikla :):) ben yanlış olduğunu düşünmüyorum. karşınızda sizi aldatan bi adam var en azından ne haltlar karıştırdığını biliyorsunuz. ama 2 yılınız dolunca boşanın, değmez..
Bunu düşnmedim degil hani cunku sessiz kalmasi beni suphelendirdi
Bu arada cakallik yaptigimi dusunmuyorum ben paranoyak olmak istemiyorum dinlemesem surekli arayip ne yaptin nerdesin yalan soyluyosun diyip kavga cikaricam bu yuzdenbence siz kendinizi çok çakal zannediyorsunuz ama eşiniz sizden daha çakal. yazdıklarınızı tek tek okudum. eşiniz dinlendiğinin ve izlendiğinin gayet farkında. bir yalanın içindesiniz.
Programı gizledim uygulamalardan ve gelicek butun sinyal ve bildirimleride ayarlarindan kapattim. :)Bir insanın içinde varsa arkadaşlarının zorlamasıyla değil, kendi isteğiyle kimseye belli etmeden yapar. Anladığım kadarıyla defalarca yapmış bunu eşiniz. Gerçekten güvensizlik çok üzücü. Eşiniz telefonlarını dinlediğinizi anlayıp sessiz kalmış olabilir. Çünkü normal şartlarda bir ses verir yani. Ya yapmayın arkadaşlar veya ya evet bende şöyle seviyorum falan. Sizin evliliğiniz artık aşk sevgi değil, sadece çocuklar ve maddiyat üzerine gidiyor anladığım kadarıyla. Cinsellik var mı aranızda? Yoksa şayet yapması için sebebi olur. Eğer evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız devam edin, istemiyorsanız boşanın, alın çocuklarınızı da, bakacak anneanne akraba vs varsa onlar baksın siz ayaklarınızın üzerinde durun. Yoksa eğer nafakasıyla kreşe verirsiniz, hem siz çalışarak öz güveninizi yerine getirmiş ve yaptı mı yapacak mı şüphelerinden kurtulursunuz hemde çocuklarınızı böyle bir ortamda yetiştirmemiş olursunuz. Bu arada programın adı ne ? eşiniz anlamıyor mu? telefonunda gözükmüyor mu bu program cidden merak ettim
Sanırım ben soruma cevap pek bulamicam sordugum sorudan cok baska yerlere gitti konum neyse okuyup yorumda bulundugunuz icin tesekkur ederim her birinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?