Arkadaşlar etkiler mi?

Ögrense asla kızmaz eminim çunku bana hiç kızamamistir bu gune kadar neden yaptigimi bilir. 8 yıldir birlikteyiz 6 senelikte evliyiz bu gune kadar sesini yükseltmedi bana olsa neden söylemiyim aldatigimi nasl soylediysem herseyi soylerdim. Benim hep kalbimi kiricak davranislar yapti sadece bunlar yetipte artiyor zaten siddet olsaydi burda duramazdim. Suan mantik evliligi yasiyoruz biz disardan mutlu mesut bir aile ama evde sadece iki iyi anlasan arkadas. Benim bu konusma dinleme isine son vermem gerek yasal olup olmaması bir yana bana cok zarar veriyor farkinda degilim sanirim belkide suan hel evde oldugum icin bu haldeyim. Benim bi sorum olucak acaba evliligi bu sekilde yurute bilir miyim bu duzende saygi ve sevgi cercevesi icinde cunku suan iyi gidiyor yani bana yaklasmadigi surece tabiki eski iliski olamaz artik benim icin bende ona karismiyorum eve kacta geldi kacta gitti kisitlamam asla sizce bu sekilde gider mi yani formalite seklinde cunku esim oyle istiyor ikimizde cocuklarimizin basinda olalim diyor belki ilerde fikrin degisir diyor bilemiyorum

Guvenmiyorsan neden bosanmiyorsun? Senin ruh sağlığına yazık bu şekilde...

Guvenmiyorsan neden bosanmiyorsun? Senin ruh sağlığına yazık bu şekilde...
Neden bosanmadigimi arkadaslara yanit olarak yazmistim bakabilrsiniz anlarsiniz neden oldugunu. :) keske bosanmak ünlulerin bosanmasi kadar kolay olsa bizler icinde ama azen sartlar hayatlar el vermiyor. Acele edip dibe batmaktansa sabrimin selamenin gelmesini beklerim

Her kadının sevmeye ve sevilmeye hakkı vardır. Ama siz gencecik yaşta kendinizi böyle saçma bir düzene hapsedip bu güzellikten mahrum kalacaksınız öyle mi? Bu dünyaya bir defa geliyoruz. Şu yaşadığımız saniye bile bir daha geri gelmeyecek. Siz bilirsiniz ama ben olsam bir daha düşünürdüm. Pişmanlıklarla dolu bir yaşlılığınız olmasın. Ya eşinizi affedip sevmeye çalışın ki ben yapamazdım ama sizi bilemem.... Ya da bu evlilikten vazgeçin. Siz boşanınca çocuklardan boşanmayacaksınız. Belli ki eşiniz de sırf bir düzen var diye yürütüyor evliliği. Devlet dairesi gibi olmuşsunuz.

Sanırım ben soruma cevap pek bulamicam sordugum sorudan cok baska yerlere gitti konum neyse okuyup yorumda bulundugunuz icin tesekkur ederim her birinize

Evet her bir kelimeniz çok dogru 25 yasindayim secip sevilmeye hakkim var ama cocuklarimdan utaniyorum ben yapamam ki. 2 cocuklar bekar bir adamla da konusamam. Evlilerle zaten isim olmaz kendi yasadigim durumu baska bir kadina yasatamam. Belki bi onceki arkadaslara yanitlar8mda okumussundur egitmenim 2 yil daha sabredicem ve calismaya baslicam insallah. Eger calismaya baslarsam belki arkadas cevrem olur ve mutlu olabilirim o zaman illa biri olması gerekirmi hayatimda yani buma ihtiyac duyarmiyim. Çunku baksana neredeyse butun erkekler aldatiyor. Adamlar evli coluklu cocuklu yapamayan neredeyse yok istisnalar vardir sadece. O yuzden baska birine de guvenemem ben daha bitti benim icin iliski durumlari 2 tane sevgilim var zaten bi kizim bi oglum :) o beni sevmese de bilemiyorum seviyor mu sevmiyor mu ama ben onun cocuklarini dogurdum cocuklarima asigim ben bi gorseniz cokta tatli akilli uysallar herkes neden senin cocuklarin sakin diyor :) bende sakinim diyorum bende :)

bence siz kendinizi çok çakal zannediyorsunuz ama eşiniz sizden daha çakal. yazdıklarınızı tek tek okudum. eşiniz dinlendiğinin ve izlendiğinin gayet farkında. bir yalanın içindesiniz.

Beni şimdi taşlarlar valla zaten konum sorumdan cok yaltiginiz yanlis dendi bide soylersem halimi siz dusunun yardim ve yataklik ta girer isin icine

:) ben yanlış olduğunu düşünmüyorum. karşınızda sizi aldatan bi adam var en azından ne haltlar karıştırdığını biliyorsunuz. ama 2 yılınız dolunca boşanın, değmez..

bence siz kendinizi çok çakal zannediyorsunuz ama eşiniz sizden daha çakal. yazdıklarınızı tek tek okudum. eşiniz dinlendiğinin ve izlendiğinin gayet farkında. bir yalanın içindesiniz.
Bunu düşnmedim degil hani cunku sessiz kalmasi beni suphelendirdi

Bir insanın içinde varsa arkadaşlarının zorlamasıyla değil, kendi isteğiyle kimseye belli etmeden yapar. Anladığım kadarıyla defalarca yapmış bunu eşiniz. Gerçekten güvensizlik çok üzücü. Eşiniz telefonlarını dinlediğinizi anlayıp sessiz kalmış olabilir. Çünkü normal şartlarda bir ses verir yani. Ya yapmayın arkadaşlar veya ya evet bende şöyle seviyorum falan. Sizin evliliğiniz artık aşk sevgi değil, sadece çocuklar ve maddiyat üzerine gidiyor anladığım kadarıyla. Cinsellik var mı aranızda? Yoksa şayet yapması için sebebi olur. Eğer evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız devam edin, istemiyorsanız boşanın, alın çocuklarınızı da, bakacak anneanne akraba vs varsa onlar baksın siz ayaklarınızın üzerinde durun. Yoksa eğer nafakasıyla kreşe verirsiniz, hem siz çalışarak öz güveninizi yerine getirmiş ve yaptı mı yapacak mı şüphelerinden kurtulursunuz hemde çocuklarınızı böyle bir ortamda yetiştirmemiş olursunuz. Bu arada programın adı ne ? eşiniz anlamıyor mu? telefonunda gözükmüyor mu bu program cidden merak ettim

Bunu düşnmedim degil hani cunku sessiz kalmasi beni suphelendirdi

düşünmeyin emin olun. birazcık aklı çalışan birinin anlaması gerekir. ayrıca telefonda sizi övmesi kadına kocana git demesi falan bunlarda numaradan yapılmış sırf siz duyun diye uydurulmuş konuşmalara benziyor.

Bu arada cakallik yaptigimi dusunmuyorum ben paranoyak olmak istemiyorum dinlemesem surekli arayip ne yaptin nerdesin yalan soyluyosun diyip kavga cikaricam bu yuzden

Ben sizi haklı buluyorum. Tamam hareketiniz doğru değil ama hangi kadın aldatılmadığını bilmek için eşinin konuşmalarını dinlemek ister ki. Herkes eşine kuşkusuz güvenmek ister. Bir arkadaşta yorumda eşinizin durumun farkında olabileceğini yazmış böyle bir ihtimal var mı önce onu bir düşünün derim.

Bahsettiğiniz tür bir diyalog içerisinde arkadaşları varsa bence etkilenir.Esini aldatmış bir arkadaştan bahsetmiyoruz burada ...Üç kişilik arkadaş grubunda iki kişi evliyken birlikte oldukları kadınları anlatıyorlar ballandıra ballandıra..esiniz ise sadece dinliyor? Oğlum işim gücüm var kapatın demiyor,Hanımı görünce böyle demiyorsun diyip şakaya vurmuyor.....öylece dinliyor ? bu sadece telefon konuşmasında olan.Yani yanyanayken fiiliyata dökme ihtimalleri de var bence.

Programı gizledim uygulamalardan ve gelicek butun sinyal ve bildirimleride ayarlarindan kapattim. :)

Sanırım ben soruma cevap pek bulamicam sordugum sorudan cok baska yerlere gitti konum neyse okuyup yorumda bulundugunuz icin tesekkur ederim her birinize

Ben sorunuzu cevap vereyim o halde.
Koca adamı tabi ki eve zincirleyemezsiniz. Arkadaşlarından hoşlanmamak için telefonda duyduklarınız dışında bir sebebiniz yoksa eşinize görüşme de diyemezsiniz. Bu durumda evde eşinize mutlu huzurlu bir ortam sunup eşiniz dışarı çıkma ihtiyacı hissetmeyebilir diyeceğim, e o da sizin durumunuzda pek mümkün değil. Çok bir seçenek yok yani. Eşinizin içinde geliyorsa tekrar aldatır, gelmezse aldatmaz. Başka seçenek yok bana kalırsa.
Şu an kağıt üzerinde evli ama karı koca olarak ayrı bir hayat yaşıyorsunuz zaten. Eşinizin hayatına bir başkası girecekse bile şimdi ya da boşandıktan sonra bu çocukları ile iliskisini etkilemeyebilir. Bunu bilemezsiniz. Sırf bu yüzden kendinizi mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz.
Bir diğer söyleyeceğim şey de, haddim değil belki ama teyzemle eniştem de uzun yıllardır ayrı odalarda yatıyorlar, çocuklar küçükken bunu anlamadılar pek, hatta eve arkadaşları geldiği zaman “burası annemin odası, burası babamın odası” diyorlardı. Büyüdükçe sorgulamaya başladılar ve teyzemler aynı odada kalmak zorunda kaldılar durumu açıklayamadıkları için. Bu durum da çocukları etkiliyor yani, gördüğüm için biliyorum. Önlem alırsınız belki, aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…