Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var

berill85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
55
8
36
35
Arkadaslar 1 hafta önce bir büyük mağazadan bisiklet aldık .3 .binmede oğlum düşmüş birimlerin fren tutma yeri kırılmıs.firmayı aradım mallarının arkasında durmuyorlar .fren kısmı satılıyor alın takın dediler .aynısı olmaz dediler.farklı firmaya göndermeyi kabul etmiyorlar fış var .bayı gidip tekrar konuşmam gerekirmi telefonla aradım görüştüm. Oğlum çok üzülüyor. Daha önce kızımda aldık 100 defa düştü birleri kırılmadı bisikletin

Ozaman alırmı dersiniz .birde normalde siz olsanız benim gibi geri vermeyi düşünürmuydunuz.

Tamam inanın çok zor şartlarda aldım.fisim var bisikleti de goturecekmiyim. Birde sizce kullanıcı hatası olamz dimi

Yarın bisikleti goturucegim almazsa tüketiciye vericegim ilk defa böyle başıma geldi

Dusmus ve kirilmis. Durduk yere kirilmamis ki.. Kullanici hatasi zaten. Sanmiyorum olumlu bir sonuc alacaginizi.

Adi sani bilinen T magazasindan aldigim an sikintili cikan urun icin 10 aydir ugrasiyoruz.o tuketici haklarida kolay mevzu degil oraya git buraya git ordan yazi bekle burayla muhatap ol ki benim urun ilk kullanimda sorununu belirtti kutudan ciktiginda, kullanim yok yani gel gitten harcadigimda cabasi.
Gerci ben degisim degil iade istedim artik firma tutumu karsisinda ama ugrasi cok.
En son tuketici haklarinin kendi uzmanlari inceledi 1,5 aydirda orda konu yazi gondereceklerde durum e devlete dusecek diye bekliyorum.

Surecin uzun oldugunu bilin diye yazdim.Hemen degistim diyenler giyim kusam ayakkabi falanmi bilmiyorum.

garantisi yokmu acaba? ben de kızım için bakiyorum bu aralar, kac yıl garanti veriyorlar onu göz önüne alarak araştırıyorum.. bir de hangi marka , onu almayayim ben de, ürünlerinin de arkasında durmuyorlar bir de cok sinir oldum..

Adi sani bilinen T magazasindan aldigim an sikintili cikan urun icin 10 aydir ugrasiyoruz.o tuketici haklarida kolay mevzu degil oraya git buraya git ordan yazi bekle burayla muhatap ol ki benim urun ilk kullanimda sorununu belirtti kutudan ciktiginda, kullanim yok yani gel gitten harcadigimda cabasi.
Gerci ben degisim degil iade istedim artik firma tutumu karsisinda ama ugrasi cok.
En son tuketici haklarinin kendi uzmanlari inceledi 1,5 aydirda orda konu yazi gondereceklerde durum e devlete dusecek diye bekliyorum.

Surecin uzun oldugunu bilin diye yazdim.Hemen degistim diyenler giyim kusam ayakkabi falanmi bilmiyorum.
Cok tesekkurler çok uzunmuş süreç maddi olarak masrafı varmı tüketiciye verdiğimizde kaybedersek haksız çıkarsak bir şey oluyormu

garantisi yokmu acaba? ben de kızım için bakiyorum bu aralar, kac yıl garanti veriyorlar onu göz önüne alarak araştırıyorum.. bir de hangi marka , onu almayayim ben de, ürünlerinin de arkasında durmuyorlar bir de cok sinir oldum..
Garantisi var diye aldık 410 tl jan jan oyuncaktan aldık markasını bakıp yazarım size.kizimada 2 yıl önce almıştım.o belki 100 defa düşdü hiç bir yeri kırılmadı şimdi bu freni kendi imkânına yaptıran digeride kırılacak sonra başka parçalarıda yeni aldığım.biaiklet için uğraşmak istemiyorum

Garantisi var diye aldık 410 tl jan jan oyuncaktan aldık markasını bakıp yazarım size.kizimada 2 yıl önce almıştım.o belki 100 defa düşdü hiç bir yeri kırılmadı şimdi bu freni kendi imkânına yaptıran digeride kırılacak sonra başka parçalarıda yeni aldığım.biaiklet için uğraşmak istemiyorum
size bir tavsiyem de mutlaka şikayet.com diye bir site var, oraya üye olup hem jan jan oyuncak hem de bisiklet markası adına iki ayri şikayet yazin, oraya yazılınca firmalara direkt mail gidiyor, cogu firma orada kendi sikayetini görmek istemiyor.. herkese acik cunkü herkes onların adını yazinca goggleda cikacak sikayet..
bir kac sorunumu ben böyle hallettim.. uzun uzun anlatmayayım ama günlerdir bekledigim konuda yazdıgım gün bölge sorumlusu aramıstı ve sorun halledildi, sikayetimi silmemi rica etmislerdi😁 insallah sizin problem de halledilir, hiç ucuz da degilmis yani bisiklet

size bir tavsiyem de mutlaka şikayet.com diye bir site var, oraya üye olup hem jan jan oyuncak hem de bisiklet markası adına iki ayri şikayet yazin, oraya yazılınca firmalara direkt mail gidiyor, cogu firma orada kendi sikayetini görmek istemiyor.. herkese acik cunkü herkes onların adını yazinca goggleda cikacak sikayet..
bir kac sorunumu ben böyle hallettim.. uzun uzun anlatmayayım ama günlerdir bekledigim konuda yazdıgım gün bölge sorumlusu aramıstı ve sorun halledildi, sikayetimi silmemi rica etmislerdi😁 insallah sizin problem de halledilir, hiç ucuz da degilmis yani bisiklet
Size sonsuz teşekkürler şimdi yoldayım bisikleti götürüyorum almazlarsa aynısını uygulayacagim inanın coknyardimci oldunuz allah sizden razı olsun

Cok tesekkurler çok uzunmuş süreç maddi olarak masrafı varmı tüketiciye verdiğimizde kaybedersek haksız çıkarsak bir şey oluyormu
Yok o kisimda yok kabul etmedik diyip urun sizde kaliyor bildigim.

Yani simdiye kadar bizden bir talep olmadi basvurudada,2 servis yonlendirmesindede biri urunun servisi sonrada onlarin uzmanlarinin oldugu teknik bolum,kendileride inceletiyor.
Artik sonuclaninca birsey cikarmi bilmiyorum.
Ama ulke cok guzel paranla rezil olma ulkesi olmus,onu size bir kez daha ogretiyorlar maalesef 😡

tüketici hakem heyetine başvurun bence de. eğer firma uğraşmak istemez hatasını kabul ederse hemen sonuç alırsınız.
diğer türlü uzun sürsede yine alırsınız paranızı.
ben iki kere başvurdum ilki tutuştu arayıp ulaşamadığım adamlar kırk kere aradılar.
diğeri 1 sene sürdü.

Anlattığınız gibiyse istediğiniz yere de yazsanız, istediğiniz yere de şikayet etseniz bir sonuç alamazsınız. Bir kere ayıplı mal falan değil aldığınız. Düşme sonucu kırılmış. Düşmeye bağlı olarak kırılma olması tamamen kullanıcı hatası. Nasıl bir tabak aldığınızda veya bir telefon aldığınızda düşürüp kırdığınızda kullanıcı hatası ise bisiklette de durum değişmez. Yani böyle durumlarda hak aramak önemli ama makul olmak lazım.

Arkadaslar bisikletimi degistirdim .ilkten sadece fren kolunu değiştirmeyi kabul ettiler.ama sonradan frenin değişmesini kabul etmedim.yine digeride kırılır dedim yeni ürün seçtim kalan paramıza aldım.xccnx hançerinin söylediklerini söyledim değişmezseniz şikayet ederim dedim hiç ummadığım kabul ettiler. Bana telde etmeyiz getirme değiştirmeyi bisikletçiler yaptır demisdiler. Neyseki çözdüm daha uygununu aldım ama stresli bir gündü benim icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim zamanınizdan verip cvp yazdiniz

Back
X