Tüketici hakem heyetine başvurun. Para kolay kazanılmıyor, Kısa süre içinde böyle kırılıyorsa ayıplı ürün demektir. Biraz uzun sürse de sonuç alınıyorOzaman alırmı dersiniz .birde normalde siz olsanız benim gibi geri vermeyi düşünürmuydunuz.
Cok tesekkurler çok uzunmuş süreç maddi olarak masrafı varmı tüketiciye verdiğimizde kaybedersek haksız çıkarsak bir şey oluyormuAdi sani bilinen T magazasindan aldigim an sikintili cikan urun icin 10 aydir ugrasiyoruz.o tuketici haklarida kolay mevzu degil oraya git buraya git ordan yazi bekle burayla muhatap ol ki benim urun ilk kullanimda sorununu belirtti kutudan ciktiginda, kullanim yok yani gel gitten harcadigimda cabasi.
Gerci ben degisim degil iade istedim artik firma tutumu karsisinda ama ugrasi cok.
En son tuketici haklarinin kendi uzmanlari inceledi 1,5 aydirda orda konu yazi gondereceklerde durum e devlete dusecek diye bekliyorum.
Surecin uzun oldugunu bilin diye yazdim.Hemen degistim diyenler giyim kusam ayakkabi falanmi bilmiyorum.
Garantisi var diye aldık 410 tl jan jan oyuncaktan aldık markasını bakıp yazarım size.kizimada 2 yıl önce almıştım.o belki 100 defa düşdü hiç bir yeri kırılmadı şimdi bu freni kendi imkânına yaptıran digeride kırılacak sonra başka parçalarıda yeni aldığım.biaiklet için uğraşmak istemiyorumgarantisi yokmu acaba? ben de kızım için bakiyorum bu aralar, kac yıl garanti veriyorlar onu göz önüne alarak araştırıyorum.. bir de hangi marka , onu almayayim ben de, ürünlerinin de arkasında durmuyorlar bir de cok sinir oldum..
size bir tavsiyem de mutlaka şikayet.com diye bir site var, oraya üye olup hem jan jan oyuncak hem de bisiklet markası adına iki ayri şikayet yazin, oraya yazılınca firmalara direkt mail gidiyor, cogu firma orada kendi sikayetini görmek istemiyor.. herkese acik cunkü herkes onların adını yazinca goggleda cikacak sikayet..Garantisi var diye aldık 410 tl jan jan oyuncaktan aldık markasını bakıp yazarım size.kizimada 2 yıl önce almıştım.o belki 100 defa düşdü hiç bir yeri kırılmadı şimdi bu freni kendi imkânına yaptıran digeride kırılacak sonra başka parçalarıda yeni aldığım.biaiklet için uğraşmak istemiyorum
Size sonsuz teşekkürler şimdi yoldayım bisikleti götürüyorum almazlarsa aynısını uygulayacagim inanın coknyardimci oldunuz allah sizden razı olsunsize bir tavsiyem de mutlaka şikayet.com diye bir site var, oraya üye olup hem jan jan oyuncak hem de bisiklet markası adına iki ayri şikayet yazin, oraya yazılınca firmalara direkt mail gidiyor, cogu firma orada kendi sikayetini görmek istemiyor.. herkese acik cunkü herkes onların adını yazinca goggleda cikacak sikayet..
bir kac sorunumu ben böyle hallettim.. uzun uzun anlatmayayım ama günlerdir bekledigim konuda yazdıgım gün bölge sorumlusu aramıstı ve sorun halledildi, sikayetimi silmemi rica etmislerdiinsallah sizin problem de halledilir, hiç ucuz da degilmis yani bisiklet
Yok o kisimda yok kabul etmedik diyip urun sizde kaliyor bildigim.Cok tesekkurler çok uzunmuş süreç maddi olarak masrafı varmı tüketiciye verdiğimizde kaybedersek haksız çıkarsak bir şey oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?