Arkadaslar gercekten zoruma gitti ama sustum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi bizden daha fazla biliyor isin ilginc yani da bu.
Almanya vatandasi koskoca limited pardon holding sahibinin karisi olarak sirkette pazarlamaci ol ve tut Dilan Polat'i bil :))
Eveet…
Ayy bu gece sana uyku yok gizemcim.. sana istersen almanyada is buliyimde sende gel.. rahatla… hajsshhshshsksksjsh

Kendisi bizden daha fazla biliyor isin ilginc yani da bu.
Almanya vatandasi koskoca limited pardon holding sahibinin karisi olarak sirkette pazarlamaci ol ve tut Dilan Polat'i bil :))

Bilmekle kalmıyor ve seviyor

Dilan abla.. Sen sakınn morellerini bozmaa.. biz neyin ne? oldunu çok iyi biliyoruss.. Sana atılan ifdiralara inançak deyiliz.. Her kez kınadını yaşar.....

Dilan Polat seven ve savunan bir insanla konuşarak kendime haksızlık ettiğim için kendimden özür dilerim. Aslında ilk başta anlamalıydım ama o da benim hatam
Siz sevin sevmeyin kadin isini götüryor mu götürmüyor mu ona bak…

sevgili konu sahibi; bu neyin ıspatı, elin üyelerine seni ifşa edecek diplomayı gönderince sana bi yararı olmayacak ki.
bi önceki konuna da yprum yapmıştım, herkesin hamile kalması senin kalmaman zoruna gitmişti
bunda ki ilahi süreci düşünmemiştin, acaba sen her bir olayda duygunu cok mu yüksek yaşıyor ve içinde bulunduğun şeyi görmüyor musun?

Bilmekle kalmıyor ve seviyor

Dilan abla.. Sen sakınn morellerini bozmaa.. biz neyin ne? oldunu çok iyi biliyoruss.. Sana atılan ifdiralara inançak deyiliz.. Her kez kınadını yaşar.....
Kadin isini götüryor mu götürmuyor mu ona bak.. gerisini bosver.. kadin sizin tiklamanizla para kazaniyor.. prim veriyorsunuz.. banada prim veriyorsunuz ayrica bu kadsr önemlimiyim sizin icin dhsjsjha hic aklima gelmezdi..

Eveet…

Ayy bu gece sana uyku yok gizemcim.. sana istersen almanyada is buliyimde sende gel.. rahatla… hajsshhshshsksksjsh
Aynen sorma gözüme uyku girmeyecek djsjsjsjsks

Gerek yok canım ben zaten Abd menşeilideyim bizzat kendim mühendisim
Bu arada birazdan mesajlarını Türkiye Cumhuriyetine haraketten de bildirelim de daha da keyiflenelim bakalım

Kocanız mühendis mi ama değilse gözümüzde hükmü yok

Simdi hamileyim.. ya siz gercekten anlamak istediginiz anliyorsunuz evet zor sürec yasiyorsunuz.. ama beni linclemeyi kesin arrik… ben dedim ki esim bos insan degil yani ticari yapiyor… holdingi bile söylmedim bazilari ona takilip.. sizin kücük sirketiniz var battiniz gibi ihmalarda bulundular.. abi ne alaka? Bu ay sikistik ödemelerimiz vardi… projelerimiz var birde tasorun firmayla zaten biz mahkemelyiiz yani alacagimiz var… kendileri mutsuz benim yazmama takiliyorlar 4 dil biliyorum benim anadilim türkce bile degil… almanya da yasiyorum.. yani annemler bile almanyada dogmuslar.. bu fesatlik degilde ne? Yorum yapmayin yada anlamadim tekrar anlatiin batiniz mi veya ne zoruna giti yerine gurbetcilerde saldiriyorlar.. o kadar bos insanlar ki gidip benim bir kac hafta önce yazdigimi yaziyorlar… cünkü yazdiklarim biri lerine fena koymus… evet adetim oldu gec döllenmeydi…

Kadin isini götüryor mu götürmuyor mu ona bak.. gerisini bosver.. kadin sizin tiklamanizla para kazaniyor.. prim veriyorsunuz.. banada prim veriyorsunuz ayrica bu kadsr önemlimiyim sizin icin dhsjsjha hic aklima gelmezdi..

Kadının yediği naneler ortalığa saçılana kadar öyle birinin varlığından haberim bile yoktu. Saçma sapan hesapları takip etmiyorum ben. Sana da aynı mantıklı davranışı tavsiye ederim.
Böylelerine kimin para kazandırdığı belli. Görgüsüzlüğü bu kadar normalleştirdiğine göre...

Sen dolandırıcı, kara para aklayıcı savunduğunun farkında mısın?
Vizyon meselesi bio. Maaile ait olduklari tayfa belli zaten.
Turkiye'de pazarlama mezununun bizdeki karsiliginin diplomali hiyarcidan hallice oldugunun farkinda degil.
Hala kariyer diyor, muhendis diyor :)

Ya ne alaka kim gurbetçilerden ya da ekonomiden bahsetmiş ki şu yorumları yapıp duruyorsunuz. Ayrıca bizlerin işsiz güçsüz olduğunu nerden çıkardınız.
Baktığınız pencere önemli tabi

Adetim geldi maalesef uff 10 aydir deniyoruz millet yan yana gelince hamile kaiyoe bizde tık yok

Insallah esim cuma sperm örnegini verecek cok korkiyorum

Aynen kanka hayal dünyanda hamile olabilirsin ama eşin artık mağarasından çıksın artık da bir ürolojiye muayene olsun bugün yine de
Ya da siz tedavi falan olmayın demekki olmaması gerekiyor bir sebebi var bu psikiyatrik düzeyinizle zaten, psikolojik tedavi olun daha hayırlı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…