- 15 Eylül 2025
- 142
- 11
- 13
- 29
- Konu Sahibi manolyasael
-
Eveet…Kendisi bizden daha fazla biliyor isin ilginc yani da bu.
Almanya vatandasi koskoca limited pardon holding sahibinin karisi olarak sirkette pazarlamaci ol ve tut Dilan Polat'i bil :))
Banane be senin blancosumundan kan testinden ve och neyse artık ondantamam sen bodrumdan devam çakma süreyya yalçın seni.
Haberlerde bodrum görüp orayı sosyetik mekan sanıyo bir de dmdmsk
Tamam canım haftaya doğurursun yat şimdi öğle uykunu al bol folik asit tüket troll seni.
Ayy bu gece sana uyku yok gizemcim.. sana istersen almanyada is buliyimde sende gel.. rahatla… hajsshhshshsksksjshBanane be senin blancosumundan kan testinden ve och neyse artık ondantamam sen bodrumdan devam çakma süreyya yalçın seni.
Haberlerde bodrum görüp orayı sosyetik mekan sanıyo bir de dmdmsk
Tamam canım haftaya doğurursun yat şimdi öğle uykunu al bol folik asit tüket troll seni.
Kendisi bizden daha fazla biliyor isin ilginc yani da bu.
Almanya vatandasi koskoca limited pardon holding sahibinin karisi olarak sirkette pazarlamaci ol ve tut Dilan Polat'i bil :))
Siz sevin sevmeyin kadin isini götüryor mu götürmüyor mu ona bak…Dilan Polat seven ve savunan bir insanla konuşarak kendime haksızlık ettiğim için kendimden özür dilerim. Aslında ilk başta anlamalıydım ama o da benim hatam
Sen dolandırıcı, kara para aklayıcı savunduğunun farkında mısın?Siz sevin sevmeyin kadin isini götüryor mu götürmüyor mu ona bak…
Ne diploması, o çocukların çoğu okulu bitiremiyor ki..Almanya da maalesef böle diplomayi cakmiyoelar bizimkiler hemen anlyiorlar hshsjsj isterseniz esimin diplomasini yolliyim
Kadin isini götüryor mu götürmuyor mu ona bak.. gerisini bosver.. kadin sizin tiklamanizla para kazaniyor.. prim veriyorsunuz.. banada prim veriyorsunuz ayrica bu kadsr önemlimiyim sizin icin dhsjsjha hic aklima gelmezdi..Bilmekle kalmıyor ve seviyor
Dilan abla.. Sen sakınn morellerini bozmaa.. biz neyin ne? oldunu çok iyi biliyoruss.. Sana atılan ifdiralara inançak deyiliz.. Her kez kınadını yaşar.....
Aynen sorma gözüme uyku girmeyecek djsjsjsjsksEveet…
Ayy bu gece sana uyku yok gizemcim.. sana istersen almanyada is buliyimde sende gel.. rahatla… hajsshhshshsksksjsh
Kocanız mühendis mi ama değilse gözümüzde hükmü yokAynen sorma gözüme uyku girmeyecek djsjsjsjsks
Gerek yok canım ben zaten Abd menşeilideyim bizzat kendim mühendisim
Bu arada birazdan mesajlarını Türkiye Cumhuriyetine haraketten de bildirelim de daha da keyiflenelim bakalım
Vallahi mühendisKocanız mühendis mi ama değilse gözümüzde hükmü yok
Hah şimdi olduVallahi mühendisoldu mu sayıldık mı?
Simdi hamileyim.. ya siz gercekten anlamak istediginiz anliyorsunuz evet zor sürec yasiyorsunuz.. ama beni linclemeyi kesin arrik… ben dedim ki esim bos insan degil yani ticari yapiyor… holdingi bile söylmedim bazilari ona takilip.. sizin kücük sirketiniz var battiniz gibi ihmalarda bulundular.. abi ne alaka? Bu ay sikistik ödemelerimiz vardi… projelerimiz var birde tasorun firmayla zaten biz mahkemelyiiz yani alacagimiz var… kendileri mutsuz benim yazmama takiliyorlar 4 dil biliyorum benim anadilim türkce bile degil… almanya da yasiyorum.. yani annemler bile almanyada dogmuslar.. bu fesatlik degilde ne? Yorum yapmayin yada anlamadim tekrar anlatiin batiniz mi veya ne zoruna giti yerine gurbetcilerde saldiriyorlar.. o kadar bos insanlar ki gidip benim bir kac hafta önce yazdigimi yaziyorlar… cünkü yazdiklarim biri lerine fena koymus… evet adetim oldu gec döllenmeydi…sevgili konu sahibi; bu neyin ıspatı, elin üyelerine seni ifşa edecek diplomayı gönderince sana bi yararı olmayacak ki.
bi önceki konuna da yprum yapmıştım, herkesin hamile kalması senin kalmaman zoruna gitmişti
bunda ki ilahi süreci düşünmemiştin, acaba sen her bir olayda duygunu cok mu yüksek yaşıyor ve içinde bulunduğun şeyi görmüyor musun?
Kadin isini götüryor mu götürmuyor mu ona bak.. gerisini bosver.. kadin sizin tiklamanizla para kazaniyor.. prim veriyorsunuz.. banada prim veriyorsunuz ayrica bu kadsr önemlimiyim sizin icin dhsjsjha hic aklima gelmezdi..
Agla… niye iceri alinmadilar ??) serbest birakildilar?Sen dolandırıcı, kara para aklayıcı savunduğunun farkında mısın?
Vizyon meselesi bio. Maaile ait olduklari tayfa belli zaten.Sen dolandırıcı, kara para aklayıcı savunduğunun farkında mısın?
Aynen sorma gözüme uyku girmeyecek djsjsjsjsks
Gerek yok canım ben zaten Abd menşeilideyim bizzat kendim mühendisim
Bu arada birazdan mesajlarını Türkiye Cumhuriyetine haraketten de bildirelim de daha da keyiflenelim bakalı
Cok gpzel prim veriyorsunuz bana sagolnasil hakaret ettim lütfen guzum ispatla…
En azindan biz prim veriyoruz.Cok gpzel prim veriyorsunuz bana sagol
Ya ne alaka kim gurbetçilerden ya da ekonomiden bahsetmiş ki şu yorumları yapıp duruyorsunuz. Ayrıca bizlerin işsiz güçsüz olduğunu nerden çıkardınız.Off bu ne be gurbetci düsmanlari…guzum beyninizi calistirin lütfen tamam ekonomi kötü.. makarna fazla yiyorsunuz ama biraz beyin… benim ana dilim nasil türkce olabilir? Jsjsjshshssh bak birdaha okuyun annem ve babam almanyada dogmuslur…. Sizde haklisiniz iste millete böyle saldiriyorsunuz 6 ay sonra görüsmek üzere alacati bodrumdabakalim gurbetcilerin yüzüne böle söyleye biliyormusunuz
Simdi hamileyim.. ya siz gercekten anlamak istediginiz anliyorsunuz evet zor sürec yasiyorsunuz.. ama beni linclemeyi kesin arrik… ben dedim ki esim bos insan degil yani ticari yapiyor… holdingi bile söylmedim bazilari ona takilip.. sizin kücük sirketiniz var battiniz gibi ihmalarda bulundular.. abi ne alaka? Bu ay sikistik ödemelerimiz vardi… projelerimiz var birde tasorun firmayla zaten biz mahkemelyiiz yani alacagimiz var… kendileri mutsuz benim yazmama takiliyorlar 4 dil biliyorum benim anadilim türkce bile degil… almanya da yasiyorum.. yani annemler bile almanyada dogmuslar.. bu fesatlik degilde ne? Yorum yapmayin yada anlamadim tekrar anlatiin batiniz mi veya ne zoruna giti yerine gurbetcilerde saldiriyorlar.. o kadar bos insanlar ki gidip benim bir kac hafta önce yazdigimi yaziyorlar… cünkü yazdiklarim biri lerine fena koymus… evet adetim oldu gec döllenmeydi…
Adetim geldi maalesef uff 10 aydir deniyoruz millet yan yana gelince hamile kaiyoe bizde tık yok
Insallah esim cuma sperm örnegini verecek cok korkiyorum
Hee siz battiniz siz böylesiniz söylesiniz yazanlar kim???Ya ne alaka kim gurbetçilerden ya da ekonomiden bahsetmiş ki şu yorumları yapıp duruyorsunuz. Ayrıca bizlerin işsiz güçsüz olduğunu nerden çıkardınız.
Baktığınız pencere önemli tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?