Arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var.

Umarım yarın öbür gün size de bu çocuğu babanın evinden mi getirdin demez eşiniz. Bu nasıl bir zihniyet? Annesinden habersiz o çocukları alıp dışarı götüremez eşiniz.

Hadi kadını rahatsız etmek için yapıyor desem olan size oluyor sonunda. O kadar olay yaşamışsınız hala sizi o kadınla muhatap ediyor. Kadın alıp sizin yüzünüze kıyafet atıyor. Suçlu bağırmış, suçsuzun ödü kopmuş misali siz uğraşıyorsunuz.

Çok elzem sanki bayramlık alması. Hamilesiniz üzülmeyin, eski yaşadıklarınız aklınıza gelmesin diye bile size tamam demesi lazım. Sizin de ihtiyacınız varmış. Bir zahmet önce sizi düşünsün.

Vala bilemiyorum ben sadece olaya dahil olmak kimseyle yüz göz olmamak istiyorum

Bende dedim sanane onun çocukları babalari var yetim değil çok şükür durumlari yerinde ne beni yüz göz ediyorsun ben bu halimle kimseyle uğraşamam bana babanın evindenmi getirdin diyemez vala babamdan çekiniyor biliyor alıp gitsem ölse geri donduremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…