Arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var.

Hayalim2121

Muffin time😋🧁
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
923
867
53
27
Merhaba kk kulübünün güzelleri direk konuya giricem öncelikle 3 üncü ayıma girdim hamileyim.dolayisiyla kaygilarim var.cocugun ihtiyaçları benim ihtiyaçlarım falan bunları her kadın düşünür benim aslında beni çok anlayan bir eşim var ama bir konuda bir türlü anlaşamıyoruz eşimin ailesiyle özel sebeplerden ötürü görüşmüyoruz eltim var.cocuklari var 2 tane biz cocuklara asla kin atmiyoruz eşim eltimi hiç sevmez ama çocukları ikimizde çok severiz geçen bayram eşimle çocukları alıp bayramlık almaya gittik eve geldik vay efendim biz neden çocuklara bayramlık almışız geldi tüm elbiseleri üzerime attı laf söyleyip gitti sonra gelip geri almış odamdan neyse asla artık çocuklarıma bir şey almayin dedi.bende ses etmedim kaynimin hatırına sustuk sonra bu bayram eşim yine diyor onları alicam kiyafet alalım bende bak ben hamileyim eğer senin o dengesiz yengen gelip tek kelime söylerse olacaklardan sorumlu degilim dedim.oda o kimki benim abimin çocukları diyor bende kızdım sende boşver dedim babaları var.seninde yakında çocuğun olucak sende bunu düşünerek kimseye harcama yapma dedim.ustelik bayram geliyor kiyafetler beni sıkıyor bende alicam dedim.bana küstü şimdi suç benimmi Allah için

çocuklara bayramlık alacağınızdan annelerinin haberi olmadan mı götürdünüz? haberi olduğu halde mi böyle bir tepki verdi? Yanlış anlamayın, anlamak için soruyorum. Bayramda çocukları mutlu etmek için oyuncak falan alsaydınız, acaba bayramlık almanız anne-babayı rencide etmiş olabilir mi?

Bırak alsın, ınsallah Eltin bu sefer kıyafetleri kocanın ustune atar.
Bende diyorum zaten şeytanın teki belasını üzerime verme hiç çekemem manyak kadın ona bişey diyemiyor yemiyor gelip bana çatıyor eskiden olsa ben ne yapacağımı bilirdim hamileyim uğraşamıyorum

Kaynım teşekkür ederim dedi onada sen sus dedi haberi vardı.bizimle olduklarindan ama alisverise gittigimizden haberi yoktu çocukları hep bizimle bizi çok seviyorlar

Rencide olduğunu sanmıyorum eşim bekarkende hep alıyormuş herkes söylüyor hiç sesini etmiyormus şimdi bende almış sayiliyorum ya ondan patlıyor

Üff ne gereksiz hareketler ha. Ne sebepten konuşmuyorsunuz bilmiyorum ama kadın istemiyormuş işte niye ısrar kıyafet bayram kıyafeti almaya çalışıyor eşiniz? Kaostan beslenir gibi.
Bende onun için kavga ettim sanane dedim onu üzerime salma dedim.kadinla konuşmama sebebim çok kötü o konuda onu evden kovdular

Bende onun için kavga ettim sanane dedim onu üzerime salma dedim.kadinla konuşmama sebebim çok kötü o konuda onu evden kovdular
E tamam işte kadın da bahsetmediğiniz için varsayıyorum ki sizinle bir münasebet içine girmiyor konuşmadığınız için. Eşinize söylerin başına bela aramasın.

E tamam işte kadın da bahsetmediğiniz için varsayıyorum ki sizinle bir münasebet içine girmiyor konuşmadığınız için. Eşinize söylerin başına bela aramasın.
Kadın ben yeni evliyken evime gelip dolabima erkek atleti. Koydu bunu daha önce de bi forumda söyledim evde değerli esyalarim var diye odama kamera koymustum

Haklisiniz tabi.Ama alsin birakin elti bir sey derse seni kaynina(esinize) yönlendiriyorum canimm de cik isin icinden

Eşiniz alıyorsa alsın ama eltiniz yine yüzünüze atarsa diyin ben değil kaynın aldı onları git onun yüzüne at yiyorsa.

Eşinizin benim abimin çocukları o kimki dediği kişi çocukların annesi. Ne yaşadınız bilemeyiz. Ama eşinizin bu yaklaşımı hiç hoş gelmedi bana. Nispet yapar gibi. Kime neyi ispat etmeye çalışıyor. Huzursuzluk olacağını bile bile bu inat hiç iyi niyetli durmuyor.

Bende öyle diyorum anneleri diyorum babasının evindenmi getirdi diyor

Eşinizin bayramlık almaktaki ısrarı çok bencilce geldi bana.. Kadının tavrına şahit olduğu halde, daha çok çileden çıkarmak ister gibi. Yeğenlerini o kadar önemsiyorsa , yaşadıkları evdeki huzuru düşünsün. Belli ki bayramlık alındıktan sonra evlerinde huzursuzluk çıkıyor. O huzursuzluk içinde bırakmasın yeğenlerini...Amaç yeğenlerini mutlu etmekse, bence bu bayramlık almaktan daha önemli.

sizin durumunuzdan bağımsız olarak söylüyorum..Benden hoşlanmayan birinin , benim doğurduğum çocuklarla egosunu tatmin edemez. Annesi isterse görüştürmeyebilir, değil amcası kim olursa olsun annesi kadar hakkı yok üzerinde.

şimdi sizin durumunuza bağlı olarak söylüyorum, sizin dolabınıza erkek atleti koyup iftara atan bir insan, eşiniz hakkında da çocuklarımı hediyelerle kandırıyor şeklinde başka türlü iftiralar atabilir. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…