Arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var.

Aynen çok rahatsız edici bence.

Adam degisik bir kafa yasiyor

Lale bi süredir yoktunuz forumda sizi merak ediyordum

Elti de eşiniz de bi tuhaf. Bırakın çocukları rahat diyorum konusahibine
Ah çok teşekkür ediyorum.
Hâla evdeyim.
Bazen çalışıyorum bazen takılıyorum.
Eve çok alıştım, hadi dışarı dediklerinde ne yapacağım çok merak ediyorum.

Bu elti dunki camasir konusunda bahsettiginiz eltimi?
Neden gorusuyorsunuz ki oyle bir olaydan sonra ne esiniz nede onun esi sizden bir yakinlik beklemez tahminim.

İmkanlari varsa alir herkes cocugunun kiyafetini esinizde amca olarak harcliklarini verir olur biter esiniz almak istiyorsada kendi alsin kendi gotursun

kusura bakmayin ama kadin size baska nasil nefret kussun,gidip gidip dibine girerseniz oda oyle davranir.

İstemiyor sizi belliki ona gore bir mesafede kalin derim

aralarındaki anlaşmazlık her neyse, eşinizde kadının rahatsız olduğunu bile bile çocuklar üzerinden onu kışkırtıyor gibi.
abimin çocukları ona ne oluyor falan demesi, babasının evinden mi getirdi demesi hoş değil.
abisi babasıysa o da annesi.
iş baya baya yarışa dönmüş, kim kime diş geçirirse gibi olmuş sanki.

kadının atlet koyması apayrı facia zaten.

Canım ben zaten uzak duruyorum benim isyanım eşime inanki ben özel hastaneye bile gitmiyorum harcama olmasın diye o hala milletin derdinde

Ben diyorum senin yüzünden nefreti arttı ben sana
Yap dedim
Falan saniyorki ondan
Öyle bir oyun yaptı

Eşim ne yaparsa yapsın almicam bakalım ne yapacak

Farkindamisiniz bilmiyorum ama yazidada belirttiğim gibi ben meraklı değilim yapmaya eşim inat ediyor

Kadın ben yeni evliyken evime gelip dolabima erkek atleti. Koydu bunu daha önce de bi forumda söyledim evde değerli esyalarim var diye odama kamera koymustum
Bunları yapan kadının çocuklarıni mi düşünüyorsunuz ,üstüne birde gorusuyorsunuz hala,siz artık kendi çocuğunuza birikim yapın bırakın artık milleti düşünmeyi

Bunları yapan kadının çocuklarıni mi düşünüyorsunuz ,üstüne birde gorusuyorsunuz hala,siz artık kendi çocuğunuza birikim yapın bırakın artık milleti düşünmeyi
Ben ve eşim konuşmuyoruz ama eşim yegenlerini hep tutuyor getiriyor ve bende öyle diyorum kendi çocuğunu düşün diyorum

Ben ve eşim konuşmuyoruz ama eşim yegenlerini hep tutuyor getiriyor ve bende öyle diyorum kendi çocuğunu düşün diyorum
Kıyafet isini bıraksın ufak bı miktar harçlık versin geçsin, madem çocuk olacak artık kendi çocuğunuzu düşünün doğunca para lazım olacak herşeyine,
Bende eşimin tarafıyla küsüm iftira attılar ayırmak için uğraştılar bu sebeple yeğen felan uğraşamam istemem evimde kimseyi eşimde getirmez de zaten.

Benimki getiriyor onlarda Bana iftira attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…