[ zorlamakla olmuyor bende bunu görecegm sende bna yüz vermıceksın bılıyorum sen cok ıyı bırıne layıksn senın gbı ıyı bırını üzdügüm ıcın kendımden nefret edıyorum pısman olacagma emınım ama bu olmak zorunda gerı dönüp utanmaz senden özür dılersem benı affetme dedı pısman olucam bılıyorum bunu ama olmuyor kendıne ıyı bak ben bakamasamda dedı benı faceden sıldı ama halen ılıskısı var konduramıyorum benı aldatmıs olabılecegıne sızler neler düsünüyosunuz ?
klasik ayrılmak isteyen erkek modeli işte canım sen bundan umudunu kes bence
hayatında başkası olduğu aşikar yada artık seni sevmiyordur.çünkü sevenerkek ne olursa olsun bu tarz bir konuşmayı telde yapmaz bu kadar basitmi ki bir mesajla bitirmek
Bir gün bu konuya cevap vereceğim hiç aklıma gelmezdi. Evet döndü, keşke dönmeseydi. 4 yılı evlilik arefesinde bitirdi. Özgürlük için... 11 ay sonra da döndü. Her şeye hazırım sensiz olmuyor; arkadaş, para, gezme hiçbiri yerini doldurmuyor. Kiminle denesem ikinci günde midem bulanıyor. Dön... Diyerek.
Ancak dönmesi için yaradana yalvardığım zamanlar geride kaldı artık. Hayatımda ondan çok daha iyi kalpli, bana çok daha fazla değer veren, bugünlerde evlilik teklif etmiş biri var. He şu an bile beni mahvetmeyi başardı. Eski zamanları hatırlamamı sağladı.
Ama güçlü durun kızlar. Sizi yarı yolda bırakmış birine geri dönmeyin. Ne olursa olsun dönmeyin. Ben konuşmadım bile. Arkadaşıma anlattı derdini. Hayatımdaki insana hiçbir yanlış yapmadım, yapmam da.
Canım konunu dün okumuştum burdan da yorum yapıyım dedim.
Çok sevindim dönmesine içimin yağları eridi hatta bunu duyunca..
Benim de ilişkim biteli 1.5 yıl oldu ama içimde bir türlü bitirememiştim.
Bunları okuyunca iyice mutlu oluyorum.Çünkü benim ettiğim ah'ların haddi hesabı yok
İnşallah darısı başıma diyorum
Eğer gerçekten masumsan ve hakkına girmişse, sadece sus ve bekle. Beddua etme sadece allah'a havale et. Öyle büyük bir adalet var ki, gün gelecek çekecek o da emin ol. Her şeyin bir zamanı var sadece. Sen bekle :)
Susuyorum ve bekliyorum canım aynen.
Bu 1.5 yıl içerisinde elbette konuştuk ettik araya askerliği girdi onu bile düşündüm bekledim başkası girmedi hayatıma.
Çok ahımı aldı çok. Basit şeyler için harcadı aşkımızı, araya başka bir kızı da soktu ondan da ayrıldı.
Çok şeyler yaşadım ben de, bir ben bir Allah bilir yani.İki yakan bir olmasın diye beddua da etmiştim.
Ama şimdi yalnızca bekliyorum ve susuyorum diyecek sözüm yok ona tüketti hepsini.
Senin bunları buraya yazman bana umut oldu ve ahların tutabileceğini 1 kez daha göstermiş oldu=)
Tutuyor hiç merak etme, sadece zamanının gelmesi gerek. Daha doğrusu yaradan herkesin kalbini öyle iyi biliyor ki, içinde hiçbir his kalmadığında onun yüzsüzlüğüyle muhatap oluyorsun. Belki daha önce olsa, yine aynı hataları yapıp aldanacaksın. Bekle ve gör... Benim içimi burkan geçmiş. O kişiyle alakası yok. Her ne olursa olsun ilk kez aldandığın, umut bağladığın kişinin bu hallerde olması. Yabancılaşması... Burkuyor işte yahu :)
Seni çok anlıyorum ben vallahi bak.. Rabbime dualar ediyorum hergün.En iyi o biliyor benim içimi.
Haketmediğim şeylerin hesabını verdim, haketmediğim acılar yaşattı bana.Allahından bulsun diyorum ve susuyorum..
Allah onu ıslah etsin, içkisi pis arkadaşları hepsi yalan o da bunu anlıycak
Amaan aynı işte. İçki, kötü arkadaş ortamı vs. Sonra da sen gibi temiz değil kimse deyip döner geri işte. He bu haspa bir de "tabi onun başka bir ilişki yaşaması normal. Ben gibi değil sorumlulukları var, bir gelecek kurması lazım" diyerek anlayışla karşılamış :)) sağolsun ya. Sorumsuz ve başıboş olduğunu kabul etmekle birlikte, benim bir ilişki yaşamamı mecburiyet olarak yorumlamış. Bu nasıl bir egoysa artık.
donse bıle hayır gelmedı bana senı bılemem
Evlenmesine 18 gün kala geri geldi banao yüzden şu hayatta hiçbir şeye olmaz demiyorum ben.
nasıl geri geldı cnm :44: yanı suan görusuyomusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?