arkadaşlar içinizde aşk acısı çekmeyen var mı?

yok hayatım ask acısını yasamayan...2 erkek girdi hayatıma tam tamına 7 senem yok...7 senedir aglıyorum hiç mutlu hissedemedim gerçek anlamda kendımı napalım diyorum bunlar da yaşanacakmış belki diye umut içerisindeyim hep..

değen insan zaten gözyaşı döktürmezdi....ahhhhhhhh şu erkeklerrrrÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

katılıyorum canım...çok seviyorsun ama öyle zaman geliyor ki acılar içinde kalıyorsun...allah hayırlısını versin....amin..

ask acısı cekmemısım bılmıyodum ama bıraydır ıcındeyım ne demek oldugunu ogrendım
allah kımseye cektırmesın cok acı degısık bıse
hayatını mahveden yolunu degıstıren bıse
allah baska acı vermesın ama bunun yerıde apayrı

haklısın...dirayetli olursan bazı şeylerin üstesinden gelirsin...zayıf olursan da yandınnnnnnn

demekki sevgiyi yeni yeni tatmışsın...inşallah acı çekmezsin...allah bozmasın...

sevipde acı çekmeyen yok değil mi? tadı da burda sanırım...acılar insanı olgunlaştırıyor...
hayırlısı...

çekmedim...çekmem denilse de mutlaka çekiliyor değil mİ? izleri hep kalıyor...ne yazıkki...

aminnnnnn..........
ölüm acısından daha zorrrrrrrr

bende daha düne kadar çekmemiştim çok kötü bişey ağlamaktan gözleşim şişti gözüm hep telefonda
çok zor allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…