- Konu Sahibi kaderim_48
-
aşk hem cennet hem cehennem gibi...
aşk acısı çekmek ayıp değil..insanların duygularıyla dalga geçilmez..:
evet aşkı yaşayan seven,sevilmeyen bilir bu acıyı..her daim mutsuz olursun,aslında her daim deil ama yaşanılan o mutsuzluklar mutlu anlarınıda silip süpürüyo(
ben onu tam zıddı anlamında söylemiştim yani hiç çekmediniz mi gibilerinden bilmem anlatabildim mi ben demek istedim ki aşk acısı çeken bunca insan varken bu soru mu
mutlu bir aşk yasıyosun gercekten cennet oluyorr... ama herşey tepetaklak oldugunda ise tam bir cehennem çok acı bişey ya..
mutlu bir aşk yasıyosun gercekten cennet oluyorr... ama herşey tepetaklak oldugunda ise tam bir cehennem çok acı bişey ya..
mutlu bir aşk yasıyosun gercekten cennet oluyorr... Ama herşey tepetaklak oldugunda ise tam bir cehennem çok acı bişey ya..
1 haFTa oNcesine kdr cekiodum .. ama insan zamanLa aLısıo !!
hiç acı çekmiyorum 1 hafta öncesinde mutlu mesut birliktelik yaşıyordum sadece 6 gün sürdü bu güzel günleri unutmak istemem ama zamanla acısı geçti şimdi çooooooook rahatım konuştum birileriyle beğenmediler sen ve o hiç yakışmazsınız,o yakışıklı değil,sen çok güzelsin o çirkin fln gibi lafları çok duydum ve ona olan aşkım o büyük aşkım bitti nasıl olduysa ben onunla pişman olmadan birlikte olmaya devam ettim ama artık pişmen oldum kötü yönlerini gördüm ve sevmemeye başladı allahtan artık sevgilim değil yoksa nasıl söylerdim ayrılmak istediğimiki:) sizde onu düşünmeyin hep sizi mutlu edecek şeyler yapın ve inanın bu acı bitecek diyin ve sabredin 1 kaç ay sonra sizde göreceksiniz ne kadar mutlu olduğunuzu
içimizdeki aşkın bitmesi zor tabi.ama olumlu düşünün onu unutmam asla diye düşünmeyin sakın.çünkü insan ne düşünürse o gerçek olur.onu unutabileceğinize inanın.yoksa bitmez bu acı....
Ben aşk acısı çekmedim..! Öyle aklıma geldikçe ağlamadım,üzülmedim.. Çok sevdim ama aşık olmadım.. Bunu burdaki aşkları okuduktan sonra anladım.. Yani aşık olmak istiyorum ama acı çekeceksemde aşık olmak istemiyorum bana getirisinden çok götürüsü olacak çünkü.. İlişkilerimde çok mantıkçıyım bu da iyi birşey olmuyor çoğu zaman ama şu an yaşadığım ilişkilerin çocukça olduğunu düşünüyorum çünkü yaşım 17. Daha Allah izin verirse önümde uzun yıllar var ve kimi tanıyacağım ne yaşayacağımı bilmem mümkün değil ama bu düşünce bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor.
Ben de bir süre öncesine kadar hiç aşk acısı çekmemiş böyle şeylerle uğraşmayan kendi halinde yaşayan şanslı gruba giriyordum maalesef artık o grupta değilim üstelik yok yere sebepsiz saçma sapan bir sebepten...İlk göz ağrısı deyiminin gerçek anlamını öğrendim sabahları ağlamaktan şiş kızarmış ağrıyan gözlerle uyanmakmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?