arkadaşlar içinizde aşk acısı çekmeyen var mı?

evet aşkı yaşayan seven,sevilmeyen bilir bu acıyı..her daim mutsuz olursun,aslında her daim deil ama yaşanılan o mutsuzluklar mutlu anlarınıda silip süpürüyo (

aşk acısı çekmek ayıp değil..insanların duygularıyla dalga geçilmez..:

ben onu tam zıddı anlamında söylemiştim yani hiç çekmediniz mi gibilerinden bilmem anlatabildim mi ben demek istedim ki aşk acısı çeken bunca insan varken bu soru mu

mutlu bir aşk yasıyosun gercekten cennet oluyorr... ama herşey tepetaklak oldugunda ise tam bir cehennem çok acı bişey ya..

keşke hiç aşık olmasaydım ve bu acıları yaşamasaydım, çok isterdim aşık olamamayı,olmamayı.. tamam, aşk çok güzel bi duygu, tamam herkes yaşamalı belki ama bu kadar çok acı çektikten sonra kalpsiz ve duygusuz olmayı tercih ederdim yani!!!

evet aşkı yaşayan seven,sevilmeyen bilir bu acıyı..her daim mutsuz olursun,aslında her daim deil ama yaşanılan o mutsuzluklar mutlu anlarınıda silip süpürüyo (

ilk aşık olduğunda bazı sorunlar olur acı çekersin(ailevi veya anlaşamadığın noktalar olur)
evlenirsin yine acı çekersin...yani çok kötü bir durum...hep acı hep acı..
senağlamasenağlamasenağlama

ben onu tam zıddı anlamında söylemiştim yani hiç çekmediniz mi gibilerinden bilmem anlatabildim mi ben demek istedim ki aşk acısı çeken bunca insan varken bu soru mu

aşk acısı çeken var..çekmeyen de var..sevmeye-sevilmeye müsade edilmeyen bir sürü
genç kızımız var..hayvan gibi satılan..aşkın anlamını bile bilmeyen..ben o anlamda sormuştum..canım..

Ben de bir süre öncesine kadar hiç aşk acısı çekmemiş böyle şeylerle uğraşmayan kendi halinde yaşayan şanslı gruba giriyordum maalesef artık o grupta değilim üstelik yok yere sebepsiz saçma sapan bir sebepten...İlk göz ağrısı deyiminin gerçek anlamını öğrendim sabahları ağlamaktan şiş kızarmış ağrıyan gözlerle uyanmakmış....

hiç acı çekmiyorum 1 hafta öncesinde mutlu mesut birliktelik yaşıyordum sadece 6 gün sürdü bu güzel günleri unutmak istemem ama zamanla acısı geçti şimdi çooooooook rahatım konuştum birileriyle beğenmediler sen ve o hiç yakışmazsınız,o yakışıklı değil,sen çok güzelsin o çirkin fln gibi lafları çok duydum ve ona olan aşkım o büyük aşkım bitti nasıl olduysa ben onunla pişman olmadan birlikte olmaya devam ettim ama artık pişmen oldum kötü yönlerini gördüm ve sevmemeye başladı allahtan artık sevgilim değil yoksa nasıl söylerdim ayrılmak istediğimiki:) sizde onu düşünmeyin hep sizi mutlu edecek şeyler yapın ve inanın bu acı bitecek diyin ve sabredin 1 kaç ay sonra sizde göreceksiniz ne kadar mutlu olduğunuzu

ah bir yapabilsek...ahhhhh..

içimizdeki aşkın bitmesi zor tabi.ama olumlu düşünün onu unutmam asla diye düşünmeyin sakın.çünkü insan ne düşünürse o gerçek olur.onu unutabileceğinize inanın.yoksa bitmez bu acı....

içimizdeki aşkın bitmesi zor tabi.ama olumlu düşünün onu unutmam asla diye düşünmeyin sakın.çünkü insan ne düşünürse o gerçek olur.onu unutabileceğinize inanın.yoksa bitmez bu acı....

aşk acısı çekilir ama bu acıyı en az hasar ile atlatmak en güzeli..

Ben aşk acısı çekmedim..! Öyle aklıma geldikçe ağlamadım,üzülmedim.. Çok sevdim ama aşık olmadım.. Bunu burdaki aşkları okuduktan sonra anladım.. Yani aşık olmak istiyorum ama acı çekeceksemde aşık olmak istemiyorum bana getirisinden çok götürüsü olacak çünkü.. ılişkilerimde çok mantıkçıyım bu da iyi birşey olmuyor çoğu zaman ama şu an yaşadığım ilişkilerin çocukça olduğunu düşünüyorum çünkü yaşım 17. Daha Allah izin verirse önümde uzun yıllar var ve kimi tanıyacağım ne yaşayacağımı bilmem mümkün değil ama bu düşünce bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor.

allah karşına iyileri çıkarsın canım...sevgiler..

hadi hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…