- Konu Sahibi kaderim_48
-
aşk acısı çekmek bile güzel bee saçma gelebilr ama en büyük acılardan biri olsa gerek insan yaşadığı sürece iyi ve kötü olan bütün duyguları tatmalı yaşamak budur zaten... aşık olmayan aşkın en acı halleriyle karşılaşmayan ve sonra mutluluğa kavuşmayan insan ne kadar yaşamıştır ki...
ask acısımııı offfff...
allah kımseye yasatmasın derım
hanı saır der ya soltarafım acıyoo dıyo ben ınanmazdım
hatta ask acısımı olur ınsan dılerse hersey ınsanın kendı elınde
ask ıcın aglanırmı haa haaaa...
valla oyle bı aglanırmıskı ben oyle bısey gormedım
ama o gunler gerıde kaldı
ALLAH KIMSEYEmseye yasatmasın derım ancak yASAYAN BILIRRR
KIZLAR SIZE TAVSIYEM ASKIN PESINDEN GIDIN GEC KALMADAN........
Bende aşk acısı çekiyorum.Ama artık çekmeyecem.Yemişim dünyayı ya.Sonunda ufacık bir mezara girecez.Çektiğimiz acı ise enayilik olarak yanımıza zarar kalacak.Bırakın hayatınızı yaşayın ya.Aşksız hayat daha güzel
cnm ben acısını degil mutluluk meyvesini yiyenlerdenim galiba ama bunu hakttigime inanıyorum cok bekledim hayatıma ilk giren kişidir sonda olur inş
inşallah canım...ne güzel...allah daim etsin...ne mutlu...
Ben her şeyin geçici olduğuna inanıyorum,bi zamanlar çok sevdim birini çok acı çektim ama şimdi o insanın yüzünü bile göresim yok,o insanın varlığı benim için ne ifade ediyor koca bi hiç...kaydirigubbakcemile2
Ben yeni sayfalar açtım hayatımda artık acıya yer vermicem,gerizekalılarla muhatap olmayacam hihoyyyt
BEN VARIMMMMMMMMM.ben hiç aşk acısı çekmedim.aşkın tanımını bulamadım .anlayamadım bu duygu nedir?lütfen bana tarif edin.sevgi tmm saygı tmm. ama aşk denilen ne? bana bı kac kelimeyle anlatırsanız cok sevinicem.... :)
dalga mı geçiyorsun bizimle yaaaaaaaaklava:çok ayıpppppppppp
aşk acısı cekmeeyeni tebrik etmek lazım 2 yıl öncesine gitmeyi çok siterdim. şimdi böyle kafamı duvara vurasım kendimden nefret edsim gelmezdi. Akıllı olsun asık olmayan arkadaslar. Emin olmadıkca güvenmedikçe sewmesin ler diyorum.yapa bilene tabi...........
Ben 1 kez aşık oldum 3 yıl önce ve aşık olduğum kişiyle beraberim mutluyum:asigim:.Aşk acısı çekmedim yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?