arkadaşlar içinizde aşk acısı çekmeyen var mı?

hiç bişey için aşk acısı çekmeye değmez....dünyaya bidahamı gelicez.bırakın karşı taraf üzülsün.......

evet aşk acısı çektim..
ilk başlarda zordu ama zamanla alıştım sevmeye başladım acıyı da.
evet evet sevmeye başladım sanki onu
en önemlisi bana aşka aşık oldugumu anımsatıyor
bi bedende aradıgım mutluluk değil artık aşk
acıdan zevk alma biçimi belki de
her acılı şarkı namelerinde aşkı bir kez daha hatırlamak
bir kez daha anmak
gözyaşlarının inceden kendini bırakıvermesi
bazense kendini sözcüklere,sonrasında cümlelere teslim etmek
ilham perim o belki de
işte aşk acısı bana bunları yaşatıyor
keyif de alıorum artık bunlardan
belki de aşkı aşk yapan şey aşk acısı
biraz da beni ben yapan sanki:)

Son düzenleyen: Moderatör:

ne güzel açıklamışsın canım aşkı...aynen öyle...sadece acı çekek başka bir şey değil...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben aşk acısı çekmedim hiç çünkü bana acı çektirecek birini hiç sevmedim

aşk acısı çekmedim çünkü çekenleri gördükçe aşktan uzak kaldım mantık evliliği yapcam dedim öölede oldu şimdi manığımın evet dediği erkeğe kalbim aşık ve ona aşkım diyebiliyorum gönelden, mantığım olmadan. aşk acısı olmasada şehir dışı seyahatlerimiz ayrı geçtiği zamanlarda öööle sancılar otururki yüreğime sanki aşkımı elimden alıyolar gibi ağlarım her yolculukta gidende olsam ardında kalan da olsam. buda bi nevi aşk acısı benim için

çok onceden ask acısı cekip hastanelik bile olmustum ne safmisim diyorum simdi ama insan aşık olunca mantıklı bi sekilde dusunemiyo zaten. çok sukur gecti unuttum artık.. ask acısını unutturan seyde aşk oldu :asigim:

cok sevıyorum ve cekmeye başladım 2 gundur hem sevdıgını soyluyor hemde ayrılıgı yaşatıyor nasıl bır seydır bu ya cok mutsuzum sureklı gozum ve kulagım telefonda

çok iyi etmişsin canım...mantık evliliği yapan bir sürü tanıdığım var hemde eşine deliler gibi aşık...aynen senin gibi...allah hayırlısını versin...a.s.

bende çok acı çektim...nerdeyse intihar edecektim...eşime aşık olduğum zaman ennemler olmaz dediğinde çok acı çektim...düşünsenize kendimi öldürecektim...
ama değermiymiş...hayır...hiç kimse için değmez...:jeyyar::jeyyar:

cok sevıyorum ve cekmeye başladım 2 gundur hem sevdıgını soyluyor hemde ayrılıgı yaşatıyor nasıl bır seydır bu ya cok mutsuzum sureklı gozum ve kulagım telefonda

ne kadar kötü değil mi?insanın sevdiği kişi tarafından üzülmesi...acı çekmesi...

bence aşk acısı çekmek insanın karakteriyle alkalı bişiy mesela ben pek duygusal biri değilimdir, hiç ağlamam. o yüzden de aşk acısı nedir bilmiyorum. şuan iyi giden bir beraberliğim var, 3 yıl oldu. Allah bozmasın aramızı, onu çok seviyorum. Çok güçlü biriyim. güçlü olun kızlar formül bu.:lepi: karşı tarafa hakettiğinden fazla değer verirseniz acı çekersiniz. ilişki için iki tarafta eşit şekilde fedakarlık yapmalı.kızların bir çoğu aşırı fedakar malesef.klava:ezik davranırsanız kıymetiniz bilinmez erkekleri birazcık korkutmak lazım. haddini bilsinler, eğer şımartır durursanız tepenize çıkarlar. benden sölemesi.

kesinlikle haklısın canım...duygusal insanlar daha çok acı çekiyor...kendi ayaklarımızın üstünde durmayı öğrenmeliyiz ama maalesef...a.s.a.s.

aşk acısı cekmeyen olur mu ya senağlama taze taze cekıyoruz aylardır bıtmedı gıttı bıtmesını de ıstemıyorum tek tutunacagım şey ona sevgım mirmirmirmir

aşk acısı cekmeyen olur mu ya senağlama taze taze cekıyoruz aylardır bıtmedı gıttı bıtmesını de ıstemıyorum tek tutunacagım şey ona sevgım mirmirmirmir

aşk acısı çekmeyen var canım...yazmış arkadaşlar...bence de vardır...kırsal kesimlerde
aşık olmasına bile fırsat verilmiyor kızların...yine de allah kimseye acı çektirmesin..:1hug:

kesinlikle...hiç bir acıya benzemiyor...zor be gülüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…