kızlar bısey sorucam ..dıyelım kı benım bebeklerım erken dogdu ne zamana kadar kuvezde tutuyolar..bırde yenı dogan yogun bakımda en yııy hastane neresı..bıze doktor acıbadem maslak dedı ..ama 1 ay 75 mılyar falan tutarmıs..dogrumu
evet doudou cum ama daha var gülüm.......sabredeceksin artık................ benimde ağrım çok var...yürüyemiyorum...sünnet çocukları gibi bacaklar açık yürüyorum..................
Kızlarrr çok açıkkkk pembemsi kahve rengi akıntım oldu.Silerken peçeteye deydi.6 hatamdayım.Çok korkuyorum.Dün misafirlerim vardı.Hepsini ben uğurladım yardım edenim olmadı.Çok ayakta kaldım.Ondan olurmu acaba?
sırtım ağrıdı yatıyorum..sonra görüşürüz...
Günaycım dikkatli ol canım çok yorulduysan olabilir tabi. Bir süre uzan bakalım devam etmez İnşallah
Kızlarrr çok açıkkkk pembemsi kahve rengi akıntım oldu.Silerken peçeteye deydi.6 hatamdayım.Çok korkuyorum.Dün misafirlerim vardı.Hepsini ben uğurladım yardım edenim olmadı.Çok ayakta kaldım.Ondan olurmu acaba?
canım benim de ilk adet tarihim geldiğinde olmuştu ben hamile olduğumu anlamadığım için önemsememiştim. doktora gittiğimde kesildi neden halen hasta olmadım diye gittim . bittiği halde progestan verdi inşallah seninki de kısa sürerkızlarrr ii akşamlar hepinize ii bir yıl diliyorum bebişlerimizle inşallah.... dün gece kahverengi bi leke geldi benden. drumu aradım sabah proluton depot vurdur dedi zaten haftada bi oludum... endişe ettim sizde böle bişey yaşayan oldumu bugün 8+6 oldum... gebeliğin erken dönemi olduğu için daha bi endişeliyim...
çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun. nasıl bir ihmal bukıslar geçmiişi okuyamadım beni merak eden oldu mu bilemiyorum oldu ise teşekkürler olamadıysa teessüf ediyom dermişim:)) şaka şaka canınız sağolsun..
kısaca yaşadığım olayı anşatayım sizleride alalh korusun böyle bişey başınıza gelirse ihmal etmeyşn..
40 gün bitmeyen kanamm so günlerde daha çok arttı ve bi sabah bardaktan boşalırcasına geldi. parça ve kıpkırmızı kan.. şöyle söyleyeyim pedler yetmedi bebeklerin beini bağladım sonrada hasta bezi aldım kendime. doktorumu aradığımdfa acil çağırdı ve rahi duvarınn çok kalınlaşmış olduğunu söyledi önce radyolojide detaylı ultrasona girdim. rahim duvarı 22 mm olmuş ve rahimde şiddetli kanamalar görüldü. ve hen-men ertesi güne kürtaja aldılar. malesef doğum esnasında içerde parça kalmış ve bu rahim duvarını kalınlaştırmış enfeksiyon iltihap oluşturmuş.. şimdi tekrar başa döndüm doğum yapmış gibiyim iğneler ilaçlar çilem bitmiyor. bu son olur bununla kalır inşallah. kanamalaı yabana atmayın ve kesinlikle bi kontrole gidin. sağlıkla kalınn..
nefescim ilk yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ama çok şükür her şey yolundaymış çok sevindim canım bol bol dinlen aklına kötü şeyler getirme inşallah bebeklerimiz sağlıcakla doğacaklarwavy geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm umarım şimdi iyisindir .
işte herkez işini düzgün yapsa böyle sorunlar yaşanmaz valla ben taş üstünde taş bırakmazdım resmen ihmal .neyse iyisinya şimdi önemli olan o kendine dikkatet.opuyorumnanaktan
bu aralar bende pek giremiyorum biraz kanamam oldu igne oldum istiratediyorum inşallah beninde bidaha başıma gelmez çook üzüyor insanı yıpratıyor.kendinize dikkatedin kızlar opuyorumnanaktan
liyadora bu muayneye doktorun bi sebeple mi gerek duyuyor yoksa tüm çoğul gebeliklerde mi yapılması gerekli. senin doktorun neden gerek duydu canımestoferm yanılmıyorsam kalçaya yapıştırılan östrojen bantlarıydı..Ben de geçen hamileliğimde kullanmıştım..Buradakilerin çoğu tüp bebek hamilesi meltemcim..coraspine ben devam ediyorum bu arada..bir iki hafta sonra da rahim ağzı dikilcek..sen de rahim ağzını ölçtürmeyi ihmal etme..
canım bebeklerine inşallah sağlıcakla kavuşursun maşallah erken öğrenmişsin sen ben de 13. haftamda kontrole gitmiştim ama söylemedislm kızlar nasılsınız?
epeydir gelemiyorum buraya, doğum yapan arkadaşlar olmuş galiba,
hepsine hayırlı olsun diyorum Rabbim uzun ömürler versin bebişlerine
Rahatsız olan arkadaşlar Allah yardımcınız osun bi gayret doğuma kadar sabredeceksiniz artık,
bizimde bu hafta sonu kontrolümüz vardı cimcimeler cinsiyetlerini gösterdi:)
bir kızımız ve bir oğlumuz olacağını öğrendik,
Allahım bizede ileriki haftaları gösterir ve sağlıkla doğum nasip neder inşallah...
kayracım bebeklerine maşşallah nazar değmesin ayrıca 27 haftalık arkadaşının bebekleri de süper bi haber benim için sağol içimizi rahatlattınalainacım özel hastanelerde günlük küvez parası 300 tl ile 1000 tl arasında diye biliyorum... acıbademde 1000 tl ymiş.... iki bebek o kadar tutabilir doğrudur güzelim..... ama özel hastane olması şart değil.... üniveriste hastaneleride gayet iyidir...... onlarıda araşır...kendini de erken olacaklar diye şartlandırma..ayrıca her erken doğan küvezde yatacak diye bişey yok..benim arkadaşım 27 haftalık doğurdu ikizlerini küvez müvez görmediler maşallah....
aman dikkat et kanama şeklinde olursa az bile olsa doktorunu ara sor canım ayrıca bence kesinlikle yataktan kalkma doktor da bunu tavsiye edicektir diye düşünüyorum. inşallah önemli değildirKızlarrr çok açıkkkk pembemsi kahve rengi akıntım oldu.Silerken peçeteye deydi.6 hatamdayım.Çok korkuyorum.Dün misafirlerim vardı.Hepsini ben uğurladım yardım edenim olmadı.Çok ayakta kaldım.Ondan olurmu acaba?
Merhaba arkadaşlar......nasılsınız.......Bugün kontrolümüz vardı,çok şükür yavrularım çok iyimiş,nasıl popolarını yukarı yukarı atıyorlardı kızlar çok tatlılardı,cuma günü için 4.düzey ultrasyon istedi,inşallah bir sıkıntı çıkmaz herşey yolundadır.[/QUOTE
bir problem cıkmaz sen merak etme.....benımde persembe gunu kontrolum var....bende kac kılo oldular merak edıyorum..
ayy güldürdün yine beni kız Allah razı olsun..üstten tepiyomuş o alttan çıkarıyomuş..alemsin valla..
benim en yakın arkadaşım 2001 senesinde istanbulda vefat etmişti..o zaman cenazesini almak için istanbula gelirken karayollarından yolları açmak için araç istemiştik..o kadar zorlu bir yolculuktu ki anlatamam..bir de kızkardeşimin doğumuna az kala 1987 senesinde istanbuldaydık bursaya dönerken yollarda mahsur kalmıştık..annem yolda doğurcak sanmıştık çok korkmuştuk..üstelik kardeşimin doğumgünü 26 mart düşün yani nerdeyse nisan..ama bu ikisinden başka çookkkk kar yağdığı başka bişi hatırlamıyorum zaten..eskiden burda da bi kar tatili olurdu oooo 1 hafta..şimdi dün kar yağıyo ertesi gün kar falan yok..
kızlar bısey sorucam ..dıyelım kı benım bebeklerım erken dogdu ne zamana kadar kuvezde tutuyolar..bırde yenı dogan yogun bakımda en yııy hastane neresı..bıze doktor acıbadem maslak dedı ..ama 1 ay 75 mılyar falan tutarmıs..dogrumu
Merhaba arkadaşlar......nasılsınız.......Bugün kontrolümüz vardı,çok şükür yavrularım çok iyimiş,nasıl popolarını yukarı yukarı atıyorlardı kızlar çok tatlılardı,cuma günü için 4.düzey ultrasyon istedi,inşallah bir sıkıntı çıkmaz herşey yolundadır.
kuzum sizinde şansınıza hakkaten en yoğun kar yağışlarında istanbulda olmak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?