Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar bısey sorucam ..dıyelım kı benım bebeklerım erken dogdu ne zamana kadar kuvezde tutuyolar..bırde yenı dogan yogun bakımda en yııy hastane neresı..bıze doktor acıbadem maslak dedı ..ama 1 ay 75 mılyar falan tutarmıs..dogrumu

evet doudou cum ama daha var gülüm.......sabredeceksin artık................ benimde ağrım çok var...yürüyemiyorum...sünnet çocukları gibi bacaklar açık yürüyorum..................

alainacım özel hastanelerde günlük küvez parası 300 tl ile 1000 tl arasında diye biliyorum... acıbademde 1000 tl ymiş.... iki bebek o kadar tutabilir doğrudur güzelim..... ama özel hastane olması şart değil.... üniveriste hastaneleride gayet iyidir...... onlarıda araşır...kendini de erken olacaklar diye şartlandırma..ayrıca her erken doğan küvezde yatacak diye bişey yok..benim arkadaşım 27 haftalık doğurdu ikizlerini küvez müvez görmediler maşallah....

evet doudou cum ama daha var gülüm.......sabredeceksin artık................ benimde ağrım çok var...yürüyemiyorum...sünnet çocukları gibi bacaklar açık yürüyorum..................

Ay evet aynen hele birde gündüz dışarı çıkıp yorulduysam. Benim annem 65 yaşında kemik erimesi var eşim aynı annen gibi yürüyosun diyor bana. Sağlıklı olsunlarda razıyım artık

Kızlarrr çok açıkkkk pembemsi kahve rengi akıntım oldu.Silerken peçeteye deydi.6 hatamdayım.Çok korkuyorum.Dün misafirlerim vardı.Hepsini ben uğurladım yardım edenim olmadı.Çok ayakta kaldım.Ondan olurmu acaba?

Günaycım dikkatli ol canım çok yorulduysan olabilir tabi. Bir süre uzan bakalım devam etmez İnşallah

dr günay canım senin haftalarında bu tarz lekelenmeler olabilir korkma devam ederse resmen kan gibi gelirse doktorunla görüş bebişler rahme yerleştikçe bu tarz ufak kanamalar normal

yeni gelen anneler çok pimpirikli ya kızlar rahat olun biraz stres sizede bebeğinizede zararlı alaina nerden çıkardın erken doğum felan yaaa sen yat dinlenmene bak ağır iş yapma gıdana özen göster onlar zamanından önce bile gelse sağlıklı olurlar kızlar lütfen relax olun birazzzzz içinizdeki 2 canın keyfini çıkarın nefes arkadaşta bebekleirm oynamıyo dmeişti canım 24. haftadan sonra bebeğin tüm hareketleirni hissedersin ondan önceki hareketleri hissetmen zor yani sürekli hissetmezsin mesela bi oynar sonra 3 gün hissetmezsin bu çok normal 24. haftadan sonra ama her hareketi hissedersin diyelimki o zamanda oynamıyo duruyo bi dinlen bişiler ye tatlı bişiler ye sonra bak bakalım oynuyomu oynamıyomu
33.haftanın sonuna gelmiş bi gebe olaraktan içinizdkei 2 canın keyfini çıkarın ve kendinize hamileleiği acabalarla zehir etmeyinnnnnnnnnnnnnnn

kesınlıkle olabılır....o kadar ayakta sakın kalma..hangı akla hızmet mısafır agırlıyosun kı...ıkız gebelıgı cok zor ve hassas....boyle seyler yapma..doktorunada sor bence...

canım benim de ilk adet tarihim geldiğinde olmuştu ben hamile olduğumu anlamadığım için önemsememiştim. doktora gittiğimde kesildi neden halen hasta olmadım diye gittim . bittiği halde progestan verdi inşallah seninki de kısa sürer
çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun. nasıl bir ihmal bu
nefescim ilk yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ama çok şükür her şey yolundaymış çok sevindim canım bol bol dinlen aklına kötü şeyler getirme inşallah bebeklerimiz sağlıcakla doğacaklar

liyadora bu muayneye doktorun bi sebeple mi gerek duyuyor yoksa tüm çoğul gebeliklerde mi yapılması gerekli. senin doktorun neden gerek duydu canım

cilekw,meltemcim,vuslat2008,DrGunaykızzlar merhaba hoşgeldiniz inşallah sağlıklı güzel bi hamilelik geçirirsiniz

canım bebeklerine inşallah sağlıcakla kavuşursun maşallah erken öğrenmişsin sen ben de 13. haftamda kontrole gitmiştim ama söylemedi
kayracım bebeklerine maşşallah nazar değmesin ayrıca 27 haftalık arkadaşının bebekleri de süper bi haber benim için sağol içimizi rahatlattın

aman dikkat et kanama şeklinde olursa az bile olsa doktorunu ara sor canım ayrıca bence kesinlikle yataktan kalkma doktor da bunu tavsiye edicektir diye düşünüyorum. inşallah önemli değildir

Merhaba arkadaşlar......nasılsınız.......Bugün kontrolümüz vardı,çok şükür yavrularım çok iyimiş,nasıl popolarını yukarı yukarı atıyorlardı kızlar çok tatlılardı,cuma günü için 4.düzey ultrasyon istedi,inşallah bir sıkıntı çıkmaz herşey yolundadır.

kızlar annem geldi sağolsun..yemeklerimizi yaptı çamaşır yıkadı astı bi de hastane çantam tam diildi onu hazırladı..1-2 teferruat kaldı sadece o kadar..işte toka,ıslak mendil,kağıt peçete,2 biberon..bunları da nolur nolmaz diye koycaz işte..
Allah tüm annelerden razı olsun, eksikliklerini göstemesin..

birazdan çıkıcak gelicem o zaman..

kuzum sizinde şansınıza hakkaten en yoğun kar yağışlarında istanbulda olmak,

doğru canm ama iyi düşünelim iyi olsun ben sgk anlaşması olan hastaneleri araştırdım ama 2 tane bulabildim bahçelievler medicalpark buldum sgk anlaşması vardı ama yeni çıkan anlaşma ile ne oldu bilmem olmazsa günlüğü 1,300 tl ddiler x 2 çok ciddi rakamlardan bahsediyorlar bu küves için,,inşallah hiçbirimizin ihtiyacı olmaz:Saruboceq:

hiç merak etme cnm yolundadır herşey,benimkilerde hep ters tepduruyorlar popo yukarıdakaydirigubbakcemile3

aman ne bılım ya....cıger gelıstırıcı ıgnelerı falan da oldum ama...neye gore gırıyolar kuveze ? ılla her erken doganı sokuyolar mı kuveze ....hastanede yatınca korktum tabııkı..

arkadaşlar 23 aralık 2009 ta 37.haftamda doğumum oldu.kızım 3005 oğlum 2965 kilo olarak doğdular ve küveze girmediler.ama bakmak çok zormuş umarım alışırım bakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…