NEFES önce çok geçmiş olsun diyorum.sonra sana sana katılıyorum,bende senin gibiyim,herşeye takılıyorum,niye böyle oluyor diyorum.Çok saçma olduğunu bildiğim halde daha 12.haftalık olmama rağmen bebeklerim niye hareket etmiyor diye sorguluyorum.midem bulansa sorun,bulanmasa o dahada sorun.ööööööööf ne bileyim anne olmak hiç ama hiç kolay değil,elimde değilki pirpirikliyim işte:umursamaz:
Hepinizi özledim.Ama girmem mümkün olmuyor.Geçmişi okudum ama alıntı yapamadım aklımda kalanlardan en önemlisi wavyimoldu.Geçmiş olsun canım benim..Haberim olsa hemen arardım seni..şimdi saat geç oldu.İnş.yarın arayacağım tatlım seni...Belki geç oldu ama hayırlı bir yıl olsun hepimize..yeni hamilelerimize sağlıklı gebelikler dilerim...En sevindiğim yeni gebe dr.günay oldu..Bir kaç kez yazışmıştık aynı dönemde tedavimiz olmuştu sanırım.. bu kez herşey güzel olacak inş...Hemde ikiz çok sevindim canım...Artvinli yarın kontrolun var değil mi?Canım dr.uma selam söyle ....İnş. memnun kalırsın..Muallimim dualarım seninle..Kayra bebişlerin kilolarına maşallah canım....Canan sen nasılsın;?Dırım yavruların ne tatlı...Medine,burçin,kevserim nasıllar?ve sevgili hymarryimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........opuyorumnanaktanVe topikteki herkes çok öperim sizi...opuyorumnanaktan
Hymarry nin dikkatine
ben yeni hamile değilim ama anca size kavuşabildim
vuslat2009------sat:21 Haziran 2009------mikroenjeksiyon------07 Mart 2010 (37.hafta) ------bir erkek ve bir kız
Canım benim mesajını yeni gördüm,ama sen gitmişsin.nefese cevap yazıyordum.iyiyim canım çok şükür,sen nasılsın.
kızlar saat 04 48 ve ben hala ayaktayım uyuyamıyorum arkadaşlar yatıyorum kaburgamın ve belimin ağrısından uyku ne mümküncanancım aynı dertten müsdaribiz göbeğim inanılmaz kaşınıyor
günaydın kızlar iyi haftalar herkezeeeeopuyorumnanaktan
olsun kuzum iyiyim bende uyurum diye yatayım dedim ama nerde:1no2:
al benden de ben neden uyuyamıyorum anlamıyorum toplasan 1 saat uyumamışımdır bu gece deliricem valla bu uykusuzluktan çok sinirli oluyorum uyumayınca :çok üzgünüm:
günaydınlar sabah 4 den beri böüm pörçük uykuylayım
gece ali kalktı mama verdim...uyumuyor en sonunda babasına verdim...
ömer ağladı o arada ona mama yaptım yedirdimyanımda uyudu
ama ali uyumuyor...sonra omzumda biraz uyuttum yatağa attım tam uyuyacam dalıyorum ali ağlıyo
yataktan hızlı kalktımki başım dönmeye başladı...eşime verdim yattım sonra uyumuş hemen
sanırım gece mama içerken gazı oluyor eşşeğinn ondan bağrıyoo tam uykumun en güsel yerinde ömer ağlıyoo
onu annem aldı ..ali başladııııııııııııı uyumadım..........bide çok fena oldular ali ömerin saçını çekior üstüne çıkıyor..........istediğini yapamayınca kıyamet kopuyor gıcık bir ağlama keşfetmiş ağlıyorr....
ayyy uykusuzum yani kısacaaa
yeni gelenler hoşgelmişler; yeni hamileler hayırlı uğurlu olsun,güzel bir hamilelik, vakitli ve sağlıklı doğumlar dilerim; uyuyamayanlar size ahhhh ahh diyorum, bende de var aynı sıkıntı malesef, sanırım bu haftaların cilvesi bu uykusuz geceler..bebişler kendilerine ve onlardan sonraki hayatımıza alıştırıyolar galiba bizi..
can_iso Allah sağlıkla aranıza gelmelerini nasip etsin..cinsiyetleri iki kız,iki erkek,bir kız bir erkek hiiiççç ama hiçççç fark etmez..yeter ki sağlıklı olsunlar..ama sevindim adına çeşit olmuş işte, ikisinin de tadına bakacaksın inşallah..benim de Allah kısmet ederse bir kızım bir de oğlum olacak..Allah sağlıkla ve vakitlice gelmelerini nasip etsin inşallah ve hem onlara hem bizlere güç kuvvet versin..
Amiiiiin Canım çok sağol tabiki cinsiyetin önemi yok kız-erkek fark etmez sağlıklı doğsunlar yeter tek isteğimiz o, seninde Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın ve o mis kokularını doya doya içine çekersin canım
Allah iyiliğini versin, aynen spikerin maç anlattığı gibi anlatmışın, ne güzel telaşlar bunlar uykusuzluk da azıcık oluyo sanırım Allah yardımcın olsun. delikafadulden
Benim de o kadar bölük pörçük ki uykularım, birkaç hafta öncesine kadar uykudan kendimi alamazken, ilerlerdikçe böyle oluyor sanırım.
slm kızlar nasılsınız?
epeydir gelemiyorum buraya, doğum yapan arkadaşlar olmuş galiba,
hepsine hayırlı olsun diyorum Rabbim uzun ömürler versin bebişlerine
Rahatsız olan arkadaşlar Allah yardımcınız osun bi gayret doğuma kadar sabredeceksiniz artık,
bizimde bu hafta sonu kontrolümüz vardı cimcimeler cinsiyetlerini gösterdi:)
bir kızımız ve bir oğlumuz olacağını öğrendik,
Allahım bizede ileriki haftaları gösterir ve sağlıkla doğum nasip neder inşallah...
yeni gelenler hoşgelmişler; yeni hamileler hayırlı uğurlu olsun,güzel bir hamilelik, vakitli ve sağlıklı doğumlar dilerim; uyuyamayanlar size ahhhh ahh diyorum, bende de var aynı sıkıntı malesef, sanırım bu haftaların cilvesi bu uykusuz geceler..bebişler kendilerine ve onlardan sonraki hayatımıza alıştırıyolar galiba bizi..
dırımcım seni de anlıyorum,şimdi çok zor dönemleri..bir kitapta okumuştum biz ikiz annesi şöyle demişti: tek bebeği olanlar "oh bir yaşına geldi kurtulduk" der bizlerse "oh üç yaşına geldi en azından artık okula yollayabilirim" deriz..sanırım haklı :))
can_iso Allah sağlıkla aranıza gelmelerini nasip etsin..cinsiyetleri iki kız,iki erkek,bir kız bir erkek hiiiççç ama hiçççç fark etmez..yeter ki sağlıklı olsunlar..ama sevindim adına çeşit olmuş işte, ikisinin de tadına bakacaksın inşallah..benim de Allah kısmet ederse bir kızım bir de oğlum olacak..Allah sağlıkla ve vakitlice gelmelerini nasip etsin inşallah ve hem onlara hem bizlere güç kuvvet versin..
kızlar biz karlı bi sabaha uyandık bursada..çok özlemişim karı ama tadını çıkaramam malesef..keşke dağa çıkabilsem,kaysam ama artık önümüzdeki seneler kısmetse..en üzücü yanı da annemin bel kayması var ve korkudan karda asla dışarı çıkmaz..çok azıcık yemeğim var öğlene akşama da dışardan falan söleyip idare edicez artık ama yarın açız senağlama dün de azıcık dışarı çıktım burnumdan geldi yani..gece de ağrılarım vardı şimdi de hala bacağım ve sağ kasığım ağrıyo..yattım yine inşallah geçer..çarşamba doktor randevumuz var kısmetse..inşallah bebekler kocaman olmuşlardır ve herşey yolundadır..hepinizi kocaaamaaannnn öpüyorum..
Kızlar sabahtan midem fena bulanıyorr...Yemek yediyimde daha da fena oluyor.İlaçlarımı yutmakta zorlanıyorumm
bu sözler çok tanıdık içerdim kusardımmmmakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?