burcin gözün aydın cnm
doktorum civanım buradada yokkkkkkkk kar merak etmyeeeeeeeee
aaa o zaman buradaki de gider o zaman..ya da oraya mı gelir acaba..
benim eşşşeekkkk sıpaları uyudu ömer sırtının ortasına kadar mıçmışşşşşşşşş
koca kase kahvaltııyı yedi .......ben üsten tepiyom o altan çıkarıyooo
valla bimem ne olacak böyle artık bi 4-5 sene uykusuz geceler bizim için akannehir
ne güzel cnm allah kucağına almayı nasip etsin,
istanbulada kar yağsın bizde çok özledik ama yok anacığım burda kış bitti kaç senedir,bu sabah çatılarda vardı birazcık buz kılıklı bişeykaydirigubbakcemile3,ama inanılmaz soğuktu bu sabah istanbul,
bu sözler çok tanıdık içerdim kusardımmmmakannehir
herkese günaydın......yada tünaydın bende sabah dokuzda kahvaltımı yaptım sonra yine yattım yeni kalktım neyse şimdi uyuyayımda sanırım bi kaç hafta sonra benimde uykusuz günlerim başlar şimdi rahatım şükür ......
burada güneş var yaa acaba kar topluyo ondan mı yada benim ki züğürt tesellisimi gerçi yağmasa da olur haftasonu annemler zor gelir o zaman vazgeçtim yaaa yağmasın bizim mahalleye:)))))
eneeeeemmm insan kıyamaz bu meleği uyandırmaya ama nasıl dayanır bilememmm nanakları çok tatlı maşşalaahhhhhh
yağmasın yağmasın..bizimkine de yağmasın valla..tadını çıkaramıcaksak kar falan istemem :))
zuzu cnm o nanakar o hale gelene kadar bizi mahvediyor yaa
çocukda öle bir sinir varki kızlar yere yatıyor bağrıyor yaa
bağrıyo ağlmak mıy mıylık yapmak değil
bağrıyoo...........antidepresan vereceğim
yaa aliş iyice asabi oldu
kardeşinin saçını yoluyor velett
kızlar merhaba nasılsınız ? benım dun de dıs agrılarım tuttu...doktor dalga gecıyor artık...cocuk dogurucan dıye kendın den gectın dıyor...o kadar korkuyorum kı erken dogurmakdan anlatamam....sureklı yatıyorum ama agrılarım var....yatmakta n da sıkıldım..benımk bu hamılelık o kadar zor gecıyo kı..ama olsun sonunda 2 melegıme kavusmak varya o herseye deger..
birazcıkımııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııakannehirgece 4 ten beriiii
10 da ali yattı ama 12 de ömer uyudu sonuç ben 4 saat uyku ileyimakannehir
kızlar merhaba nasılsınız ? benım dun de dıs agrılarım tuttu...doktor dalga gecıyor artık...cocuk dogurucan dıye kendın den gectın dıyor...o kadar korkuyorum kı erken dogurmakdan anlatamam....sureklı yatıyorum ama agrılarım var....yatmakta n da sıkıldım..benımk bu hamılelık o kadar zor gecıyo kı..ama olsun sonunda 2 melegıme kavusmak varya o herseye deger..
bizde seni özledik canımmm giremiyo taze anneler bizle tecrübelerinizi paylaşmıyorsunuzz ama anlıyoruz siziiii sağlıklı olsun bebekler ve anneleri yeter bende iyiyim artık doğumu bekliyorummmHepinizi özledim.Ama girmem mümkün olmuyor.Geçmişi okudum ama alıntı yapamadım aklımda kalanlardan en önemlisi wavyimoldu.Geçmiş olsun canım benim..Haberim olsa hemen arardım seni..şimdi saat geç oldu.İnş.yarın arayacağım tatlım seni...Belki geç oldu ama hayırlı bir yıl olsun hepimize..yeni hamilelerimize sağlıklı gebelikler dilerim...En sevindiğim yeni gebe dr.günay oldu..Bir kaç kez yazışmıştık aynı dönemde tedavimiz olmuştu sanırım.. bu kez herşey güzel olacak inş...Hemde ikiz çok sevindim canım...Artvinli yarın kontrolun var değil mi?Canım dr.uma selam söyle ....İnş. memnun kalırsın..Muallimim dualarım seninle..Kayra bebişlerin kilolarına maşallah canım....Canan sen nasılsın;?Dırım yavruların ne tatlı...Medine,burçin,kevserim nasıllar?ve sevgili hymarryimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........opuyorumnanaktanVe topikteki herkes çok öperim sizi...opuyorumnanaktan
bilsen budasın bende gelirdim kıssss kaşın kaşın sağa dön sola dön uyku yok sinir harbi yaniiikızlar saat 04 48 ve ben hala ayaktayım uyuyamıyorum arkadaşlar yatıyorum kaburgamın ve belimin ağrısından uyku ne mümküncanancım aynı dertten müsdaribiz göbeğim inanılmaz kaşınıyor
dirim ben gelipsana yerlşeyim canım nede olsa geceleri uyuyamıyorum ben geceleri çocuklara bakarım sen uyursun hiç yoktan bu uykusuzluk birinin işine yarargünaydınlar sabah 4 den beri böüm pörçük uykuylayım
gece ali kalktı mama verdim...uyumuyor en sonunda babasına verdim...
ömer ağladı o arada ona mama yaptım yedirdimyanımda uyudu
ama ali uyumuyor...sonra omzumda biraz uyuttum yatağa attım tam uyuyacam dalıyorum ali ağlıyo
yataktan hızlı kalktımki başım dönmeye başladı...eşime verdim yattım sonra uyumuş hemen
sanırım gece mama içerken gazı oluyor eşşeğinn ondan bağrıyoo tam uykumun en güsel yerinde ömer ağlıyoo
onu annem aldı ..ali başladııııııııııııı uyumadım..........bide çok fena oldular ali ömerin saçını çekior üstüne çıkıyor..........istediğini yapamayınca kıyamet kopuyor gıcık bir ağlama keşfetmiş ağlıyorr....
ayyy uykusuzum yani kısacaaa
ayy güldürdün yine beni kız Allah razı olsun..üstten tepiyomuş o alttan çıkarıyomuş..alemsin valla..
benim en yakın arkadaşım 2001 senesinde istanbulda vefat etmişti..o zaman cenazesini almak için istanbula gelirken karayollarından yolları açmak için araç istemiştik..o kadar zorlu bir yolculuktu ki anlatamam..bir de kızkardeşimin doğumuna az kala 1987 senesinde istanbuldaydık bursaya dönerken yollarda mahsur kalmıştık..annem yolda doğurcak sanmıştık çok korkmuştuk..üstelik kardeşimin doğumgünü 26 mart düşün yani nerdeyse nisan..ama bu ikisinden başka çookkkk kar yağdığı başka bişi hatırlamıyorum zaten..eskiden burda da bi kar tatili olurdu oooo 1 hafta..şimdi dün kar yağıyo ertesi gün kar falan yok..
iyi günler kızlar hepinize. gece yine kanamam oldu .doktora gittim yeni geldim şükür iyiler bi sorun yok plasenta aşagıdaymış o yüzden olmuş on gün istirahat verdi.ohhh rahatlatım kalpleri pıtır pıtır şükür yarabbi. bide iki tane daha erkek geliyorrrrrrrrrrrrrr kızlar evde dört erkek allah sağlıla nasipetsinde hiçççççççççç önemli deyil.şimdi çıkayım işyerine ugradım eve gidecegim birazdaha takılırsam işleri yıgacaklar önüme kocaman öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.opuyorumnanaktan
selaaaam kızlar....dırım seni dışardakler bizide içerdekiler uyutmuyo.......... benimde topla toparla 4 saat uykum çıkmaz
Kayra nasılsın çok denk gelmiyoruz ama takip ediyorum nasılsın
hamdolsun güzelim iyiyim sn nasılsın...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?