Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

herkese günaydın......yada tünaydın bende sabah dokuzda kahvaltımı yaptım sonra yine yattım yeni kalktım neyse şimdi uyuyayımda sanırım bi kaç hafta sonra benimde uykusuz günlerim başlar şimdi rahatım şükür ......

burada güneş var yaa acaba kar topluyo ondan mı yada benim ki züğürt tesellisimi gerçi yağmasa da olur haftasonu annemler zor gelir o zaman vazgeçtim yaaa yağmasın bizim mahalleye:)))))

ayy güldürdün yine beni kız Allah razı olsun..üstten tepiyomuş o alttan çıkarıyomuş..alemsin valla..

benim en yakın arkadaşım 2001 senesinde istanbulda vefat etmişti..o zaman cenazesini almak için istanbula gelirken karayollarından yolları açmak için araç istemiştik..o kadar zorlu bir yolculuktu ki anlatamam..bir de kızkardeşimin doğumuna az kala 1987 senesinde istanbuldaydık bursaya dönerken yollarda mahsur kalmıştık..annem yolda doğurcak sanmıştık çok korkmuştuk..üstelik kardeşimin doğumgünü 26 mart düşün yani nerdeyse nisan..ama bu ikisinden başka çookkkk kar yağdığı başka bişi hatırlamıyorum zaten..eskiden burda da bi kar tatili olurdu oooo 1 hafta..şimdi dün kar yağıyo ertesi gün kar falan yok..

yağmasın yağmasın..bizimkine de yağmasın valla..tadını çıkaramıcaksak kar falan istemem :))

eneeeeemmm insan kıyamaz bu meleği uyandırmaya ama nasıl dayanır bilememmm nanakları çok tatlı maşşalaahhhhhh

zuzu cnm o nanakar o hale gelene kadar bizi mahvediyor yaa
çocukda öle bir sinir varki kızlar yere yatıyor bağrıyor yaa
bağrıyo ağlmak mıy mıylık yapmak değil
bağrıyoo...........antidepresan vereceğim
yaa aliş iyice asabi oldu
kardeşinin saçını yoluyor velett

kızlar merhaba nasılsınız ? benım dun de dıs agrılarım tuttu...doktor dalga gecıyor artık...cocuk dogurucan dıye kendın den gectın dıyor...o kadar korkuyorum kı erken dogurmakdan anlatamam....sureklı yatıyorum ama agrılarım var....yatmakta n da sıkıldım..benımk bu hamılelık o kadar zor gecıyo kı..ama olsun sonunda 2 melegıme kavusmak varya o herseye deger..

yağmasın yağmasın..bizimkine de yağmasın valla..tadını çıkaramıcaksak kar falan istemem :))

yaa bi de o var tadınıda çıkaramıycaz tamam o zaman sizin mahalleyede yağmasın:)))
gerçi ben biraz sakar olduğum için tadından çok popoma acısı olur karlı havalarda yürümeyi bi türlü beceremiyorum yaaa tökezlerim hep ..dalga geçerler benimle bi de sen nasıl bursalısın diye ...küçükken taşınmışız ondanmı acaba:)))

ay valla sen burada yazarken bile o nanaklar nasıl öyle oluyo anlaşılıyo bi de yaşarken kim bilir nasılsır canım ya..allah yardımcın olsun kolay gelsinn dırımım...
bi de asabi alişte üzerine anaaaammmm...ömer daha sakin ya onu kendime benzetemedim diyemi yapıyo yoksam:)))))) ay maşallah yaaa kurban olsun teyzesi onlara

geçmiş olsun alaina ara ara benimde dişlerim sızlıyo yaaa ...erken doğum korkusunu herhalde burada yaşamayanda yoktur kuzum yaaa bende de var ama artık hergün uyanınca bi önce ki gün için çok şükür diyorum bigün daha kaldı bebelerim karnımda diye..allah hepimizin yardımcısı olsun...hem haftanda güzel inşallah daha çoookkk güzel haftaların olur bebişlerinde zamanında gelir arkadaşımmmmmmmmm

sözkonusu annelikolunca birazcık kalıyo canım böyle böyle büyüyecekler işte akannehir

Öyle canım bu yolda bütün sıkıntıları çekiyoruz ama sonucu değecek İnşallah. Benim de ilk haftalarda dişim ağrımıştı çok kötü gerçekten.

bizde seni özledik canımmm giremiyo taze anneler bizle tecrübelerinizi paylaşmıyorsunuzz ama anlıyoruz siziiii sağlıklı olsun bebekler ve anneleri yeter bende iyiyim artık doğumu bekliyorummm
kızlar saat 04 48 ve ben hala ayaktayım uyuyamıyorum arkadaşlar yatıyorum kaburgamın ve belimin ağrısından uyku ne mümkün canancım aynı dertten müsdaribiz göbeğim inanılmaz kaşınıyor
bilsen budasın bende gelirdim kıssss kaşın kaşın sağa dön sola dön uyku yok sinir harbi yaniii

dirim ben gelipsana yerlşeyim canım nede olsa geceleri uyuyamıyorum ben geceleri çocuklara bakarım sen uyursun hiç yoktan bu uykusuzluk birinin işine yarar

ooo burçinim 1987 senesindeki kar bir daha istanbula hiç yağmadı okullar 1 ay tatil olmuştu :))

iyi günler kızlar hepinize. gece yine kanamam oldu .doktora gittim yeni geldim şükür iyiler bi sorun yok plasenta aşagıdaymış o yüzden olmuş on gün istirahat verdi.ohhh rahatlatım kalpleri pıtır pıtır şükür yarabbi. bide iki tane daha erkek geliyorrrrrrrrrrrrrr kızlar evde dört erkek allah sağlıla nasipetsinde hiçççççççççç önemli deyil.şimdi çıkayım işyerine ugradım eve gidecegim birazdaha takılırsam işleri yıgacaklar önüme kocaman öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.opuyorumnanaktan

selaaaam kızlar....dırım seni dışardakler bizide içerdekiler uyutmuyo.......... benimde topla toparla 4 saat uykum çıkmaz

Daha iyi olmana sevindim, bebişlerinde iyiymiş daha ne olsun. Neyse hadi gitte dinlen bu aralar çok ihtiyacın var

nefesçim hadi gözün aydınn iyilermiş bebekler 10 gün yat artıkkk demek 2 oğlan daha geliyo oo epey gelin alcan desene :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…