Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

arkadaşlar 23 aralık 2009 ta 37.haftamda doğumum oldu.kızım 3005 oğlum 2965 kilo olarak doğdular ve küveze girmediler.ama bakmak çok zormuş umarım alışırım bakmaya

allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bebekler olsunlar darısı bizlerin başına sağsalim inşallah...

inşallah herşey güzel gider canım... içini ferah tut sen

arkadaşlar 23 aralık 2009 ta 37.haftamda doğumum oldu.kızım 3005 oğlum 2965 kilo olarak doğdular ve küveze girmediler.ama bakmak çok zormuş umarım alışırım bakmaya

maşallah kuzularına..kiloları falan çok iyi..Allah sağlık sıhhat versin..
bakımları eminim ki çok zordur ama keyiflidir de..tatlı yorgunluk derler ya öyle bişey diye düşünüyorum..yardımcı olacak birileri var mı yanında..?

aman ne bılım ya....cıger gelıstırıcı ıgnelerı falan da oldum ama...neye gore gırıyolar kuveze ? ılla her erken doganı sokuyolar mı kuveze ....hastanede yatınca korktum tabııkı..

Alaina bizde o hastanede yapacağız doğumu, sana iyimser bir rakam verilmiş. Bana söylenen yoğun bakımda bir gece 1 bebek için 1500 lira, o da özel bakım gerekmeyen durumlarda örneğin solunum için uzman gerekirse o ekstra ücretlendiriliyor yani sadece kuvoz o para. Bunları duyunca ben 37 haftayı tamamlamadan doğum yapmamaya karar verdim, sen de öyle yap :) Ayrıca bebek başına yapılan rutin testler 1000 er lira tutuyormuş. birde sezeryande kalış çoğu hastanede 3 günken burda pakette 2 gece yatış var kaldığın fazla gece için ( ki onu öneriyorlarmış) ayrıca 1 gece ödüyorsun.
Durum böyle

Daha iyi olmana sevindim, bebişlerinde iyiymiş daha ne olsun. Neyse hadi gitte dinlen bu aralar çok ihtiyacın var

nefesçim hadi gözün aydınn iyilermiş bebekler 10 gün yat artıkkk demek 2 oğlan daha geliyo oo epey gelin alcan desene :)))))

sağolun kızlar moralim düzeldi pıt pıtları duyunca kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 . sormayın valla bol bol gelin dolacak üç oğlum üç kızım olacak allah nasipederse

evet doudou cum ama daha var gülüm.......sabredeceksin artık................ benimde ağrım çok var...yürüyemiyorum...sünnet çocukları gibi bacaklar açık yürüyorum..................

kayracım allah kolaylık versin.kıyamam ogünü yaşamak için herşeye deyiyor demi canım allah sağlıkla zamanında kucagına almayı nasipetsin canımopuyorumnanaktan

aman canım dikkatet hem sen tam istirahat edecegin haftalardasın misafir filan kabuletme canım benim tam tutunmaya çalıştıkları zaman.doktorunuda mutlaka aracanım ihmaletme.

allah analı babalı büyütsün canım maşşallah nazar deymesin

alışırsın canımm hatta sırf kendin ilgilenmek istersin biraz alış bak gör çok çobuk büyüyorlar

geçmiş olsun taze anne

bebeklerinede mehaba diyorum hayırlı uğurlu olsunlar inşallah

çok güzel bir haftada ve çok ta güzel kiloda doğmuşlar

bahtları ve şansları açık olsun

umudumsun maşallah bebeklerinin kilolarına da kendilerine de canım beniimm,
bakmak tabi zor,iki bebek kolay değil,
Rabbim layıkıyla yetiştirmek kuvveti sabrı versin,
yavruların vatanına milletine,dinine,ailesine hayırlı evlatlar olsunlar,
iyi insanlarla karşılaşsınlar canım beniiimmm...

Hymarrycim merhaba nasılsın nasıl kuzucukların

sağol cnaım benim,Sarem çok daha iyi maşallah,iştahı acaip böyle giderse bir kaç aya kadar Halemi yakalar inşallah..
sen nasılsın canımm,nasıl gidiyor,bebişler nasııılllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah canımm..Sevindim ii olmasına nazarlardan korusun rabbimm

ben iyiyim çok şükür bebişler kıpır kıpır tepinip duruyolar

inşallah canımm..Sevindim ii olmasına nazarlardan korusun rabbimm
sağol canım beniiimmmŞeniz
ben iyiyim çok şükür bebişler kıpır kıpır tepinip duruyolar
aaayyyy çok tatlııı çok kıymetliii
şimdi ne çok ağır durumdasın,ne de hissedemeyecek kadar hafif,çok güzel haftalar bunlaropuyorumnanaktan
sev yavruşlarını benim için de annesiiiiii:hulyapuyorumnanaktan

Arkadaşlar rahim ağzı uzunluğum 3.9 cm çıktı.Dr um iyi dedi ama haftaya salıya serklajım olucak...

tabi severim marry teyzesi bak hareketlendiler yine kaydirigubbakcemile3 bu arada bağlantım çok yavaş ondan geç yazıyorum

herkese ii geceler kızlar bağlantım çok yavaş yatıyorum öptm herkesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…