arkadaşlar 23 aralık 2009 ta 37.haftamda doğumum oldu.kızım 3005 oğlum 2965 kilo olarak doğdular ve küveze girmediler.ama bakmak çok zormuş umarım alışırım bakmaya
arkadaşlar 23 aralık 2009 ta 37.haftamda doğumum oldu.kızım 3005 oğlum 2965 kilo olarak doğdular ve küveze girmediler.ama bakmak çok zormuş umarım alışırım bakmaya
Merhaba arkadaşlar......nasılsınız.......Bugün kontrolümüz vardı,çok şükür yavrularım çok iyimiş,nasıl popolarını yukarı yukarı atıyorlardı kızlar çok tatlılardı,cuma günü için 4.düzey ultrasyon istedi,inşallah bir sıkıntı çıkmaz herşey yolundadır.
aman ne bılım ya....cıger gelıstırıcı ıgnelerı falan da oldum ama...neye gore gırıyolar kuveze ? ılla her erken doganı sokuyolar mı kuveze ....hastanede yatınca korktum tabııkı..
Daha iyi olmana sevindim, bebişlerinde iyiymiş daha ne olsun. Neyse hadi gitte dinlen bu aralar çok ihtiyacın var
nefesçim hadi gözün aydınn iyilermiş bebekler 10 gün yat artıkkk demek 2 oğlan daha geliyo oo epey gelin alcan desene :)))))
evet doudou cum ama daha var gülüm.......sabredeceksin artık................ benimde ağrım çok var...yürüyemiyorum...sünnet çocukları gibi bacaklar açık yürüyorum..................
Kızlarrr çok açıkkkk pembemsi kahve rengi akıntım oldu.Silerken peçeteye deydi.6 hatamdayım.Çok korkuyorum.Dün misafirlerim vardı.Hepsini ben uğurladım yardım edenim olmadı.Çok ayakta kaldım.Ondan olurmu acaba?
Hymarrycim merhaba nasılsın nasıl kuzucukların
sağol cnaım benim,Sarem çok daha iyi maşallah,iştahı acaip böyle giderse bir kaç aya kadar Halemi yakalar inşallah..
sen nasılsın canımm,nasıl gidiyor,bebişler nasııılllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım beniiimmmŞenizinşallah canımm..Sevindim ii olmasına nazarlardan korusun rabbimm
aaayyyy çok tatlııı çok kıymetliiiben iyiyim çok şükür bebişler kıpır kıpır tepinip duruyolar
sağol canım beniiimmmŞeniz
aaayyyy çok tatlııı çok kıymetliii
şimdi ne çok ağır durumdasın,ne de hissedemeyecek kadar hafif,çok güzel haftalar bunlaropuyorumnanaktan
sev yavruşlarını benim için de annesiiiiii:hulyapuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?