Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canoo cnm 9 ayımız bitecek ben şişiyom daha çok ben herkes gibi değilim iştee
ben öle düzensiz yaşadımmı bittim ...gebelik öncesi hep dikkatli yerdim içerdim en azından haftanın 5 günü 2 lt.su içilir perhiz yapılırdı....şimdi dengesiz yeme yedimmide fazlasını yemek
dilerim çocuklar beni biraz rahat bırakır diyecem ama büyüdükce haydut oluyolar yaaa
birbirlerini tepeliyolar...

nefes cnm teşekkür ederim ben doğumdan sonra doğum kilomu verdim sorun doğum sonrası kilo almam
bide alıntını silermisin cnm resimleri kaldıracapımm

kızlar ben kaçar kocam yat uykusuzsun diyo
ne yazdığımı sordu
kilomu dedim....

bana dediğii istersen verirsin sen ne yazıyonn delürdünmü gece gece diyooooooo

hadi ben kaçar öptümm

canım ben hamileliğimin4. ayında şirketten postalandım hamileyim diye kovdular beniii

uyuyamıyorum deyince bende çalışıyorsa nasıl kalkacakdedim bu haftalarda dahale çalışanlar var hoş nasıl beceriyorlar bilmiyorum .
iyi sen 4. ayında kovulmuşsun.ben hamile oldugumu öğrendiğim gün kovuldum eşim kovdu benide işten evde bunalım akılıyorum öyle ufaklıkta kreşte avuncak birşey yok
hoş bebişler geldimi pek sıkılmaya vaktimiz olmayacak

evet kovulduk :) neyseki snei kocan kovmuş heheh dost kaızğı bu olsa gerekkkk
kuzular geldimi nefes almaya vakit kalmayacak bırak sıkılmayı ben 1 ay sonra ne halde olacağımı çok merak ediyorum meselaaa

evet kovulduk :) neyseki snei kocan kovmuş heheh dost kaızğı bu olsa gerekkkk
kuzular geldimi nefes almaya vakit kalmayacak bırak sıkılmayı ben 1 ay sonra ne halde olacağımı çok merak ediyorum meselaaa

sağlıkla gelsinlerde hayırlısıyla ama bazılarınız bayagı ileri haftalarda ben kasıyorum kimi zaman sizin agrıları sıkıntıları okuyunca.ee bide benden epey önce doğum yapacaksınız
o zamanda kasaılırım artık.ama şunada inanıyorum allah dagına göre kar veriyor.
inşallah hepinize vede bana oğlum gibi uslu bebekler verir :Saruboceq:

Son düzenleme:
günaydınnn nero cnm teşekkür ederim güsel sözlerin için

sabah sabah morel oldu valla bu gecede güsel uyudularr çok iyiyim valla

kızlarr koptum aliş ve ömer bulaşık makinasına saldırmış
video ya çektim faceye atıyorum heheh

herkese merhaba bugün uykum var sürekli yatamak istiyorum..iyiki misafirim arkadaşlarım gelmicek bütün gün yatak keyfi yapmayı planlıyorum...

ama yatarken aklıma bişey geldi okuyunca cevaplasınıza kızlar kaç tane nevresim takımı almam gerekiyo..annem bi tane iyi bişey almış ben günlük kullanım için alcam ama ikişer tane yetermi karar veremedim..bi de bişey daha sorcaktım unuttum aklıma gelince onuda yazarım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…