Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bebekler içinse iki takım yetiyor bize cnm
zaten hergün makina çalıştığı için yıkıyorum kuruyo aynı gün yine aynısını kullanıyorum
bebek nevresimi çok alma taraftarı değilim.....biraz büyünce yatağa geçecekler çünki

oooo artvinli cnm naber ?

burcin seyma hoşgeldinizz

ayyy evi süpürdüm duşa gireceğim hemen geleceğim

kızlar sanırım kaçtı gözünüzden ya da geçmişe bakmadınız..ben dün gece rahatsızlandım biraz,ağrım falan oldu..yarın doktora gidicem saat 2de..inşallah herşey yolundadır..şimdi çok daha az ağrım..yok kadar az hatta..sağolsun annem geldi yine..valla o olmasa napardım bilmem..dinlenmeye devam ediyim ara ara uğrarım..öpüyorum hepinizi..

oooo artvinli cnm naber ?

burcin seyma hoşgeldinizz

ayyy evi süpürdüm duşa gireceğim hemen geleceğim

iyiyim dırımcım,sen nasılsın?evine geldinmi canım?temizliğe başlamışsın hemen.SEYMA burdaydı,mesajımı görmedi heralde çıkmış.iyidir inşallah.

BURCİN çok geçmiş olsun canım,niye ağrın olduki acaba?belkide üşüttün,ayaklarını sıcak tutmaya çalış olurmu canım.kaydirigubbakcemile3

BURCİN çok geçmiş olsun canım,niye ağrın olduki acaba?belkide üşüttün,ayaklarını sıcak tutmaya çalış olurmu canım.kaydirigubbakcemile3

ayaklarıma da çok dikkat ediyorum aslında ama üşütmüş olabilirim tabi anlamadan..
bir de pazar günü bunalıp dışarı çıktım ya..yaklaşık 5 saat dışardaydım..aslında çok yürüyüp ayakta kalmamaya dikkat ettim ama hep yatınca fazla geldi tabii çok yoruldum..o da tetiklemiş olabilir..bakalım yarın inşallah hayırlı haberler alırım ama gözüm feci korktu bir daha tövbe gezmeye çıkmam..

burcin cnm görmedim....inş. bişey yoktur cnm
artvinli cnm ben annemdeyim diş buğdayımızı yapıp öle döneceğim

ay canım ya coook gecmıs olsun

herkes ıyı masallah.............dırım nasıl bebışler dışlerı cıktımı pasaların..... masallahhhhhhh.........hymary neredesın..........kayra nasıl ve tum ıkız annelerı............ınş ıyı bakın kendınıze ..benım mınıklerde daha ıyıler ...............bol dua edın ınş..........

burcin cnm görmedim....inş. bişey yoktur cnm
artvinli cnm ben annemdeyim diş buğdayımızı yapıp öle döneceğim

ay canım ya coook gecmıs olsun

sağolun kızlar..inşallah önemli bişey çıkmaz..randevum yarın 2de, bi de eşim grip oldu üstüne..kim kime bakıcanı şaşırdı artık..hayırlısıyla bir tamamına erse çok mutlu olacağım..bir aksilik olacak diye yüreğim ağzımda..inşallah yarın size gelip "çok şükür iyiyiz" diyebilirim..

burcın cok gecmış ols canım .........ınş önemlı bısey yoktur sıkma canını............

burçinim endişe etme güzelim bişey yoktur inşallah.eşine de yaklaşma gülüm..allah korusun.... grip senin için çok tehlikeli şu an.... gerekirse sen annenlerde kal oda annesinde kalabilir belki... şunun şurasında ne kaldı.... sabredeceğiz biraz...

Burcin ben eminim bebeklerin ve senin çok iyi olduğuna, yaşadığın ağrılar yorgunluktandır, ben de otururken hiçbirşey anlamıyorum ama ayağa kalkmam 5 dakika sürüyor. Haftamız aynı. Hala çalışıyorum üstelik..

Bende muallimin üçüz savaşçılarını çok merak ediyorum hergün aklımdalar. ınsallah çok kısa sürede bedenen ve zihnen tamamen sağlıklı olarak evlerinde olurlar.

ınş kızlar ıyı olur eve gelırlerr............su an cok sukur ıyıler 17 cc ıle beslenmeye basladılar cok tatlılar ...........bırakmak cok zor ınş saglıkla gelırler canlarım dualarınızı eksık etmeyın........sızde ıyı bakın kendınıze..........ben zaten kendımden bısey anlamadımüçüncüğ gunden berı dısardayım ........dıkış mıkış anlamadım cok sukur sıkıntımda olmadı.........evde bıu arada eksıklerımı tamamlıyorum bı sey yapmamıştım hamnıleyken sımdı evı ayarldım toparladım .........ınş odalarını alıcam ama once gelsınler.........oğlum delı edıyo benı zavallım hala beklıyooo ne zaman dıyıp duruyoo..........ınş şunbat tatılı gelırlerde rahat sever ınşşşşşşşşş

burcın cok gecmış ols canım .........ınş önemlı bısey yoktur sıkma canını............

canlarım çok teşekkür ederim desteğiniz için..
moralim yerine geldi valla, ağrım da bitti sonunda çok şükür..eşimi hastaneye yollamaya karar verdim..bi serum taktırsın kendine gelir mutlaka..olmadı Kayra ablam senin dediğin gibi ayrılcaz bi süre, annelere dağılıcaz napalım ( herşey bebekler için..onlar iyi olsun da ben herşeye razıyım..

ablam seni senin başlığından takip ediyorum biliyosun..bebeklerin iyi haberlerine nasıl da seviniyorum anlatamam..inşallah herşey gönlüne göre olsun..şunat tatiline şurda ne kadarcık var ki..inşallah evinizde hepberaber olursunuz o zaman..
Allah'a emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…