günaydın ikiz anneleri ve adaylarıııııııı...............
herkese merhaba bugün uykum var sürekli yatamak istiyorum..iyiki misafirim arkadaşlarım gelmicek bütün gün yatak keyfi yapmayı planlıyorum...
ama yatarken aklıma bişey geldi okuyunca cevaplasınıza kızlar kaç tane nevresim takımı almam gerekiyo..annem bi tane iyi bişey almış ben günlük kullanım için alcam ama ikişer tane yetermi karar veremedim..bi de bişey daha sorcaktım unuttum aklıma gelince onuda yazarım artık..
oooo artvinli cnm naber ?
burcin seyma hoşgeldinizz
ayyy evi süpürdüm duşa gireceğim hemen geleceğim
kızlar sanırım kaçtı gözünüzden ya da geçmişe bakmadınız..ben dün gece rahatsızlandım biraz,ağrım falan oldu..yarın doktora gidicem saat 2de..inşallah herşey yolundadır..şimdi çok daha az ağrım..yok kadar az hatta..sağolsun annem geldi yine..valla o olmasa napardım bilmem..dinlenmeye devam ediyim ara ara uğrarım..öpüyorum hepinizi..
BURCİN çok geçmiş olsun canım,niye ağrın olduki acaba?belkide üşüttün,ayaklarını sıcak tutmaya çalış olurmu canım.kaydirigubbakcemile3
kızlar sanırım kaçtı gözünüzden ya da geçmişe bakmadınız..ben dün gece rahatsızlandım biraz,ağrım falan oldu..yarın doktora gidicem saat 2de..inşallah herşey yolundadır..şimdi çok daha az ağrım..yok kadar az hatta..sağolsun annem geldi yine..valla o olmasa napardım bilmem..dinlenmeye devam ediyim ara ara uğrarım..öpüyorum hepinizi..
burcin cnm görmedim....inş. bişey yoktur cnm
artvinli cnm ben annemdeyim diş buğdayımızı yapıp öle döneceğim
ay canım ya coook gecmıs olsun
burcın cok gecmış ols canım .........ınş önemlı bısey yoktur sıkma canını............
burçinim endişe etme güzelim bişey yoktur inşallah.eşine de yaklaşma gülüm..allah korusun.... grip senin için çok tehlikeli şu an.... gerekirse sen annenlerde kal oda annesinde kalabilir belki... şunun şurasında ne kaldı.... sabredeceğiz biraz...
Burcin ben eminim bebeklerin ve senin çok iyi olduğuna, yaşadığın ağrılar yorgunluktandır, ben de otururken hiçbirşey anlamıyorum ama ayağa kalkmam 5 dakika sürüyor. Haftamız aynı. Hala çalışıyorum üstelik..
ınş kızlar ıyı olur eve gelırlerr............su an cok sukur ıyıler 17 cc ıle beslenmeye basladılar cok tatlılar ...........bırakmak cok zor ınş saglıkla gelırler canlarım dualarınızı eksık etmeyın........sızde ıyı bakın kendınıze..........ben zaten kendımden bısey anlamadımüçüncüğ gunden berı dısardayım ........dıkış mıkış anlamadım cok sukur sıkıntımda olmadı.........evde bıu arada eksıklerımı tamamlıyorum bı sey yapmamıştım hamnıleyken sımdı evı ayarldım toparladım .........ınş odalarını alıcam ama once gelsınler.........oğlum delı edıyo benı zavallım hala beklıyooo ne zaman dıyıp duruyoo..........ınş şunbat tatılı gelırlerde rahat sever ınşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?