Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

aaa cnm geçmiş olsun görmedim bende hayırdır ne oldu ????????

selam kızlar napıosunuz burçincim çok geçmiş olsun canım bide alaina ben sanki seni tüp bebek topiğinden hatırlıyorum hatta sanırım senle aynı dönemde bir gün arayla olucaktı transferlerimiz sonra ben ohss olsuğum için 2 ay ertelendi doğru hatırlıyorum dimi
kızlar yarın da şafak hastanesine gidicem 500 evlerdeki bakalım o dr dan memnun kalırsam oraya devam edicem sanırım bide ben en son 9 haftalıkken idrar tahlili yaptırdım bi idrar tahlili istiyim dimi artık he bişi daha sorucam rahim ağzıma da 1 aydır filan bakılmıyo dr bakmazsa söylesemmi bi baksın diye ne dersiniz

HERKESE SELAMLARR:hulya:

Burçinim canıııımm,daha çok dikkat artık canımm,Allaha emanet bitanemmmopuyorumnanaktan

iyiyim ablacımm,Hale Sare arasında koşturuyorum işte,
sağlık olsun da..

Herkesi öpüyorummŞeniz

nasılsınız kızlar...kimseden ses çıkmamış bugn pek.

hymary ay yerim ben o resimdeki fıstığıopuyorumnanaktan

bugn kontrolüm vardı benimde kıpır kıpır bir yüzünü göstermedi benim kızımın biri,330 gr ve 270 gr olmuşlar üsteki almış kilolarıkaydirigubbakcemile3

canım ben her iki bebeğime bir takım aldım iki takım hediye geldi bide karyolanın uyku seti var bir bebeğe 3 takım oluyor yeter herhalde diye düşünüyorum

geçmiş olsun canım yarın hayırlı haberler alırsın ve alıcağınada eminim iyi düşünelim iyi olsun

senin kızlar biran önce ele avuca gelsinler inşallah ya bizim sülalede üçüz kızlar olduğundan ve 7 aylık doğduklarından seni çok iyi anlıyorum vuslatınız en yakın zamann olsun inşallah

bu arada bende yeni geldim gezmedeydim ayaklar davul olmuş ve gögüs kafesimin baskısından ağrı gani gırla gidiyor tabii gene

canım acıyorrrrr:1no2:

nero ka kız senin son regl tarihin ne bende yarın gitçem bakim iki hafta önce ikiside 200 er gramdı

nerocum sağol canımm,bu hasta Sare'm di,artık daha iyi hamdolsunboshayallersmile

bu arada yeni karakterler süper yaaa, bayıldımmohaoldumsmile

Geçmiş olsun Burçinciğim, yarın güzel haberlerle gelirsin İnşallah

Kızların iyi olmasına sevindim bende diğer bütün arkadaşlar gibi merakla takip ediyorum, oral beslendiklerine göre bayağı toparlanmışlardır, İnşallah evinizde kalabalık bir şubat tatili geçirirsiniz

herkese iyi geceler kızlar...Bebişlerimin babaannesi geldi perşembede aneanneleri geliyor haftasonu alışverişteyiz inşallah..Herkesi öpüyorum ii geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…