kızlar sanırım kaçtı gözünüzden ya da geçmişe bakmadınız..ben dün gece rahatsızlandım biraz,ağrım falan oldu..yarın doktora gidicem saat 2de..inşallah herşey yolundadır..şimdi çok daha az ağrım..yok kadar az hatta..sağolsun annem geldi yine..valla o olmasa napardım bilmem..dinlenmeye devam ediyim ara ara uğrarım..öpüyorum hepinizi..
herkes ıyı masallah.............dırım nasıl bebışler dışlerı cıktımı pasaların..... masallahhhhhhh.........hymary neredesın..........kayra nasıl ve tum ıkız annelerı............ınş ıyı bakın kendınıze ..benım mınıklerde daha ıyıler ...............bol dua edın ınş..........
herkese merhaba bugün uykum var sürekli yatamak istiyorum..iyiki misafirim arkadaşlarım gelmicek bütün gün yatak keyfi yapmayı planlıyorum...
ama yatarken aklıma bişey geldi okuyunca cevaplasınıza kızlar kaç tane nevresim takımı almam gerekiyo..annem bi tane iyi bişey almış ben günlük kullanım için alcam ama ikişer tane yetermi karar veremedim..bi de bişey daha sorcaktım unuttum aklıma gelince onuda yazarım artık..
kızlar sanırım kaçtı gözünüzden ya da geçmişe bakmadınız..ben dün gece rahatsızlandım biraz,ağrım falan oldu..yarın doktora gidicem saat 2de..inşallah herşey yolundadır..şimdi çok daha az ağrım..yok kadar az hatta..sağolsun annem geldi yine..valla o olmasa napardım bilmem..dinlenmeye devam ediyim ara ara uğrarım..öpüyorum hepinizi..
herkes ıyı masallah.............dırım nasıl bebışler dışlerı cıktımı pasaların..... masallahhhhhhh.........hymary neredesın..........kayra nasıl ve tum ıkız annelerı............ınş ıyı bakın kendınıze ..benım mınıklerde daha ıyıler ...............bol dua edın ınş..........
nasılsınız kızlar...kimseden ses çıkmamış bugn pek.
hymary ay yerim ben o resimdeki fıstığıopuyorumnanaktan
bugn kontrolüm vardı benimde kıpır kıpır bir yüzünü göstermedi benim kızımın biri,330 gr ve 270 gr olmuşlar üsteki almış kilolarıkaydirigubbakcemile3
ınş kızlar ıyı olur eve gelırlerr............su an cok sukur ıyıler 17 cc ıle beslenmeye basladılar cok tatlılar ...........bırakmak cok zor ınş saglıkla gelırler canlarım dualarınızı eksık etmeyın........sızde ıyı bakın kendınıze..........ben zaten kendımden bısey anlamadımüçüncüğ gunden berı dısardayım ........dıkış mıkış anlamadım cok sukur sıkıntımda olmadı.........evde bıu arada eksıklerımı tamamlıyorum bı sey yapmamıştım hamnıleyken sımdı evı ayarldım toparladım .........ınş odalarını alıcam ama once gelsınler.........oğlum delı edıyo benı zavallım hala beklıyooo ne zaman dıyıp duruyoo..........ınş şunbat tatılı gelırlerde rahat sever ınşşşşşşşşş
nerocum sağol canımm,bu hasta Sare'm di,artık daha iyi hamdolsunboshayallersmile
bu arada yeni karakterler süper yaaa, bayıldımmohaoldumsmile
nero ka kız senin son regl tarihin ne bende yarın gitçem bakim iki hafta önce ikiside 200 er gramdı
nero ka kız senin son regl tarihin ne bende yarın gitçem bakim iki hafta önce ikiside 200 er gramdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?