Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

yes sekerım hatırlıyorum bende senı....sen bahcecıye gıtmıcekmısın artık...

nero ka cım hastane arayışındayım yarın şafak hast. bakıcam bakim dr dan memnun kalırsam oraya devam edicem orda yeni doğan yoğun bakımında ssk geçiyo bide biz senle baya yakın doğurcaz herhalde inşallah zamanında doğuralımda
alaina cım gitmicem oraya kontrollerime artık tam teşekkülllü bi yerde devam etmek daha mantıklı gelio ne de olsa orası klinik gittimmi bi sorun olursa anında ne kadar müdahale yapabilirler o yüzden hastaneye bağlı bi dr a gitmek istiyorum araştırıyprum sen ne yapıosun nereye gidiyosun ay benimde o zaman transferim olsaymış bak ben de senin gibi baya ilerlemiş olucaktım neyse sağlıkla doğsunlarda zamanında inşallah
biv pc başına geçemiyorum pek canım hem canım istemiyo hem uzanıyorum hem birileri gelio fırsat olmuyo filan işte sen izne ayrıldın mı

geranimo cnm nicinin anlamı ne allah aşkına yaww

ve sen nirede oturuyorsun cnm ? şafak hastanesi iyi biliyorum
ama sana özel g.o.s paşayı öneririm cnm çok ,iyi bir hastane
gerçi şimdiki sgk göre en yüksek fiyatlı özeller arasında
maddiyat sorunsa eğer devlet hastanesini öneririm

aaa burayı sahipsiz bırakmışlar yaaa :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
saat 12 oldu uyuyo musun yahu halaaa??? alsanaalsanasmile
saat 2 de doktora gidicem, çıkınca yazarım artık size burda olursanız..hadi hoşçakalın madem..

hayırlı haberler bekliyoruz burçincim

selammmmm kızlar.inşallah herkez iyidir .
valla bende giremiyorum benim pek keyfim yok bide oğlum hasta sabaha kadar çıkardı çocuk mideyi üşüttü heralde.
brçincim seninde sğrıların varmış heralde dr. gidecekmişsin hayırlı haberleele gel canım.ben eveli gün gittim pek hayırlı grlrmrdim malesef plasente aşagıdaymış inşallah yukarı çıkar iki çocuk aşada nasıl taşınır korkmaya başladım valla napalım olmadı yatacagım böyle hep hayırlısı allahtan kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

günaydın kızlar dırımcım nicim eski savaşçı bi kızılderilinin adı tabii bu çok eski bi film ama klasiklerden bişi maddiyat sorun tabii canım artık sorun olmayanı mı kaldı bugün saat 1,30 da randevum ali osman koyuncuoğluyla şafak ta bakalım bi nasıl orasını beğenmezsem bide gop a giderim hastaneleri geze geze zaten bana akbil takıcaklar beleşe getirecem doğumukaydirigubbakcemile3

kızlar nassılsınız .... bugün bana misafir geliyo..... gündüz taklamam ama akşama gelirim... burçin merakla seni bekliyorum....

Herkese hayırlı günler.........nasılsınız arkadaşlar..........BURCıN canım hayırlı haberlerle bekliyorum bende seni.Bizimde cuma günü 2.düzey ultrasyonumuz var.Bende hayırlı haberlerle gelirim inşallah.Bakalım yavrularımın kimlikleri nrymiş,onuda öğrenirim belki.

Artvnli canım Rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin inşaALLAH...

Bende dün gittim doktora kızım 450 oglum 400 grmiş cok iyi dedi RAbbm güzel günlerini göstersin inş..

CAnım güzel haberlerle gelmeyi ALLAH nasip etsin inş...

Bu arada benimde kayınvalidem yanımda fazla gremiyorum cok özledim burayı ablamda yanımda
Gidicem diyodu sanırım acıdı bana biraz daha kalıcak off ben iyice agırlaşmaya basladım

Son düzenleme:
oooofff hiram a çok üzüldüümm,
güzel haberlerle gel burçinim yaaaa poooooffffmafoldumben

canım inşallah memnun kalırsın devam edersin. aslında ben de orayı denemek istedim ama eşimin babası orda ameliyat olmuştu hiç memnun kalmadıklarından eşim istemedi. şimdi ben de yıldıztabyayı deneyim diyorum ordaki doktorları da çok övüyorlar doğum yapanlar. doktora gidince bana da haber verirsen sevinirim ben de aynı senin gibi çok kararsızım. gerçi şu an devam ettiğim bi doktor var ama çok abartıyo fiyatı o yüzden değiştirmem gerek

kevserim arkadaş bir top,k açmış,
bebekleri 29 haftalık çok düşük kilolu doğmuşlar,
kaybetmiş birini,biri de hastanedeymiş işte..

artvınlı canım sen nasılsın bi şikayetin yok umarım güzel haberlerle gel inşallah

sen nasılsın kevserciimm?

bu arada Artvinli,"bedenime konuk kızlarım" dan bir çağrışım yaptı bana notunnboshayallersmile

nedir bizim bu hastane arayışımız allahım deliricez burda doğurmadan toplucaeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…