selam kızlar napıosunuz burçincim çok geçmiş olsun canım bide alaina ben sanki seni tüp bebek topiğinden hatırlıyorum hatta sanırım senle aynı dönemde bir gün arayla olucaktı transferlerimiz sonra ben ohss olsuğum için 2 ay ertelendi doğru hatırlıyorum dimi
kızlar yarın da şafak hastanesine gidicem 500 evlerdeki bakalım o dr dan memnun kalırsam oraya devam edicem sanırım bide ben en son 9 haftalıkken idrar tahlili yaptırdım bi idrar tahlili istiyim dimi artık he bişi daha sorucam rahim ağzıma da 1 aydır filan bakılmıyo dr bakmazsa söylesemmi bi baksın diye ne dersiniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aaa burayı sahipsiz bırakmışlar yaaa :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
saat 12 oldu uyuyo musun yahu halaaa??? alsanaalsanasmile
saat 2 de doktora gidicem, çıkınca yazarım artık size burda olursanız..hadi hoşçakalın madem..
geranimo cnm nicinin anlamı ne allah aşkına yaww
ve sen nirede oturuyorsun cnm ? şafak hastanesi iyi biliyorum
ama sana özel g.o.s paşayı öneririm cnm çok ,iyi bir hastane
gerçi şimdiki sgk göre en yüksek fiyatlı özeller arasında
maddiyat sorunsa eğer devlet hastanesini öneririm
aaa burayı sahipsiz bırakmışlar yaaa :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
saat 12 oldu uyuyo musun yahu halaaa??? alsanaalsanasmile
saat 2 de doktora gidicem, çıkınca yazarım artık size burda olursanız..hadi hoşçakalın madem..
nero ka cım hastane arayışındayım yarın şafak hast. bakıcam bakim dr dan memnun kalırsam oraya devam edicem orda yeni doğan yoğun bakımında ssk geçiyo bide biz senle baya yakın doğurcaz herhalde inşallah zamanında doğuralımda
alaina cım gitmicem oraya kontrollerime artık tam teşekkülllü bi yerde devam etmek daha mantıklı gelio ne de olsa orası klinik gittimmi bi sorun olursa anında ne kadar müdahale yapabilirler o yüzden hastaneye bağlı bi dr a gitmek istiyorum araştırıyprum sen ne yapıosun nereye gidiyosun ay benimde o zaman transferim olsaymış bak ben de senin gibi baya ilerlemiş olucaktım neyse sağlıkla doğsunlarda zamanında inşallah
biv pc başına geçemiyorum pek canım hem canım istemiyo hem uzanıyorum hem birileri gelio fırsat olmuyo filan işte sen izne ayrıldın mı
Herkese hayırlı günler.........nasılsınız arkadaşlar..........BURCİN canım hayırlı haberlerle bekliyorum bende seni.Bizimde cuma günü 2.düzey ultrasyonumuz var.Bende hayırlı haberlerle gelirim inşallah.Bakalım yavrularımın kimlikleri nrymiş,onuda öğrenirim belki.
canım inşallah memnun kalırsın devam edersin. aslında ben de orayı denemek istedim ama eşimin babası orda ameliyat olmuştu hiç memnun kalmadıklarından eşim istemedi. şimdi ben de yıldıztabyayı deneyim diyorum ordaki doktorları da çok övüyorlar doğum yapanlar. doktora gidince bana da haber verirsen sevinirim ben de aynı senin gibi çok kararsızım. gerçi şu an devam ettiğim bi doktor var ama çok abartıyo fiyatı o yüzden değiştirmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?