koca gün kimse yok herkes 1 satır yazıp çıkıyo artık.. mafoldumben
heheh kıskanç karuyum bennn neydiyim herkes burcini sormuş beni soran yokkk benide sorsunlar manane mananeyalanmı burçin senle sohbet ederken geldi canan..sen pc değiştirmeye gittin..ben öğrendim neler yapmış..sonra sen geldin ben yattım....... ama anacım karı haset kk da sana burçin seni bekliyorum dediğimi kıskanmış......ayıp ayıp ben 34 yaşında yaşlı ve hamile biriyim uğraştırmayın beni...
cadılık yapayım biraz yawwww yaparım yaparımkimse nazımı çekmeyecekmi canım benimmm manane manane doğururumbakkkkkkkkdoğru sölüyosun ablam aynen öyle oldu valla..
cadılık yapmış bizimkiiii.. :hulya:
huuu nerdesin canaaaannn??cevap hakkı doğdu bak sana aklinialirimsmile
koca gün kimse yok herkes 1 satır yazıp çıkıyo artık.. mafoldumben
canım çok sevindim bebeklerinin ve senin iyi olmana maşşallah allah nazarlardan saklasınkızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr..
Allah'ıma şükürler olsun bebeklerim gayet iyi..ikisi de 1800 olmuşlar..
ağrılarımın nedeni kafalarıymış..herşey normal herşey yolunda..size haber vermeye geldim..
herkes sormuş sağolsun..tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın..
hepinizi kocamaaaannnn öpüyorum..
Allah'a emanet olun..
bilmiyorumkismile
kız burçinnn, bizi de götürün kızzz...
marry canım daha iiyiz şükür ama dün yıkayınca üşüttük sanırım kızları dün gece sabaha kadar hep kustular, ıkınıp sıkınıp kustuylar uyudular, kabus gibiydi benim için çoook üzüldüm , hiç uyumadım başlarında bekledim, elimden de bişi gelmedi, Allah senin yardımcın olsun nasıl oldu senin kuzular???
ay beni hiç merak eden olmamışşşş alsanaalsanasmile
neyse genede yazayım bennn
durumumuz geyt iyi imiş 2014-2076 olmuş kilolarımız boyumuz 44 cm kemik gelişimimiz iyi rahim ağzı boyumuzda 4 dopum felan yok erken doğum riskide yok bu ayı çıkartacak gibiyiz daha tarih vermedi aman zaten vermesinde sonra o gün gelmek bilmezzz çok şükür sağlığımız yerine anlayacağınız bizde mesut bahtiyar döndük evimizeeee
herkes iyi gördüğüm kadarı ile aman kızlar iyi olunn
medinecim kilolar süper maşallah bebişleirmeee
nefes senin kanama ne durumda canımmm iyimisinnn
dirim nerde bugün pek uğramamaış buralaraaaa
evet ya burçincim bende öyle dün gece çok kötüydüm ben saabaha kadar uyumadım bugün işede gitmedim yarın son zaten izne ayrılıyorum pc başında oturamıyorum artık her yerim ağrımaya başladı günlerim çok zor geçiyor ya yarın doktorumu bir arıyım bakıyım ne dicek(
slm kızlar nasılsınız haliniz nasıl ben yoktum bir kaç gündür bilgisayar bozuktu yeni yapıldı görüşmeyeli nasılsınız hepinizde iyisinizdir inşallah
bivcim maşallah canım nazar deymesin ne güzel bu haftaya kadar çalışmışsın .ayyy ben sizi gördükçe utanıyorum valla yatmak çok kötü inşallah bebişler uzun uzun dururlar nazar deymesin diyeyim dekrardan canım.
iyiyiz rosecum sen nasılsın iyimisin .herşey yolundadır inşallah.
saol canım valla bende hayret ettim 30 lu haftalara nasıl geldim anlamadım ama artık çok zor geçiyor:)
bu arada nefescim sen istirahatine bak bebeklerimiz herşeyden önemli daha iyi kız doğum öncesi şöyle iyice bir dinlen :)))
sagolasın canım bende iyiyim Allahıma şükürler olsun canım aman sen yat hatta bilgisayarın başında bile fazla kalma inşallah bundan sonra sorunsuz gider hamileligin
anlıyorum nefesçim vallaha senin işinde zor 10 gün sonra rapor bitince ne yapacaksın bence sen işten ayrıl biranönce yoksa kanamalar devam edecek gibi ilaçlarını sakın ihmal etme
biv iyiyim hayatım aslında pekde iyi değilim ishal olmuşum karın ağrısı var tansiyonum felan düşüyo halsizim yarında devam ederse dr arayacağım olmadı gideceğim
rose burdayım şekerr gazetele bi baktım net açıkken gece yarısı günün haberleirne bakıyom işte
anlıyorum nefesçim vallaha senin işinde zor 10 gün sonra rapor bitince ne yapacaksın bence sen işten ayrıl biranönce yoksa kanamalar devam edecek gibi ilaçlarını sakın ihmal etme
biv iyiyim hayatım aslında pekde iyi değilim ishal olmuşum karın ağrısı var tansiyonum felan düşüyo halsizim yarında devam ederse dr arayacağım olmadı gideceğim
rose burdayım şekerr gazetele bi baktım net açıkken gece yarısı günün haberleirne bakıyom işte
sağol canım pek sık girmiyorum zaten. laptop kullanıyorum o bile zor geliyor kimi zaman
örgüye verdim kendimi mevlüt şekerlerini hazırlıyorum bebeşlerin erken hazırlık için ama sıkıntı atıyorum onlarla.:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?