Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

HYMARY canım ya tekrar çok geçmiş olsun.inşallah ameliyata gerek kalmadan,iyi olur canım.rabbim şifa versin.pazartesi sizin ordaydım.eşime diyorum belkide karşılaştık mary ama farketmedik.

ohaoldumsmilehadi yaaaa,belki de,
gerçi benim kadar dombili ve kucağında çocuklu bir kadını görmemen imkansız bacımlaelaelaelaelae
çok sağol canım benim..

sare bebeğin iyileşmesine çok sevindim annesi :) bu arada eşin içinde geçmiş olsun belki ameliyata gerek kalmaz kesinmi ?

ilgine teşekkür ederim canım benim,yarın son bi doktor kontrolmüz var,inşallah iyiliği kesinleşir..

eşimin durumu da kesin gibi,2 hafta daha destekte kalıcak fakat bu yanlış kaynamalarda yada kaymalarda maalesef operasyonla düzeltiyorlarmış,
bir mucize bekliyorum Rabbimden,çünkü çocuklarla tek başıma olmuyor ve bu sürenin uzamaması lazımm

maşallah bebeişlere nerocum 3 er kilo olduklarını görürüz işalahhh

kızlar nassılsınız .... bugün bana misafir geliyo..... gündüz taklamam ama akşama gelirim... burçin merakla seni bekliyorum....
beni beklemiyonmu kısss meraklaaaa

ayy süper düşünmüşsünüz gelin anam topluca buluşalım yemek yiyipeğlenelim veletleir oynatalımmmm

evet maryycim buluşalım bi yıl önce iimizdeydiler şimdi kucağımızdalar diye sever dururuzzz

aşkım geldim ya oda işler, bitmeid ya havalanıyo dolap daha yerleştiremedim evd eişbitmiyo be hayatım gündüz giremiyom anca gece kociş yattıktan sonra işteeee

marrycim üüzldüm vallaha işallah ameliyatlık bi durum olmaz yarın hayırlı haberlerle gellll

ay beni hiç merak eden olmamışşşş alsanaalsanasmile
neyse genede yazayım bennn
durumumuz geyt iyi imiş 2014-2076 olmuş kilolarımız boyumuz 44 cm kemik gelişimimiz iyi rahim ağzı boyumuzda 4 dopum felan yok erken doğum riskide yok bu ayı çıkartacak gibiyiz daha tarih vermedi aman zaten vermesinde sonra o gün gelmek bilmezzz çok şükür sağlığımız yerine anlayacağınız bizde mesut bahtiyar döndük evimizeeee

herkes iyi gördüğüm kadarı ile aman kızlar iyi olunn
medinecim kilolar süper maşallah bebişleirmeee
nefes senin kanama ne durumda canımmm iyimisinnn
dirim nerde bugün pek uğramamaış buralaraaaa

bu hafta dr haftası herhalde herkez kuzulardan iyi haber veriyor çok şükür cano maşallah seninkilerde iyi,aman vermesin boşver gün falan 38-39 haftaya kadar kalsınlar kaldıkları yerdekaydirigubbakcemile3

canım aynen doğru söylüyosun zaten insanın içine zor siniyo ne yapcam bilmiyorum

kesinlikle bende bu hafta gittim ve dr sordum küves gerekirse ne olur ne yaparız diye,hiç bunları düşünüpte kuruntu yapma kendine dedi öyle bir durum olursa zaten biz güvenli yerlere nakil ediyoruz bebeği dedi,sonrada medikal parkı yine aradım kaç tane küves olduğunu sordum 15-18 arası küves var ama şu an hepsi dolu burda doğum yaparsanız ve küvesler dolu olursa bizde başka yerlere yönlendiriyoruz dedi yoğun bakım çokta farklı değil yani,küves var diye gidip açıkta da kalınabilirmiş o yüzden bende dr değiştirmemeye karar verdim dün akşam ethica ya devam edeceğim,inşallah rabbim hiçbirimize gerek kalmadan hayırlı doğumlar nasip etsin

günaydın çifter bebişli ve çifter gebüüüüşlü hatunlarrrr..................bugün herkes iyimidir.....

canan seni de merak ettik ya kıııı....msn de demedikmi nerdesin sen diyyye...öğrendik neler oldu öle yattık....kuskanç karuuuuuuuuuuuuu

alemsin valla abla güldürdün beni delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yalanmı burçin senle sohbet ederken geldi canan..sen pc değiştirmeye gittin..ben öğrendim neler yapmış..sonra sen geldin ben yattım....... ama anacım karı haset kk da sana burçin seni bekliyorum dediğimi kıskanmış......ayıp ayıp ben 34 yaşında yaşlı ve hamile biriyim uğraştırmayın beni...

doğru sölüyosun ablam aynen öyle oldu valla..
cadılık yapmış bizimkiiii.. :hulya:
huuu nerdesin canaaaannn??cevap hakkı doğdu bak sana aklinialirimsmile

canım ben gopta oturmuyorum fatihteyimde ben gittiğim yerin hastane olmasını ve doğum yapıcam yer olmasını istediğim için bıraktım orayı ben de dr ma acayip alışmış ve seviyodum ama klinik olayı beni rahatsız ediyodu senin içinde hayırlısı olsun inşallah canım

canım senin adına sevindim

hadi hayırlısı cnm
Artvnli canım Rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin inşaALLAH...

Bende dün gittim doktora kızım 450 oglum 400 grmiş cok iyi dedi RAbbm güzel günlerini göstersin inş..

seninde çok güsell cmn

çok şükür herşey yolunda bidaha efam yapmaaa

alsanaalsanasmileaklinialirimsmilealsanaalsanasmil
bizi davet eden yok hıhbende gelmiyomm

kuzum yaa süpersinnn

bana gelince ben kızlar olmayacam çünki babam neti kapattırdı kardeşim okulda olduğu için
banada gıcık olmuş hep netin başındaymışım erkenden kapattı çok kızdım
ama yapacak bişey yok işte..
evede 18 ocaktan önce olmayacaz aranızda olamaycam artık tlf yetişecem sizlerre çokkk öptüm şuan interte cafedeyim bi akrabamız kızı ilee

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ne olmuş cnm yahu internetteysen:1shok:

merhaba arkadaşlar,dün dokordaydık iki minik pıtpıt gördük.bebişler iyiymiş.
ben kötüyüm.bulantılar beni rahatsız ediyo.serum takılıyor.nete giremez oldum.

sayfadaki herkesi öpüyorum ve hepimiz allaha emanet. iyileşince gelirim..

yaaa ikiz anneleri size bişey soracam
ben en son 4 aralıkta regli oldum
en son salı günüde kan testi yaptırdım test sonucum 2791 çıktı
kk bi arkadaşım senin değerlerin yüksek ikiz gebelik olmasın dedi
bende henüz dr gitmedim ama o öyle yazıncda meraklandım
sizce olabilirmi
?

Merhaba burcum24, bence büyük ihtimalle ikiz bebeklere hamilesin. çünkü benimde reglim 2 gün geçikmişti hemen gidip kan testi yaptırdım ve kan değerim 2471 çıkmıştı. hemen doktoruma gittim önce keseleri göremedi 4 gün sonra gel dedi tekrar gittim ve bebişlerimi gördüm. şuan 6 haftalık ikizerime hamileyim. Sende vakit kaybetmeden doktoruna git şimdiden hayılısı olsun. Sonucu mutlaka yaz dualarım seninle:CüvCüv:

ikiz anneleri harikasınız ya fırsat oldukça okuyorum maşallah size bebklerinize
kayrammmmmmmmmmmmm maşallahhhhhh haftalar ilerlemiş hadi zaman gelsede pırtlatsan şunlarııı çok merak ediyorum allah yardımcın olsun

canım benim ya bak şimdi beni heyecanlandırdın
cvp verdiğin için çok teşekkürederim tatlım
salı günü dr gidecem
öğrenir öğrenmez haberdar ederim tatlım
allah tamamına erdirsin bütün hamileleri yanı sırada beni
birbirimizin dualarına çok ihtiyacımız var
benimde dualarım sizlerle canım
çok öptüm seni mucukkaŞeniz

koca gün kimse yok herkes 1 satır yazıp çıkıyo artık.. mafoldumben

hadi bakalım hayırlı olsun :)) doktordan sonra haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…