HYMARY canım ya tekrar çok geçmiş olsun.inşallah ameliyata gerek kalmadan,iyi olur canım.rabbim şifa versin.pazartesi sizin ordaydım.eşime diyorum belkide karşılaştık mary ama farketmedik.
sare bebeğin iyileşmesine çok sevindim annesi :) bu arada eşin içinde geçmiş olsun belki ameliyata gerek kalmaz kesinmi ?
maşallah bebeişlere nerocum 3 er kilo olduklarını görürüz işalahhhnasılsınız kızlar...kimseden ses çıkmamış bugn pek.
hymary ay yerim ben o resimdeki fıstığıopuyorumnanaktan
bugn kontrolüm vardı benimde kıpır kıpır bir yüzünü göstermedi benim kızımın biri,330 gr ve 270 gr olmuşlar üsteki almış kilolarıkaydirigubbakcemile3
beni beklemiyonmu kısss meraklaaaakızlar nassılsınız .... bugün bana misafir geliyo..... gündüz taklamam ama akşama gelirim... burçin merakla seni bekliyorum....
ayyy ne güzel olurduuuu..ama biz eşimle sizlerden habersiz plan yaptık bile..kısmetse ramazan öncesi bebekler 6-7 aylık olcaklar, o zaman bi kaçıp ordaki doktorumuza el öpmeye getircez onları :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
o zaman uygun olursanız inşallah dırım sen ve canan ve daha kim müsait olursa hep beraber bi akşam yemeği yiyelim eşlerle dedik..ben şimdiden söyliyim dedim, süpriz yapmayı hiç beceremem zaten boshayallersmile
nasıl fikir hem eşler tanışır, hem biz kucaklaşırız, hem bebekler arkadaş olur olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ohaoldumsmile eneeeeeeeeee süpersiniz kıııızzzzolumunekankayizsmile
benim yavrular da 1 yaşına yaklaşırlar,çifter çifter nereye oturur nasıl yemek yeriz tahayyul edemiyorum ama çoooookk tatlı ve çoook güzel olurrr,
efferin kız sizeeeeealkisalkisalkis
aşkım geldim ya oda işler, bitmeid ya havalanıyo dolap daha yerleştiremedim evd eişbitmiyo be hayatım gündüz giremiyom anca gece kociş yattıktan sonra işteeeeBURCİN Canım çok sevindim.maşallah herşey yolundaymış,kilolarıda çok iyiooooh be içim rahatladı merak etttim seni herşey yolundaymış:1hug:CANAN nerdesiiiiiiiin.oda hazırlığımı yapıyorsun.merak ettim seni,çok yoğunmusum bilmiyorum ama haberdar et hiç değilse bizi.kııııız merak ettirme bakıyimalsanaalsanasmile.KEVSER canım çok geçmiş olsun.kuzuların rahatsız olmuş.iyilerdir inşallah şimdi.rabbim şifa versin.:Saruboceq:
ilgine teşekkür ederim canım benim,yarın son bi doktor kontrolmüz var,inşallah iyiliği kesinleşir..
eşimin durumu da kesin gibi,2 hafta daha destekte kalıcak fakat bu yanlış kaynamalarda yada kaymalarda maalesef operasyonla düzeltiyorlarmış,
bir mucize bekliyorum Rabbimden,çünkü çocuklarla tek başıma olmuyor ve bu sürenin uzamaması lazımm
nedir bizim bu hastane arayışımız allahım deliricez burda doğurmadan toplucaeyvahedigeldismile
ay beni hiç merak eden olmamışşşş alsanaalsanasmile
neyse genede yazayım bennn
durumumuz geyt iyi imiş 2014-2076 olmuş kilolarımız boyumuz 44 cm kemik gelişimimiz iyi rahim ağzı boyumuzda 4 dopum felan yok erken doğum riskide yok bu ayı çıkartacak gibiyiz daha tarih vermedi aman zaten vermesinde sonra o gün gelmek bilmezzz çok şükür sağlığımız yerine anlayacağınız bizde mesut bahtiyar döndük evimizeeee
herkes iyi gördüğüm kadarı ile aman kızlar iyi olunn
medinecim kilolar süper maşallah bebişleirmeee
nefes senin kanama ne durumda canımmm iyimisinnn
dirim nerde bugün pek uğramamaış buralaraaaa
canım aynen doğru söylüyosun zaten insanın içine zor siniyo ne yapcam bilmiyorum
günaydın çifter bebişli ve çifter gebüüüüşlü hatunlarrrr..................bugün herkes iyimidir.....
canan seni de merak ettik ya kıııı....msn de demedikmi nerdesin sen diyyye...öğrendik neler oldu öle yattık....kuskanç karuuuuuuuuuuuuu
yalanmı burçin senle sohbet ederken geldi canan..sen pc değiştirmeye gittin..ben öğrendim neler yapmış..sonra sen geldin ben yattım....... ama anacım karı haset kk da sana burçin seni bekliyorum dediğimi kıskanmış......ayıp ayıp ben 34 yaşında yaşlı ve hamile biriyim uğraştırmayın beni...
canım ben gopta oturmuyorum fatihteyimde ben gittiğim yerin hastane olmasını ve doğum yapıcam yer olmasını istediğim için bıraktım orayı ben de dr ma acayip alışmış ve seviyodum ama klinik olayı beni rahatsız ediyodu senin içinde hayırlısı olsun inşallah canımben hala bahceciye gidiyorum..benım doktorum bora cengiz...bazen adamı öldürmek istiyorum ama alıstım....bu saatten sonra baskasını bulamam....dedıgın hastane bayagı uygun mus...gop dan nısantasına gelmek zaten cok zordur emınım..senın ve bebeklerın ıcın hayırlısı olsun sekerciğim....
günaydın kızlar dırımcım nicim eski savaşçı bi kızılderilinin adı tabii bu çok eski bi film ama klasiklerden bişi maddiyat sorun tabii canım artık sorun olmayanı mı kaldı bugün saat 1,30 da randevum ali osman koyuncuoğluyla şafak ta bakalım bi nasıl orasını beğenmezsem bide gop a giderim hastaneleri geze geze zaten bana akbil takıcaklar beleşe getirecem doğumukaydirigubbakcemile3
Herkese hayırlı günler.........nasılsınız arkadaşlar..........BURCİN canım hayırlı haberlerle bekliyorum bende seni.Bizimde cuma günü 2.düzey ultrasyonumuz var.Bende hayırlı haberlerle gelirim inşallah.Bakalım yavrularımın kimlikleri nrymiş,onuda öğrenirim belki.
Artvnli canım Rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin inşaALLAH...
Bende dün gittim doktora kızım 450 oglum 400 grmiş cok iyi dedi RAbbm güzel günlerini göstersin inş..
çok şükür herşey yolunda bidaha efam yapmaaakızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr..
Allah'ıma şükürler olsun bebeklerim gayet iyi..ikisi de 1800 olmuşlar..
ağrılarımın nedeni kafalarıymış..herşey normal herşey yolunda..size haber vermeye geldim..
herkes sormuş sağolsun..tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın..
hepinizi kocamaaaannnn öpüyorum..
Allah'a emanet olun..
ayyy ne güzel olurduuuu..ama biz eşimle sizlerden habersiz plan yaptık bile..kısmetse ramazan öncesi bebekler 6-7 aylık olcaklar, o zaman bi kaçıp ordaki doktorumuza el öpmeye getircez onları :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
o zaman uygun olursanız inşallah dırım sen ve canan ve daha kim müsait olursa hep beraber bi akşam yemeği yiyelim eşlerle dedik..ben şimdiden söyliyim dedim, süpriz yapmayı hiç beceremem zaten boshayallersmile
nasıl fikir hem eşler tanışır, hem biz kucaklaşırız, hem bebekler arkadaş olur olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ohaoldumsmile eneeeeeeeeee süpersiniz kıııızzzzolumunekankayizsmile
benim yavrular da 1 yaşına yaklaşırlar,çifter çifter nereye oturur nasıl yemek yeriz tahayyul edemiyorum ama çoooookk tatlı ve çoook güzel olurrr,
efferin kız sizeeeeealkisalkisalkis
ay beni hiç merak eden olmamışşşş alsanaalsanasmile
neyse genede yazayım bennn
durumumuz geyt iyi imiş 2014-2076 olmuş kilolarımız boyumuz 44 cm kemik gelişimimiz iyi rahim ağzı boyumuzda 4 dopum felan yok erken doğum riskide yok bu ayı çıkartacak gibiyiz daha tarih vermedi aman zaten vermesinde sonra o gün gelmek bilmezzz çok şükür sağlığımız yerine anlayacağınız bizde mesut bahtiyar döndük evimizeeee
herkes iyi gördüğüm kadarı ile aman kızlar iyi olunn
medinecim kilolar süper maşallah bebişleirmeee
nefes senin kanama ne durumda canımmm iyimisinnn
dirim nerde bugün pek uğramamaış buralaraaaa
canım senin adına sevindim
hadi hayırlısı cnm
seninde çok güsell cmn
çok şükür herşey yolunda bidaha efam yapmaaa
alsanaalsanasmileaklinialirimsmilealsanaalsanasmil
bizi davet eden yok hıhbende gelmiyomm
kuzum yaa süpersinnn
bana gelince ben kızlar olmayacam çünki babam neti kapattırdı kardeşim okulda olduğu için
banada gıcık olmuş hep netin başındaymışım erkenden kapattı çok kızdım
ama yapacak bişey yok işte..
evede 18 ocaktan önce olmayacaz aranızda olamaycam artık tlf yetişecem sizlerre çokkk öptüm şuan interte cafedeyim bi akrabamız kızı ilee
yaaa ikiz anneleri size bişey soracam
ben en son 4 aralıkta regli oldum
en son salı günüde kan testi yaptırdım test sonucum 2791 çıktı
kk bi arkadaşım senin değerlerin yüksek ikiz gebelik olmasın dedi
bende henüz dr gitmedim ama o öyle yazıncda meraklandım
sizce olabilirmi
?
Merhaba burcum24, bence büyük ihtimalle ikiz bebeklere hamilesin. çünkü benimde reglim 2 gün geçikmişti hemen gidip kan testi yaptırdım ve kan değerim 2471 çıkmıştı. hemen doktoruma gittim önce keseleri göremedi 4 gün sonra gel dedi tekrar gittim ve bebişlerimi gördüm. şuan 6 haftalık ikizerime hamileyim. Sende vakit kaybetmeden doktoruna git şimdiden hayılısı olsun. Sonucu mutlaka yaz dualarım seninle:CüvCüv:
canım benim ya bak şimdi beni heyecanlandırdın
cvp verdiğin için çok teşekkürederim tatlım
salı günü dr gidecem
öğrenir öğrenmez haberdar ederim tatlım
allah tamamına erdirsin bütün hamileleri yanı sırada beni
birbirimizin dualarına çok ihtiyacımız var
benimde dualarım sizlerle canım
çok öptüm seni mucukkaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?