evet ishalle doğuma giden oldu ama bende son bir aydır sürekli bi ishaldurumu var dr normal dedi ondan bişi yapmadım ama bugün biraz sancılı geçiyo tansiyonuma felan vurducanancıgım canım ben yanlış hatırlamıyorsam burda birkaç arkadaşda dogumdan bikaç gün önce isal olmuşdu kız sakın sende dogurma bu günlerde
hehe sende olurusn işallah ne diyimmmvalla darısı benim başıma canancım benimde bütün şikayetim gaz ve kabızlık doktor bir sürü ilaç verdi ama hikaye hiç bir fayda yok((
yok canım korkmam bana takılma ben domuz gibiyim daha geçen hafta cam sildim düşün dün nst ye felan bağlandım ne sncı var ne bişi kalp atışları iyi rahim ağzı 4 mm herşey yolunda anlayacağın hastaneye giderkende dedim içimden şöyle bişi çıksada beni 2 gün yatırsalar dinlensem diye ama nerde haftada 1 e inmesi gereken kontroller bile 15 günd ebir düşün yaniicanım ben işi bıraktım çoktan zaten eşimin şirketindeydim kovulmam zor olmadı sürekli evdeyim
canımm ya seni korkutmak gibi olmasın ama isal ihmale gelmez bende oğlumda o şekilde doğuma girdim sancılarada yol açıyor ya korkma ama bişeydaha diyecegim ihmalememen için gittigimde sadece şiddetli karın ağrılarım vardı ve isal hastanede başladı daha sonra makinaya taktılar kalp atışları yavaşlamışı bu arada ağrılarımda durmuştu hiç agrım yoku kuzum ihmaletme ne olursun ayyy bak şimdi ben takılırım sana bu gece uyuyamam da arada girde bari.
kızlar ben bir yatmayı deniyim hepinize iyi geceler
evet ishalle doğuma giden oldu ama bende son bir aydır sürekli bi ishaldurumu var dr normal dedi ondan bişi yapmadım ama bugün biraz sancılı geçiyo tansiyonuma felan vurdu
hehe sende olurusn işallah ne diyimmm
yok canım korkmam bana takılma ben domuz gibiyim daha geçen hafta cam sildim düşün dün nst ye felan bağlandım ne sncı var ne bişi kalp atışları iyi rahim ağzı 4 mm herşey yolunda anlayacağın hastaneye giderkende dedim içimden şöyle bişi çıksada beni 2 gün yatırsalar dinlensem diye ama nerde haftada 1 e inmesi gereken kontroller bile 15 günd ebir düşün yanii
iyi geceler canımm güzelce uyursun iaşallahhhh
kızlar bende yatıyorum hepinize hayırlı geceler Allaha emanet olun
bütün uykusuz koca göbüşler burdaaaaa nasılsınız hamişlerrrr
yok kıss ben yatmıyodum biv ile rose yatıyodu bende uyku nerdeee
bende 28 haftalık ikiz hamileyim bende aynen 6.aya kadar klozetin başından ayrılmadım kusmaktan o bitti reflü musallat oldu hiç bişey yiyemiyorum dogru dürüst su bile içemiyorum yada çıkarıyorum mutlaka dr bi ilaç verdi b grubu etkin maddesi pantoprozol adı pulcet kullanınca tamamen olmasada kısmen rahatlıyorum ama ya bebişlerime bişey olursa diye içim içimi yiyor benzer sorun yaşayanlar yada yaşamış olanlar var mı((
sende bendensin yani .sabah benim erken kalkma derdimde yok oğlumu eşim servise indiriyor rahatım ama kötü alıştım geç yatmaya.bebişler gelince allahım onbeş dakka fazla uyuyabilsezdicez
canım yaşamadım ama hamilelikte olağan şeyler bunlar doktoruna güven sana zararlı bişivermez çok ayrıntılara takılma hamişliğin keyfini çıkarrrr
sorma ya korkuyorum bebekler doğunca gece hiç uyumayacaklar e anaları uyumuyoki bebişler doğunca uyusun kocişe sarılıp uyumayı özleidm inan o sabah 6 da kalkıyo sonra ben uyuyorum nevrim döndü berbat bi durum karnımdan yatamıyomki belimde çok ağrıdı varya yürüyeyim uzanayom birazz
evet ya burçincim bende öyle dün gece çok kötüydüm ben saabaha kadar uyumadım bugün işede gitmedim yarın son zaten izne ayrılıyorum pc başında oturamıyorum artık her yerim ağrımaya başladı günlerim çok zor geçiyor ya yarın doktorumu bir arıyım bakıyım ne dicek(
dinlenmek iyide canım sürekli zor. boğazıma yapışıyorlar sanki alışık olmayınca .daha dördüncü ayımdayım ya bana dr sonuna kadar yatçan derse plasente ya yukarı çıkmassa
valla yandım oğlumda dogurana kadar gezdim hatta sbahtan akşama gezdim gece doğuma of demedim tabi bu böyle olunca zoruma gidiyor yatmak .yapçak birşey yok onların sağlıgı için gerekiyorsa yapacagız.
canancıgım canım ben yanlış hatırlamıyorsam burda birkaç arkadaşda dogumdan bikaç gün önce isal olmuşdu kız sakın sende dogurma bu günlerde
aaaaaaaaaaa kızlar hiç kimse gelmemiş bu saat olmuş nerdesiniz yahuuu,,,giden gemiyor,,,,:1no2:
selaaam kızlar...... canan nerdesin artık seni merak ediyorum bak........ kıskanma ishal mishal yazmışın sakın doğuryaım deme....... sıkı tut................
mrb kızlar ben geldim yoktum ne zamandır bende 32haftamdayım karnım çok kaşınıyoooo kayra abla nasılsın burçin seninle hemen hemen aynıyıs sanırım bu hafta izne ayrılıyorum yeter artık dimiçalıştığım ayaklarımçok şişti bacaklarım da geriliyo yaaaaaaa sicdede varmı şişlikler bide şeyi sorcam beşik 2 tanemi yoksa 1 tanemi aldınız napsak acepppppppp
ay beni hiç merak eden olmamışşşş alsanaalsanasmile
neyse genede yazayım bennn
durumumuz geyt iyi imiş 2014-2076 olmuş kilolarımız boyumuz 44 cm kemik gelişimimiz iyi rahim ağzı boyumuzda 4 dopum felan yok erken doğum riskide yok bu ayı çıkartacak gibiyiz daha tarih vermedi aman zaten vermesinde sonra o gün gelmek bilmezzz çok şükür sağlığımız yerine anlayacağınız bizde mesut bahtiyar döndük evimizeeee
herkes iyi gördüğüm kadarı ile aman kızlar iyi olunn
medinecim kilolar süper maşallah bebişleirmeee
nefes senin kanama ne durumda canımmm iyimisinnn
dirim nerde bugün pek uğramamaış buralaraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?