Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr..
Allah'ıma şükürler olsun bebeklerim gayet iyi..ikisi de 1800 olmuşlar..
ağrılarımın nedeni kafalarıymış..herşey normal herşey yolunda..size haber vermeye geldim..
herkes sormuş sağolsun..tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın..
hepinizi kocamaaaannnn öpüyorum..
Allah'a emanet olun..

maşallah burçinim,sağlıkla zamanında doğumunu yap inşallahh,
ay ıstanbulda olsaydın seni de görmeye gelirdim kıııızzzz...

burcinnn gelmişsin dr ne dedi,,,,,,

canım doktor aynen şöyle dedi :
Allah'tan bişey olmazsa, düşmezsen, ciddi bi stres üzüntü yaşamazsan, yani ekstra bişey olmazsa herşey yolunda ve en az 35-36 ya sağlıkla gelirler ki bu saatten sonra da doğsalar bile üzülme yaşam sınırlarını geçtiler..

tabiki çok mutlu oldum..rahim boyum da 3,5 cm çok şükür..eğer 20li haftalarında olsan yat diyebilirdim şimdi herşey yolunda ve çok normal bu boy dedi..ben yine yatmaya devam edicem çünkü böyle herşey yolund gidiyo ve içim rahat ediyo..

Allah'ıma binlerce şükür..inşallah hepimizin yüzü gülsün..bebeklerimiz sağlıkla ve vakitlice gelsinler hayatımıza.. :Saruboceq:
bayanssulusmile

Son düzenleme:
maşallah burçinim,sağlıkla zamanında doğumunu yap inşallahh,
ay ıstanbulda olsaydın seni de görmeye gelirdim kıııızzzz...

ayyy ne güzel olurduuuu..ama biz eşimle sizlerden habersiz plan yaptık bile..kısmetse ramazan öncesi bebekler 6-7 aylık olcaklar, o zaman bi kaçıp ordaki doktorumuza el öpmeye getircez onları :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
o zaman uygun olursanız inşallah dırım sen ve canan ve daha kim müsait olursa hep beraber bi akşam yemeği yiyelim eşlerle dedik..ben şimdiden söyliyim dedim, süpriz yapmayı hiç beceremem zaten boshayallersmile
nasıl fikir hem eşler tanışır, hem biz kucaklaşırız, hem bebekler arkadaş olur olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

ohaoldumsmile eneeeeeeeeee süpersiniz kıııızzzzolumunekankayizsmile
benim yavrular da 1 yaşına yaklaşırlar,çifter çifter nereye oturur nasıl yemek yeriz tahayyul edemiyorum ama çoooookk tatlı ve çoook güzel olurrr,
efferin kız sizeeeeealkisalkisalkis

maşallah maşallah maşallah,
kiloları da harika gerçekten,
hiç olumsuz düşünme yine de Allahın ziniyle herşey çok güzel olsuunn..Şeniz

gözün aydın burcinn cim

maşallah topaç olmuşlar seninkiler

allahın izniyle 36 ları 37leri görürsün inşallah

ben de geldim kızlar dr dan memnun kaldım artık ona devam edicem sanırım çünkü gayet kendine güvenen ve en önemlisi insanı acayip rahatlatan biri herşey yolunda çok şükür hiçç bi problem görmedi ikinci düzeye bile gerek görmem ben bu durumda ama sen bilirsin dedi hastanenin doğum fiyatlarınıda araştırdım ikiz bebek sezeryan 700 eğer epidural olursa +300 daha veriyosunuz bide eğer mesai saatleri dışında veya hafta sonuna denk gelirse doğum +300 daha alıyolar ama gün olarak hafta içi verirler dedi kız hani acil bi durumda doğum başlarsa gece filan ki allah korusun o zaman +300 ü veriyomuşsun yeni doğan yoğun bakımı filan hepsine ssk geçiyomuş ayrıca gittiğim dr da tüp bebek dr uymş sabahtan üni . hastanesinde tüp bebek yapıomuş öğleden sonra şafağa gelio adamın duvarı albüm yapmıştı tek bebekten çok ikiz doğum yaptırmış çokta güven verddi tavsiye edebilirim isteyenlere yani he bide hastanenin muayene ücreti de 32 tl akşamada kaynanacıgım gelicekmiş ne kadar hoş değilmi kafamçokkarıştı şimdi ben kaçtım yemek işlerimi halledim maalesef hanımefendi hazıra gelsin burçincim sanada çok sevindim gözün aydın canım

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 oh oh allah nazarlardan saklasın cnm çoooooooooookkkkkk sevindim

bilmiyorumkismile kız burçinnn, bizi de götürün kızzz...
marry canım daha iiyiz şükür ama dün yıkayınca üşüttük sanırım kızları dün gece sabaha kadar hep kustular, ıkınıp sıkınıp kustuylar uyudular, kabus gibiydi benim için çoook üzüldüm , hiç uyumadım başlarında bekledim, elimden de bişi gelmedi, Allah senin yardımcın olsun nasıl oldu senin kuzular???

cnm sen nihayet halletin dr işini darısı başımıza artıkboshayallersmile

herseyın yolunda olmasına cok sevındım...bende yarın gıdıyorum doktora bakalım bana ne dıcek .....

ben hala bahceciye gidiyorum..benım doktorum bora cengiz...bazen adamı öldürmek istiyorum ama alıstım....bu saatten sonra baskasını bulamam....dedıgın hastane bayagı uygun mus...gop dan nısantasına gelmek zaten cok zordur emınım..senın ve bebeklerın ıcın hayırlısı olsun sekerciğim....

BURCıN Canım çok sevindim.maşallah herşey yolundaymış,kilolarıda çok iyiooooh be içim rahatladı merak etttim seni herşey yolundaymış:1hug:CANAN nerdesiiiiiiiin.oda hazırlığımı yapıyorsun.merak ettim seni,çok yoğunmusum bilmiyorum ama haberdar et hiç değilse bizi.kııııız merak ettirme bakıyimalsanaalsanasmile.KEVSER canım çok geçmiş olsun.kuzuların rahatsız olmuş.iyilerdir inşallah şimdi.rabbim şifa versin.:Saruboceq:

ah kevserim çok geçmiş olsun,
benim sarem hep öyle kusmukluydu işte yazık yavrulara...
biz de daha iyiyiz hamdolsun ama kocamın kolu ameliyatlık olucak gibi,kaynamada problem çıktı..

biz de daha iyiyiz hamdolsun ama kocamın kolu ameliyatlık olucak gibi,kaynamada problem çıktı..

sare bebeğin iyileşmesine çok sevindim annesi :) bu arada eşin içinde geçmiş olsun belki ameliyata gerek kalmaz kesinmi ?

HYMARY canım ya tekrar çok geçmiş olsun.inşallah ameliyata gerek kalmadan,iyi olur canım.rabbim şifa versin.pazartesi sizin ordaydım.eşime diyorum belkide karşılaştık mary ama farketmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…