Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

herkes burdaymış kaçırdım.................. wavy kevser herkes gitmiş tüüühhh............. kevser pek güldüm bende...... benim kasıklarım dehşet ağrıyor..belimden ağrılar saplanıyor..... iyi değilim yine bugünlerde....

İlk zamanlar için tek yapamam ama biraz süre geçsin bende öyle düşünüyorum hayırlısı genede bi onu diçekler bi bunu sinirlerim bozulucak

Hayırlı akşamlar kızlar.....bugün 2.düzey ultrasyonumuz vardı,pek iyi geçmedi,moralim çok bozuldu.sağdaki yavrumda ense kalınlığı fazla çıktı,dr.ambiyo sentez istedi,ama biz eşimle istemiyoruz.yani yaptırmıyacaz kesin karar verdik.çok dua edin bize arkadaşlar,duanıza ihtiyacım var.çok şükür inançlı biriyim,herşey allahtan bunu çok iyi biliyorum.ama yinede elimde değil çok sersemledim.rabbim yavrularımı bana bağışlasın inşallah.

aman dikkat et bol bol dinlen,,,,

üzülme canım allah herşeyin hayırlısını versin,benim bir arkadaşımada öyle dediler,ama maşallah hiçbişey çıkmadı evladında,seninde çıkmayacak inşallah dualarımızla.:1hug:

ahhh ahh tatlım sorma valla..arar mıyım bilmem ama hakkaten çok zor ve sancılı bi dönemdeyim..kesin bi tarih konuşmadık henüz son ana kadar bekleyelim istiyo sanırım sevgili doktorum..şuan için gözüken şubat başı..yani 3 ila 5 haftamız var kısmetse..inşallah beklerler o zamana kadar afacanlarım..

ben deeeee...bi de çok dikkat ediyorum..inşallah daha da kötü olmayız..

selam kızlar...........masallah ıyı gıdıyosunuz vaktınde gelsın kuzular...............kayra cok gezme dınlen artık canım ya
artvınlı canım ınş bıseycık olmaz ama moralının bozulması normal tabı ınsan sok oluyo...........ıns ıyı olucak sıkma canını................ınş rabbım saevındırsın canım ferahlık versın duzelır ınş
dırım nerde .............hymary ..........herkes ıyı baksın bebıslere..............benımkıler cok sukur daha ıyıler azda olsa kılo almaya basladılar ..............ınşşş hızlı alırlarda gelırler

hiiççç moralini bozma tatlım..
benim kuzenime kesin hasta dedile bebeği için..neler neler yaşadı bi anlatsam..o da senin gibi amniyo sentez falan yaptırmadı ve maşallah bebeği son derece sağlıklı..
gör bak senin de öle olcak..sakın üzme kendini..herşey çok güzel olcak inşallah..

evet ya askerlik gibi her gelen benim hamileliğimde ben bebek büyütürken diye başlıyo sürekli akıl verenler kaynana felan sinir oluyorum çok çok ilaç kullanıyomuşum doğuracakmışım ilaç kullanmamalıymışım laf laf laf kendine dikkatet şunu yapma bunu yapma sanki biz hiç düşünmüyoz çocuğuuu neyseeeesen şanslıymışsın vallaha benimkilerde öyle uslu olur işallah yesin uyusun çok şeymi istiyom neee
selaaam kızlar...... canan nerdesin artık seni merak ediyorum bak........ kıskanma ishal mishal yazmışın sakın doğuryaım deme....... sıkı tut................

hehe he şöylee merak et anam beni ishal devam ablam yaaa kaşıntılarda yine şiddetlendi dr karaciğerden kaynaklanıyo olabilir dedi yarın gidicem test yapacak onun dışında iyiyim şükür bi senden korkuyom benden önce doğurupta sıramı alıcan diye hehe allah korusun doğurma sakın sıranı bil :)))

kaşınmakmı dedin ben kaşınmaktan delirme noktasındayım heryerim kırmızı leke oldu saç diplerime dek kaşınıyom alerji gibi senin çatlamaktan mı kaşınıyooo ayrıca ben 1 tane beşik aldım gittiği yere kadar 1 beşikte 2 ay 3 ay nasıl giderse sonra bi tane daha alıcam yani 2 beşik muhakkak alınacak ha şimdi ha 3 ay sonraa

kuzum sana ne oluyorr yawwww ne kadar aksilik varsa buldu seni rabbim beterinde korusun okut kendini nazar boncuğu felan takkk

kötüüym canım ya dehşet kaşınıyorum anlatılacak gibi değil sırtım belim saç diplerim dr aradım yarın gel dedi karaciğer yada safra kesesinde n kaynaklanıyo olabilir dedi test yapacak ona görede ilaç verecek akşam tekrar aradım hastaneyi dayanamıyorum çünkü nöbetçi dr ile görüştüm gelsme bişiler yapabilirmisiniz diye yarın dr gelirisn dedei o tetsi yapacak kimse yokmuş sanırm bi ilaç verdi alerjiiçin bi dene dedi ama pek işe yaramadı gibi
bende tam kk yagirdim sizle sohbet edeyimde kafam dağılsın diye kaynanamla eltim geldi çay felan içtik şimdi gittiler bend ekoştum bu arada dişiminde dolgusu kırıldı hemde çekirdek yerken olacak iş değil yani sinirim bozuk

doğsun bu bebekler artıkkk
kız korkuyom benden önce doğurucan diye sakın doğurma önce ben doğurmalıyım çünkü yavaş yavaş beni afakanlar basıyooo

rabbim güzel şeyler yazsın sana canım söyle bakalım kaç ense kalınlığı

canan noldun kuzum ya dün karın ağrısı bugün kaşıntı bide üstüne dolgu düşmüş geçmiş olsun canım.

canan noldun kuzum ya dün karın ağrısı bugün kaşıntı bide üstüne dolgu düşmüş geçmiş olsun canım.

ah be nefesim bi bilsem ishal kalmadı ama bağırsaklardada bişi kalmadı karın ağrım hafifledi kaşıntıya gelince kelimenin tam anlamı geberiyorum kaşınmaktan uyuz misali yanımda olsanız acırsınız halime dolguyu hiç anlamadım sana ne oluyo dursana durduğun yerinde dimi yani bide dolgum demirden ha çekirdek yerken dolgu düştü tarihe geçicem sert bişi çiğnesem anlayacamda oynak dolgu zaten yanındaki dişim eksikti şimdi eksik oldu 2 bide diş masrafıııı off offff

burcnnnn bi sen bi ben kalmışım gıııı naber şeker sendeishal olmuşsunnn peşimden gel yavrummmmm

iyiyim iyiyim canom..
dün grip gibiydim ya portakal suyuna falan asıldım ondan olmuş..şimdi portakal, mandalina vs yasak..artık muz,elma,ayva ve haşlama yemem gerekmiş :)) bebek maması nevi şeyler yemeye merhaba diyorum yani artık :)))

kaşıntı çok zor kuzum bende atopik egzama var senelerdir öyle şeyler yaşadım ki o kaşıntı yüzünde dahalede var ama çok az eskiden iğne vuracak yer bulamıyorlardı kollarımda şükür bugünümede .
ben buğün gittim oğluşlarımı gördüm canlarım ya kıpır kıpırdılar çok iyilermiş üçlü testimi verdim ölçümler yapıldı herşey yolunda şükürrrrrr ay bugün varya enerji doldu içime birazda komşu eyzeleri gezdik mevlüt şekerlerine başladık herkeze birer yün verdik yardımetsinler diye :hulya:kaydirigubbakcemile2

iyi akşamlar burçincim geçmiş olsun canım. geçmişi okuyamadım daha sorunun ne oldugunuda anlayamadım ama dikkatet canım

evet mandalina felan yapıyo ishal dr dinle canım yeme artık gribin nasıl oldu bu arada

kızlarr kayranın çok sancısı varmış kötüyüm dedi yarın girmezsem hastaneye yatmışımdı dedi dua bekliyo bizdendaha 30. haftada dua edelimkısssslarrrr doğurmasınnn

artvinli canım sakın takılma bu olaya bebişleride üzme hiç bişey yoktur. benimde ölçümlerim alınırken adam yazık üç kere sayısal deyerleri deyiştirdi ikizlerde ölçüm zor
bakma sen .herşey güzel olucak canım rahat ol.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…