medine canım çok üzüldüm canım.. ama trek başınada çok zorlanırsın yaban ellerde. herşeyin hayırlısı canım. eğer eşin yardımcı olabilirse yarı kıtrkında yada kırkı çıkınca bwebişlerin dönersin vana. bazen tek başına daha iyi diye düşünüyorum kendi kuralların kendi şartlarınla yetiştirirsin..
herkes burdaymış kaçırdım.................. wavy kevser herkes gitmiş tüüühhh............. kevser pek güldüm bende...... benim kasıklarım dehşet ağrıyor..belimden ağrılar saplanıyor..... iyi değilim yine bugünlerde....
Hayırlı akşamlar kızlar.....bugün 2.düzey ultrasyonumuz vardı,pek iyi geçmedi,moralim çok bozuldu.sağdaki yavrumda ense kalınlığı fazla çıktı,dr.ambiyo sentez istedi,ama biz eşimle istemiyoruz.yani yaptırmıyacaz kesin karar verdik.çok dua edin bize arkadaşlar,duanıza ihtiyacım var.çok şükür inançlı biriyim,herşey allahtan bunu çok iyi biliyorum.ama yinede elimde değil çok sersemledim.rabbim yavrularımı bana bağışlasın inşallah.
okutcam canım bişeyler dolanıyor allah hayırs çıksrsın inşsllsh..
canım hamileliğin en zor dönemlerindesin. ama inan en zor dönemi bile çok güzelmiş ben özledim valla yaa..bilmiyorumkismile kendine çok dikkat et ağır bişeyler yapmsa ve zorda olsa tadını çıkar canım. inan bugünleri arıcan. uymak zorlaşmıştır ağırlaştığın için ama eziyet gelen o uykuları bile özlüyon kıs uyu bol bol.. allah herkese sağlıklı vakitli doğumlar nasip etsin...:Saruboceq:
planlanan bi tarih varmı canım belki paylaşmışsındır ama malum pek takip edemedim son zamanlardas..
herkes burdaymış kaçırdım.................. wavy kevser herkes gitmiş tüüühhh............. kevser pek güldüm bende...... benim kasıklarım dehşet ağrıyor..belimden ağrılar saplanıyor..... iyi değilim yine bugünlerde....
Hayırlı akşamlar kızlar.....bugün 2.düzey ultrasyonumuz vardı,pek iyi geçmedi,moralim çok bozuldu.sağdaki yavrumda ense kalınlığı fazla çıktı,dr.ambiyo sentez istedi,ama biz eşimle istemiyoruz.yani yaptırmıyacaz kesin karar verdik.çok dua edin bize arkadaşlar,duanıza ihtiyacım var.çok şükür inançlı biriyim,herşey allahtan bunu çok iyi biliyorum.ama yinede elimde değil çok sersemledim.rabbim yavrularımı bana bağışlasın inşallah.
evet ya askerlik gibi her gelen benim hamileliğimde ben bebek büyütürken diye başlıyo sürekli akıl verenler kaynana felan sinir oluyorum çok çok ilaç kullanıyomuşum doğuracakmışım ilaç kullanmamalıymışım laf laf laf kendine dikkatet şunu yapma bunu yapma sanki biz hiç düşünmüyoz çocuğuuu neyseeeesen şanslıymışsın vallaha benimkilerde öyle uslu olur işallah yesin uyusun çok şeymi istiyom neeeyok korkma hayatım uyuyorlar ben oğlumda hergün dört saat uykuyla dolaşırdım hiç uyumazdım ama o kadarda enerjim vardı .oğlum doğdu maşallah bi emiyor beş saat uyuyor ben ağlarım bu cocukta bişey var normaldeyil diye millette ne güzel sütün yarıyorda uyuyor daha ne istiyorsun diye kızar ama maşallah oğlum ağlamadan büyüdü desem yalan olmaz çok uslu bir bebeti yer içer uyurdu inşallah hepinizinkide öyle olur .
bak şimdi varya buda askerlik gibi ya. ben şimdi başlıyormuşum eskileri anlatmaya sana hahahaha
selaaam kızlar...... canan nerdesin artık seni merak ediyorum bak........ kıskanma ishal mishal yazmışın sakın doğuryaım deme....... sıkı tut................
mrb kızlar ben geldim yoktum ne zamandır bende 32haftamdayım karnım çok kaşınıyoooo kayra abla nasılsın burçin seninle hemen hemen aynıyıs sanırım bu hafta izne ayrılıyorum yeter artık dimiçalıştığım ayaklarımçok şişti bacaklarım da geriliyo yaaaaaaa sicdede varmı şişlikler bide şeyi sorcam beşik 2 tanemi yoksa 1 tanemi aldınız napsak acepppppppp
kuzum sana ne oluyorr yawwww ne kadar aksilik varsa buldu seni rabbim beterinde korusun okut kendini nazar boncuğu felan takkkburçin canım daha iyim son bi vukuat daha yaşadım inşallah şeytanın bacağını artık kırmışımdır. dr penisilin grubu antibiyotrişk vermişti. 5. günü alerjik reaksiyon göstereceği tuttu. kısa süreli yüz felci solunum durması oksijene bağlanmışım gittim geldim yani. ama allah şükür şimdi iyiyim dün dr kontrolüm vardı herşey yolundaymış. allahım yavrularıma bağışladı beni.
sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik. az kaldı canım seninde ya..
kötüüym canım ya dehşet kaşınıyorum anlatılacak gibi değil sırtım belim saç diplerim dr aradım yarın gel dedi karaciğer yada safra kesesinde n kaynaklanıyo olabilir dedi test yapacak ona görede ilaç verecek akşam tekrar aradım hastaneyi dayanamıyorum çünkü nöbetçi dr ile görüştüm gelsme bişiler yapabilirmisiniz diye yarın dr gelirisn dedei o tetsi yapacak kimse yokmuş sanırm bi ilaç verdi alerjiiçin bi dene dedi ama pek işe yaramadı gibicanan nbr cnmm
kız korkuyom benden önce doğurucan diye sakın doğurma önce ben doğurmalıyım çünkü yavaş yavaş beni afakanlar basıyoooherkes burdaymış kaçırdım.................. wavy kevser herkes gitmiş tüüühhh............. kevser pek güldüm bende...... benim kasıklarım dehşet ağrıyor..belimden ağrılar saplanıyor..... iyi değilim yine bugünlerde....
rabbim güzel şeyler yazsın sana canım söyle bakalım kaç ense kalınlığıHayırlı akşamlar kızlar.....bugün 2.düzey ultrasyonumuz vardı,pek iyi geçmedi,moralim çok bozuldu.sağdaki yavrumda ense kalınlığı fazla çıktı,dr.ambiyo sentez istedi,ama biz eşimle istemiyoruz.yani yaptırmıyacaz kesin karar verdik.çok dua edin bize arkadaşlar,duanıza ihtiyacım var.çok şükür inançlı biriyim,herşey allahtan bunu çok iyi biliyorum.ama yinede elimde değil çok sersemledim.rabbim yavrularımı bana bağışlasın inşallah.
canan noldun kuzum ya dün karın ağrısı bugün kaşıntı bide üstüne dolgu düşmüş geçmiş olsun canım.
burcnnnn bi sen bi ben kalmışım gıııı naber şeker sendeishal olmuşsunnn peşimden gel yavrummmmm
ah be nefesim bi bilsem ishal kalmadı ama bağırsaklardada bişi kalmadı karın ağrım hafifledi kaşıntıya gelince kelimenin tam anlamı geberiyorum kaşınmaktan uyuz misali yanımda olsanız acırsınız halime dolguyu hiç anlamadım sana ne oluyo dursana durduğun yerinde dimi yani bide dolgum demirden ha çekirdek yerken dolgu düştü tarihe geçicem sert bişi çiğnesem anlayacamda oynak dolgu zaten yanındaki dişim eksikti şimdi eksik oldu 2 bide diş masrafıııı off offff
iyiyim iyiyim canom..
dün grip gibiydim ya portakal suyuna falan asıldım ondan olmuş..şimdi portakal, mandalina vs yasak..artık muz,elma,ayva ve haşlama yemem gerekmiş :)) bebek maması nevi şeyler yemeye merhaba diyorum yani artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?