Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nefes kamera şakası gibiymiş kadın yawww
kızlar çok kötüyüm sabah kadar sabah olsada dr gitsem diye bekledim kulak arkam saç diplerim heryanım fena kaşınıyo kırmızı kırmızı pul pul oldum ben günd e1 paket çikolata felan yiyodum alerjimi oldum acaba yaww gebericemm bebek hareketleride az biranönce dr gitmek istiyorummm

canım çok geçmiş olsun.senin için çok zor bir durum. zaten ilerlemiş hamileliğin verdiği sıkıntılar var birde üstüne kaşıntı eklenmiş.
Bugünmü doktora gideceksin. haberlereni bekliyoruz.

canancım aman ihmal etme kesin doktora gözük kayra ne yaptı acaba onuda çok merak ediyorum inşallah kaygılanacak bişey yoktur. bende sabaha kadar ayaktaydım valla bende de kaşıntı ve gaz problemi var saat 12.15 de randevum var bakalım ne dicek doktorumuz

günaydıınnn arkadaşlar... ben iyileşip geldim.... iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim...belimdeki ağrılar gitti şükür.... kasıklarım hala aynı bu böyle gidecek sanırım... doğum yapan arkadaşlarında son günlerindeki ağrıları byleydi hatırlıyorum .... 34 haftayı bari geçsem diye dua ediyorum............ hayırlısı....

akşam canana dua et deyip çıktım netten.... ama canan dualık olmuş...inşallah iyisindir..........bu kaşıntıların bir sebebi var muahakkak...... bebklerin hareketleri zaman zaman değişir.... takılmamak lazım... doktordan gelmeni bekliyorum...........

artvinlim canım.... allah korusun yoktur bişey inşallah........ bir süre sonra tekrar baktır istersen... hatta bir perinatalog görse daha iyi olur...

selincim bişey olmadı şükür ama sabaha kadar gezdim... belimin ağrısı geçti... ama bacak aram çooook acıyor....

senin kızlar bizi de korkuttu çok şükür iyisin benim de bir ara öyleydi meğer ikisiniün de kafası aşağıdaymış o zaman ben de korkmuştum açıkçası Allah korusun canım zamanında doğuralım inşallah bi 34 ü atlatsak dediğin gibi amuda bile kalkıcam valla kaydirigubbakcemile5

inşallah güzelim yaaaaa....... 36 yı 38i görmeyi isterim ama şu halde zor olcak galiba.... zaten doktor demişti...redüksiyon nedeniyle 36 ları göremeyebilirsin diye...ama 30 32 de erken bari 34 ü geçelim..

kızlar, ce-e demeye geldim.. bakem dedim kimler gülmüş gülün gülün bakalım bu akşam ne maceralar yaşıycaz eşimlen yalnızız gene.. ama şu kırk bi çıksa kaydirigubbakcemile3

kızlar, ce-e demeye geldim.. bakem dedim kimler gülmüş gülün gülün bakalım bu akşam ne maceralar yaşıycaz eşimlen yalnızız gene.. ama şu kırk bi çıksa kaydirigubbakcemile3

çıkar çıkar oda çıkar hiç endişelenme tatlım valla ben hiç geçmeyecek hep öyle gidecek sanmıştım bi başımaydım hep ama şükür şimdilerd eişin zevkli kısmına geçmeye başladık bile her anı ayrı güzelll

akşam için kolaylıklar size şekerim :roflol:

canan hayırlı haberlerle gel canım ya stres yapma sakın ..

kayra canım geçmiş oılsun içini ferah tut bende 34 ü görsem diyordum 38 e geldim

Artvinli canım moralini bozma ben o testlerden hiç birini yaptırmadım Rabbime emanet et sende her deneni kafaya takma..

geçicez abla geçicez..az kaldı 34ü de geçicez sonrasını da görücez inşallah..

inşallah güzelim yaaaaa....... 36 yı 38i görmeyi isterim ama şu halde zor olcak galiba.... zaten doktor demişti...redüksiyon nedeniyle 36 ları göremeyebilirsin diye...ama 30 32 de erken bari 34 ü geçelim..

takılma illa 34 diye, sonrası için de dua et..

ayy inşallah canım yaa..
Allah kolaylık versin bitanem..

Canancım geçmiş olsun canım... Hayırlı haberlerle dön inşaALLAH...

Kayra abla belinin agrısının geçmesine cok sevindim ama işte agırlaşaya baslamişsın kötü ya Rabbim yar ve yardımcın olsun ...

Medine nasılsın canım.ya ilk geldiğin günleri hatırladım şimdide,maşallah 22 haftan bitmiş bile,darısı benim başıma inşallah.

Artvinli evet inanamıyorum
ılk geldigimde neler yazıoydum suan 22 lerdeyiz cok şükür...
Hamd olsun iyiym işte hala mide bulantım var benimm cok yiyemiyorum off cok zor oluyo

SEn nasılsın bulantılar devam ediyo mu

Burcin sen nasılsın canım ...
Nasıl geçiyo 32 haftalar..

valla canım çok kolay geçtiğini söyleyemeyeceğim.. eyvahedigeldismile
bacak aralarım,dizlerim,kasıklarım,belim,sırtım feci ağrıyor artık..pek gece uykumuz kalmadı malesef ( mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
bir de HİÇ tuz yemememe ve bolca su tüketmeme rağmen ödem oluştu vücudumda şiştim;yüzüm,ellerim ve ayaklarım resmen bir boy büyüdü,dudaklarım silikonlu gibi..aynalara küstüm artık bayanssulusmile
onun dışında çok şükür bebeklerim gayet iyi, kız hep oğlandan daha büyükçe gidiyodu, üzülüyodum..bu hafta ikisi de 1800 gr çıktı.. doktorumuz aralarında en çok 80-100 gr olur ve 36yı rahat geçersiniz diyor..kendime hedefler koymuştum 28.-30.-34. ve 36. haftalara gelmek için..doktorumuz da 32de 5 duyu organı da işlev görür vaziyete gelir,34te akciğer gelişimi büyük ölçüde tamamlanır dedi..36yı görürsek de kiloları itibariyle küvezden yırtarmışız..şimdi bol bol dua edip sağlıkla ve vakitlice gelmelerini bekliyoruz anlayacağın..çektiğim acılara da iyi olduklarını gördükçe şükrediyorum.. :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah'ım herkese hepimize sağlıklı ve vakitli doğumlar nasip etsin inşallah..

SEN NASILSIN TATLIM?NASIL GİDİYOR?ŞİMDİ EN GÜZEL HAFTALARIN NE GÜZEL..TADINI ÇIKAR VALLA..

MaşaALLAH bebişlerine kilolaları cok güze l
CAnım ALLAH yardımcın olsun tabii zordur hele gece uykusuzlugu insanı mahvediyo cok iyi anlıyorum...Ben şimdiden baasladım geceleleri uyuyamamaya sizin göbüşler tabi daha büyük 32 haftadasınız ALLAHım inş vakti zamanında gelmelerini nasip etsin ...
Bizimde bir tanıdık cok şişti ayaklarının üstüne basamıyodu ALLAH kolaylık versin az kaldı inş..

Ben hamd olsun iyiyim doktora gittik kızımız 450gr oglumuzda 400gr olmus masaALLAH haftasına göre iyi dedi inş hep böyle giderse 35 haftayı bulur dedi.. Bende dua ediyorum hayırlısıyla bir aksilik olmasın inşaALLAH die..
Ablam yanımda kayınvalidemde geldi cok sıkılıyolar vanda hiç tanıdık yokya onlar sıkıldıkca ben kötü oldum iyice streslendim ne ediçegimi sasırdım bide ben burda dogum yapmıcam istanbula gidicem eşimden ayrı olucaz her kafadan bir ses olucak o yüzden bu ara iyice sıkıntı yaptım kendime ALLAH hayırlısını versin genede eger cok sıkılırsam geliçem tekrar bakıları cok zor olur dedikleri için annemle kayınvalidem arasında kalıcam hade 6 yada 7 ay :çok üzgünüm:

Canım bulantılar tam gaz devam,çok şükür diyorum ama hep,rabbim tekrar bu duyguları yaşattı,iyisiyle kötüsüyle herşeye razıyım.ama yavrumun dün sıkıntılı olduğunu duyunca çok canım sıkıldı.birde dr.çok zorlandı ölçüm yaparken,yanlışmı ölçüm yaptı diyorum...işte böyle kafam çok karşık,ama düşünmemeye çalışıyorum.zaten testleride tekrar yaptırmayı düşünmüyorum.kafa karıştırmaktan başka hiç birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…