nefes kamera şakası gibiymiş kadın yawww
kızlar çok kötüyüm sabah kadar sabah olsada dr gitsem diye bekledim kulak arkam saç diplerim heryanım fena kaşınıyo kırmızı kırmızı pul pul oldum ben günd e1 paket çikolata felan yiyodum alerjimi oldum acaba yaww gebericemm bebek hareketleride az biranönce dr gitmek istiyorummm
Kayraaaaa bişey olmadı di mi nasıl oldun
selincim bişey olmadı şükür ama sabaha kadar gezdim... belimin ağrısı geçti... ama bacak aram çooook acıyor....
kızlar, ce-e demeye geldim.. bakem dedim kimler gülmüşgülün gülün bakalım bu akşam ne maceralar yaşıycaz eşimlen yalnızız gene.. ama şu kırk bi çıksa kaydirigubbakcemile3
günaydıınnn arkadaşlar... ben iyileşip geldim.... iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim...belimdeki ağrılar gitti şükür.... kasıklarım hala aynı bu böyle gidecek sanırım... doğum yapan arkadaşlarında son günlerindeki ağrıları byleydi hatırlıyorum .... 34 haftayı bari geçsem diye dua ediyorum............ hayırlısı....
akşam canana dua et deyip çıktım netten.... ama canan dualık olmuş...inşallah iyisindir..........bu kaşıntıların bir sebebi var muahakkak...... bebklerin hareketleri zaman zaman değişir.... takılmamak lazım... doktordan gelmeni bekliyorum...........
artvinlim canım.... allah korusun yoktur bişey inşallah........ bir süre sonra tekrar baktır istersen... hatta bir perinatalog görse daha iyi olur...
inşallah güzelim yaaaaa....... 36 yı 38i görmeyi isterim ama şu halde zor olcak galiba.... zaten doktor demişti...redüksiyon nedeniyle 36 ları göremeyebilirsin diye...ama 30 32 de erken bari 34 ü geçelim..
kızlar, ce-e demeye geldim.. bakem dedim kimler gülmüşgülün gülün bakalım bu akşam ne maceralar yaşıycaz eşimlen yalnızız gene.. ama şu kırk bi çıksa kaydirigubbakcemile3
Burcin sen nasılsın canım ...
Nasıl geçiyo 32 haftalar..
Artvinli evet inanamıyorum
İlk geldigimde neler yazıoydum suan 22 lerdeyiz cok şükür...
Hamd olsun iyiym işte hala mide bulantım var benimm cok yiyemiyorum off cok zor oluyo
SEn nasılsın bulantılar devam ediyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?