kaşıntı çok zor kuzum bende atopik egzama var senelerdir öyle şeyler yaşadım ki o kaşıntı yüzünde dahalede var ama çok az eskiden iğne vuracak yer bulamıyorlardı kollarımda şükür bugünümede .
ben buğün gittim oğluşlarımı gördüm canlarım ya kıpır kıpırdılar çok iyilermiş üçlü testimi verdim ölçümler yapıldı herşey yolunda şükürrrrrr ay bugün varya enerji doldu içime birazda komşu eyzeleri gezdik mevlüt şekerlerine başladık herkeze birer yün verdik yardımetsinler diye :hulya:kaydirigubbakcemile2
Hayırlı akşamlar kızlar.....bugün 2.düzey ultrasyonumuz vardı,pek iyi geçmedi,moralim çok bozuldu.sağdaki yavrumda ense kalınlığı fazla çıktı,dr.ambiyo sentez istedi,ama biz eşimle istemiyoruz.yani yaptırmıyacaz kesin karar verdik.çok dua edin bize arkadaşlar,duanıza ihtiyacım var.çok şükür inançlı biriyim,herşey allahtan bunu çok iyi biliyorum.ama yinede elimde değil çok sersemledim.rabbim yavrularımı bana bağışlasın inşallah.
evet mandalina felan yapıyo ishal dr dinle canım yeme artık gribin nasıl oldu bu arada
kızlarr kayranın çok sancısı varmış kötüyüm dedi yarın girmezsem hastaneye yatmışımdı dedi dua bekliyo bizdendaha 30. haftada dua edelimkısssslarrrr doğurmasınnn
zorki ne zorrrr delirme noktasındayımmm
maşallahh oğlanlara gezmeleredegittiniz demekkk oh sefan olsun biz unuttuk artık gezmeyiiii
canım evde hiç krem yokmu dermovat filan sürsen azda olsa rahatlarsın ama durya heryerin demi kaşınıyor canım doktorunu ara bir iğne adı versin bari git vurul dayanılmaz
canım bunu ben doğum yaptıgım gece oldum dedigin gibi saç diplerime kadar salak kafa ben hemşirelere söylemedim sabaha kadar kaşıdım sabah kızdılar niye gece söylemedin hemen keserdik diye bir iğne vurdular ondakka sonra tek kaşıntı yok ama ben eve bi geldim bütün bacaklarım mosmor herkez gülüyor döverekmi doğurttular seni diye.
kızlarr kayranın çok sancısı varmış kötüyüm dedi yarın girmezsem hastaneye yatmışımdı dedi dua bekliyo bizdendaha 30. haftada dua edelimkısssslarrrr doğurmasınnn
canım yazdım ya aradım doktoru bebek karaciğer yada safra kesesine baskı yapıp damarları etkiliyorsa kaşıntı ondan olabilir dedi test yapmamız lazım yarın gel dedi saat 5 gibi ama artık dayanamayınca hastaneye gideyim dedim iğne felan bişi yapsınlar diye aradım acildeki kadın doğumcuyu anlattım derdimi bu dr hastasıyım gelsme bişi yapabilirmisiniz dedin doktorunuzun dediği gibi test yapmak lazım dedi avit tablet var dedi alerji ise o kesebilir dedi kcişi gönderip hemen aldırdım ama kesmedi kremde lıerac var sürüyom bebk yağı bepanten ama etki etmiyo hiç biri gırtlağım felan hep kaşınıyom yarını bekliyom hemen gitcem dr kessin artık bu kaşıbtıyoo bebekler bile oynamıyo düşün
kızlar.... uyku dediniz de... ben size sadece şu güççük ama yıllar sonra da anlatıp hep güleceğim bişey anlatem de sizde gülün ve anlayın :) normalde annemler kalıyor dönüşümlü olarak bebişlerin odası zaten yatak odamın hemen karşısı, beniş odasına çekyat koydum geçiciolarak anneler orada bebişlerimle yatıo, 2 saatte bir meme ihtiyacında beni uyandırıyorlar, ben de kalkıp emzirip gazlarını çıkarıp, eğer bi sorunları yoksa yatıom.. ama en çok 2 saat, daha hiç 2.5saat aralıksız uyumadım.. hatta emziriken kafam düşüyoo, annem hoop deyip uyandırıo :),, neyse hafta sonu annelere kalmayın dedik eşimle biz bakacaktık.. anamm meğer ne kadar faydası oluyormuş annemlerin, inanın hiç uyuyamadık eşim de bende 5 dk. dalıp her hık pıklarında uyandık hadiii tekrar yat, tam dalıosun gene, e bi de gaz sancıları vardı çığlık çığlığa, biri bitio, biri başlıo, neysem ben yine o 5 dk.lık dalışlardan sonra yine bir çığlığa kalkmışım beşiğin birinin başındayım, eşime demişim ki çıkar eşofmanını garibim o da çıkarmış vermiş, ben obnun alt pijamasının paçasının birini bir koluma diğerini öbür koluma geçirip ağına da kafamı sokmuş yaka ararken uyandım... düşünebilio musunuz manzarayıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sonra eşim kevser napıosun deyince uyandım bi baktım :kedi::kedi::kedi:..ne gülüyonus yaaaaaaa....
feleğiniz şaşçak gülün gülün... guclubacismileguclubacismile
canım ya erken ay bak varya koptum ben şimdi .vardır ama bundada bir hayır öyle diyelim inşallah sabah yazar bize günaydın der burdan allah yardımcısı olsun yarabbim allaha emanet olsun o ve kuzuları :Saruboceq:
canım yazdım ya aradım doktoru bebek karaciğer yada safra kesesine baskı yapıp damarları etkiliyorsa kaşıntı ondan olabilir dedi test yapmamız lazım yarın gel dedi saat 5 gibi ama artık dayanamayınca hastaneye gideyim dedim iğne felan bişi yapsınlar diye aradım acildeki kadın doğumcuyu anlattım derdimi bu dr hastasıyım gelsme bişi yapabilirmisiniz dedin doktorunuzun dediği gibi test yapmak lazım dedi avit tablet var dedi alerji ise o kesebilir dedi kcişi gönderip hemen aldırdım ama kesmedi kremde lıerac var sürüyom bebk yağı bepanten ama etki etmiyo hiç biri gırtlağım felan hep kaşınıyom yarını bekliyom hemen gitcem dr kessin artık bu kaşıbtıyoo bebekler bile oynamıyo düşün
iyi geceler bivcim. sonuda izne ayrılmışsın yarından itibaren tatil bol bol dinlen canım opuyorumnanaktan
Hepininiz çok saolun arkadaşlar.........inanın moral oldunuz bana......rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah,gerçekten çok zor.medikal parkdaki dr.bakırköydeki ahmet gül diye bir dr.yönlendirdi.dr.birde kendi dr.hastanede amniyo sentez yapamaz,ama ben burada yapıyorum dedi.bu nasıl iş anlamadım,hastane ortamında yapılamıyorda,nasıl oluyor küçücük bir odada muayenehanede yapılıyor.dr.ilk muayenede ölçüm yapamadı,pat pat vuruyor karnıma,öksürtüyor,olmadı 2.muayeneye aldı.2.kez ölçüm yaptı.rabbim herşeyin iyisini bilir,ama benim canımı sıktı işte.
ohhh ne güzel anası kuzusuna bakmaya gelecek onlar en büyük destek. benim annem ilk oğlumda yoktu yakınımda alanyada yaşıyordu şükür iki yıldır izmirde ve hemen yakınımdaevet nefescim nihayet ayrılabildim gerçi evden de takibe devam ama en azından evdeyim artık))) yarında annem geliyor edirneden bir kaç ay bende kalacak yaşadım yaniii
Hayırlı akşamlar kızlar.....bugün 2.düzey ultrasyonumuz vardı,pek iyi geçmedi,moralim çok bozuldu.sağdaki yavrumda ense kalınlığı fazla çıktı,dr.ambiyo sentez istedi,ama biz eşimle istemiyoruz.yani yaptırmıyacaz kesin karar verdik.çok dua edin bize arkadaşlar,duanıza ihtiyacım var.çok şükür inançlı biriyim,herşey allahtan bunu çok iyi biliyorum.ama yinede elimde değil çok sersemledim.rabbim yavrularımı bana bağışlasın inşallah.
ohhh ne güzel anası kuzusuna bakmaya gelecek onlar en büyük destek. benim annem ilk oğlumda yoktu yakınımda alanyada yaşıyordu şükür iki yıldır izmirde ve hemen yakınımda
kendini daha rahat hissediyorsun.
ya varya bide ne anneler var bugün kontrolüm vardı karşı odada dr bi hastayı almış kapıda kıyık duyuluyor konuşmalar .
dr:kalsiyumuna dikkat et bol bol süt iç
hamile bayan :içiyorum dr bey
anne:dr bey benimde ayaklarım agrıyor bende içeyimmi?
dr:duymamazlıktan geliyor
dr:hamile bayana şu ilaçları kullanalım
hamile bayan:tamam dr bey
anne:dr bey bende içsem o ilaçlardan iyi gelirmi
dr: sizin durumunuz farlı
hamile bayan :ayyyy anneee
dr:balık haftada kaçkere tüketiyorsun
hamile bayan:bir kere balık,birkere tavuk ikikerede et
dr:dr çok iyiii
anne:dr bey bende bu şekilde yesem bunları ayak ağrılarım geçermiii?
dr:yine duymuyor
EN SON Kİ KELİMELERDE BEN KOPMUŞUM PES DEDİM HATTA YUHHHHH DEDİM YAAA
ANNE:dr bey kızım riskli haftalarda 21. haftada ben onu eve götürsem eşinle aynı evde kalmasa belki bişey yapmak isterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dr:yazık dr isterseniz siz gidin bir kaçgün annenizde kalın
varya ondan sonrasını dinlememek için ben bekledigim odanın kapısını kapattım yok böyle birşey ya pessssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?