Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

cananım canım habersiz bırakma bizi bitanem. kayra geçmiş olsun canım.
pamuğum öpüyom kuşum.
kevser bol şans canım:))
ve bende cee mi dedim ve kaçıyom.
herkesi öpüyom kendinize iyi bakın..

inşllah bişey olmaz canım sen Allaha sıgın rabbim saglıklı şekilde dünyaya gelmeyi nasip etsin kuzularımıza inşallah

canım çok geçmiş olsun inşallah iyi habertlerle gelirsin doktordan Allahım şifa versin

iyi olmana sevindim canım Allahım vaktinde dogum yapmayı nasip etsin inşallah hepimize

medinecigim canım bizim bulantılar doguma kadar gidecek galiba benimde hala geçmedi bulantılarım

selamlar
artvinli sıkma canını inşallah bişi yoktur canım bbu çok rastlanan bişi kuzenimin hem ense kalınlığı hemde ikli ve üçlü testleri hep riskli çıktı çok üzüldük tabii ama amniyo sentez yapıldığında sorun olmadığı çıktı ve sağsalim doğdu bebeğimiz ense kalınlı fazla olupta sorunsuz doğma ihtimali %80 miş yani çok fazla yanıltıcı olabiliyo
canancım sanada geçmiş olsun belki stresle alakalı kurdeşn filan dır sonuçta doğuma az kaldı
kayracım sanada geçmiş olsun canım noluyo bu ara herkese böyle ya kızlar geçmiş olsun yazıoz hep Allah hepimize iyilik sağlık versin öptüm hepinizi

canan cok gecmıs olsun...kayracım sanada artık haftan ılerlıyor daha dıkkatlı olmalıın kendıne dıkkat et..yorulma fazla..artvintli arkadasların deıgın gıbı sıkma canını arkadasım ..allahtan baska kımse bilemez....inş bısey yoktur....wavy im cok gecmıi olsun sanada canım allahım bıdaha yasatmaın....

iyi akşamlar kızlar. ayyy valla çatladım bugün nete giremedim .kayra seni çok merakettim .annem şimdi oğlumu götürdüde açtım .şükürler olsun iyisin .valla kendim doğuracm zannettim böyleşeyler çok etkiliyor beni allahım bebeklerimizi sağlıkla zamanında kucagımıza almayı nasipetsin.

canancım sende daha gelmemişsin merakettim senide inşallah iyisindir.gecebakarım artık . annemlere gidecegim bir saate kızlar iyi bakın kendinize kocaman öpüyorum hepinizi bebeişlerinizide opuyorumnanaktan

offff geçmişe şöle üstün körü baktım kızlar umarım herkes iyidir
ben ananemi ziyerete geldim ...dayımın torunun neti var oradan girdim..

dün bebeklerim 9 ayı devirdi hastaneydeydik cerraha gittik....ömerimin yumurtası inmiyor onun için 3 ay sonrasına son muayne ve ultrason günü aldık onlardan sonra ameliyat günü verip ameliyat olacak sünnet olacak yaza sünnet kınamız var yani hehe şaka bi yana zor geliyor ömüşü yollamak
bakalım ne olacak babamız çok efemlı sinir eder beni artık dün bi kan almaya girmedi adam...

9 ay olarak aliş 8500 gr 70 cm ömer 9250 gr 71,5 cm
alişi çok hareketli buldu dok.adama muaynede resmen sldırdı aya dikilicekmiş ve ayakta muayne olduk..
alişin yüzü hep kızarıyordu egzama çıktı alerjik yapısı varmış bendede olduğundan oğluştrada çıktı kortizonlu krem verdi sadece 3 gün sürülecek sonrada hep losyon verdi o sürülecek..
gerisinde çok iyi buldu doktor kan sayımı yapıldı normal dedi..ben ilacı kesmişti başlamaya gerek yok dedi
pekmez veriyoru dedim...pekmeze devam dedi....

işte böle kızlar tam gaz dişbuğdayımızın hazırlığı devam davetiyelerimizi dağıttık...
süslemeleri tamamladık..c.tesi kısmetse olacak ...yarın eşimle evegideceğiz evimizi toplayacağız...
haftayada eve gececez dişbuğdayından sonra....

benden bu kaderrrr...aksam cano arayacam seni kuşium

dirim canım geçmiş olsun bitanem. egzama için bi tavsiyem var istersen sende araştır. ben pişik için kullanıyorum kızlara sudocream diye bir ürün. mothercare veya internetten satın alabilirsin. pişiği hemen yok ediyor yanıklarda yatak yaralarında ve egzamada kullanılıyor ve çok kişi memnun. mucize krem diye bahsediliyor hatta.. aklında bulunsun canıum

ben de bugün spiral taktırdım..

HYMARYYY yavrummm dr ne dedi.. bende taktırcam vakti gelince inşallah iyi gelir hepimize nasıl rahatmısın.. adetmi olmuşsun?

canım benim bugün aradım seni dedim Serdar yine geç kalmış,Acaba wavyme bişey mi olduueyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

canım adet de olmuş olabilirim,ara kanamalar da olabilirmiş,emzirirken normalmiş,emzirme tamamen kesilene kadar bu bu şekilde devam edermiş,
korunma ve rahim ağzı kanseri aşısıyla ilgili uzun uzun konuştuk,
son anda spiral taktırmaya karar verdim,3dk.da halletti sağolsun..

sen nasılsın bitanem?

bu arada ilk taktırdığım zaman sonrası bi kaç saat adet ağrısı gibi ağrım oldu,
hafif pembe bir kanamam var,
bunların hepsi normalmiş,
şuan pek bişey hissetmiyorum diyebilirim,
haftaya kontrole çağırdı canım..

kızlaaar, gayet güzel geçiyorr.. bakın buraya bilem gelebildim...

maşallah maşallah maşallah de kııızzz,
ben ne zaman birine bişey desem sabahı sabah ederdim,şimdi söylemiyorum ne hastalığı ne sağlığı valla..

bende diğer tarafta sormuştum acısını. ben hala reglde olmadım öyle kanamamda olmadı lohusalıkta . hadi bakalım sen kurtuldun rahatladın canım maşallah..

kayra dıkkat et canım ..........sıra sıra dogurun kızlar
hymary hadı ıyısın kendını emnıyet altına aldın yanı..............bes yıl cıkarmıcannnn...........:kedi:
dırım canım dış bugdayınız var demek hayırlı ols.............kocaman olsunlar ınş......herkese guzel geceler sıkıntısız geceler

beş yıl mı çıkarmıycam hıh hiçbile :dilcikar:
ben tekrar çocuk istiyorum kiiiiiii:1rolleyes:

nufusu zaten burdakı ıkız ve üçüzler topıgı patlatcak.......................bes yıl yok sana ..........alsanaalsanasmile

nufusu zaten burdakı ıkız ve üçüzler topıgı patlatcak.......................bes yıl yok sana ..........alsanaalsanasmile

bilmiyorumkismile
ama başbakan 3 tane yapın dedi taaammmıııııııaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…