Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kım dıyooo ya faydası yok dıye ............var canlarım ıçın bolbol ...........lımonsuz ıçılmıyo zaten ben ıkı lımon sıkıp ıçıyodum ılk uç ay............sıfa ols bebeklere...........ıyı bakın kendınıze

bende bi ara çok içiyodum şimdi biraz daha az içiyorum. hatta bi ara canım acayip isterdi...

Yok canım ya,onuda içemiyorum.
Yoğurt,ayran,süt nadir,hiç birini tüketemiyorum.:sinifsinif:

canım yaaa yararlı şeyleri içmiyosun yani:))içersin yaaa belki biraz daha zaman geçince içersin....bende hamile kalmadan önce balık asla ve asla ağzıma sürmem evde yaptırmazdım ama şimdi yiyiyorum yararlı diyebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ayy her doktor farklı bişey söylüyo..deli olcam valla..!!!
ben sordum doktora ve aynen şöyle dedi : en zararlıdan en az zararlıya doğru dizersek "kola,meyveli gazoz,gazoz,soda"..yani sodanın da hiç zararı yok diyemem ama diğer asitli içeceklere göre daha az..

hımm bana sorarsanız sen napıyosun diye..canım çok çok istediğinde çay bardağıyla içiyorum ki o da ayda bir kere oluyo bazen olmuyo bile..

ay bende sade soda içemiyorum kızlar ya bütün gazlı içecekleri çıkardım hayatımdan ...Gerçi sade sodayı hiç içemem ben meyvalı içerdim onunda faydası yokmuş ama sade hakkında bi bilgim yok

valla doğru söylüyosun ben bi ara hergün içiyodum maden suyunu..şimdide canım isteyince bi tane içiyorum..doktorumda iç dediydi...

Valla çooooook haklısın canım
ya hepsi aynı branştan dr.lar.niye düşünceleri,önerileri bir değil.
Mesela benim dr.bugün kan hapına gerek yok,elevit yeterli dedi
Ya benim ilk gebeliğimdede kan hapı çok önemli derdi dr.
Şimdi ben kime inanıcam,içmiycemmi,
ooooof ooooooooofbilmiyorumkismile

senın benım gıbı sancıların oluyo mu pekı...

herkeslere iyi akşamlar
yaaaaaaaa salı akşamları bi canım ailem keyfimiz vardı o da yeni diziye yenik düştü yaaaaa
kocişte yok evde...
alania inşallah diner sancıların canım..

saol canım ask ve cezada guzel ızle bence

herkese ii geceler arkadaşlar öpüyorum herkesi ben uyumaya çalışıcammm

bak mesela benim doktor da kan meselesini önemsiyor..ben uzun zamandır kan ve demir takviyesi için ilaç alıyorum ona rağmen ikiz olduklarından kansızlık sorunumun olabileceğini düşündü doktor ve geçen ay tam kan sayımı istedi..çarşamba tekrar kontrol etti ne zaman yaptırmıştık diye..
kan sayımı yaptırmanı istedi mi doktorun?belki kan durumun yeterlidir ondan öyle demiştir..benimki mesela her ilacı tahlil isteyip sonucuna göre verdi..

herkese ii geceler arkadaşlar öpüyorum herkesi ben uyumaya çalışıcammm

iyi geceler canım..inşallah mışıl mışıl uyursun..

iyigeceler kızlar.geçmişe bir baktım şükür herkez iyi bebişlerinde o küçücük evlerinde keyifleri iyidir mutlaka.
bugün hiç nete giresim gelmedi .bir bakayım dedim neler yaptınızdiye.
canan ne misafiri kızım ya bu halinle .börek tarifi sormuşsun patatezli deyil ama başka tarif verebilirim yapmadıysan adıda çoban böreyi kolayda yapması.istersen yazarım canım.

eylülcüm ben belli saatlerde almıyorum eleviti aklıma ne zaman gelirse esasında senin dedigin gibi yapsam iyi olur.

Kızlar cok tşk ederim hepinize valla içtim bi tane rahatladım
ınşaALLAH zararı yoktur ne bilim asitli diyolar içme diyolar bende hiç bişeyi aş ermedim canım acayip istiyo biliyomusunuz

kızlar gunaydın dolasıyorum topıktee.......artık sızınde azalıyoo yavas yavas.........ıyı bakın bebişlere soda ve maden suyu arasında azda olsa fark var daha faydalı mıneraller ıceren maden suyu gunde ıkı üç ıçılebılıyoo elevıt aya kadar yetrlı bebk ıyı ce buyuyunce kan tahlınlıe gore demır takvıyesı o zaman verıyo dr bu tur gelışmelker her dr a gore degısıyo dr a guvenın ......herkese guzel bı gun........bebışleremı dua edın ınşş gelsınler bıran once teyzelerı ...................

Günaydın kızlar.Sizden zaman istemiştim biraz,olanları anlatmak için.Konu açtım ayrı ayrı mesaj yazmaktansa.Artık aranızdan ayrılmalıyım çünkü dayanmak daha da güçleşiyor.Belki yine güzel haberlerle dönerim aranıza.Hepinize mutlu,sağlıklı yarınlar diliyorum.Bebeklerinize ve sizlere uzun ömürler versin Rabbim....:a015: :a015: :a015:

http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim/340883-1-senede-5-bebegimi-kaybettimucunu-oncesinde-ikisini-dogar-dogmaz-nasil-dayanilir.html

saol canım Allah senden razı olsun
kızlar merhaba yıne benım sancılarım basladı bugun hastanelerdeydım...doktor yıne ciğer geiştirici igne verdi....benden haber almazsınız bilinki dogurdum...cok korkuyorum...
canım inşallah sorunsuz şu haftaları da anlatırsın bebek için en iyi şey moral bak ne güzel iğneleri de vuruluyosun tedbirini alıyosun inşallah bişey olmaz

canım benim doktor da sadece elevit verdi bakalım pazartesi falan gideri o zaman ne diycek ben de şaşırdım herkez kan hapından bahsediyo ama benimki bi şey demedi

kızlar ben geldim net buldum hehehe kimse yok ama ara ara geleceğim ...malum hafta sonu diş buğdayımız da var ....

kızlar okudunuz mu yazıyı ben hepsini okumaya dayanamadım anca başını ve sonun okudum benim gibi fazla duygusal hamileler varsa okumamasını tavsiye ederim. Allah seyma arkadaşımıza sabır versin inşallah acılarını unuttursun:gitme::gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…