sade içip içine sen limon sık canım onu da içemiyormusun
kım dıyooo ya faydası yok dıye ............var canlarım ıçın bolbol ...........lımonsuz ıçılmıyo zaten ben ıkı lımon sıkıp ıçıyodum ılk uç ay............sıfa ols bebeklere...........ıyı bakın kendınıze
Yok canım ya,onuda içemiyorum.
Yoğurt,ayran,süt nadir,hiç birini tüketemiyorum.:sinifsinif:
Medinecim günde 2 kez sade soda içmek gerekiyormuş.
Çok faydalı olduğunu söyledi.
içinde çok sayıda mineraller bulunduğu için.
Ama ben sade soda içemiyorum.limonlu içebiliyorum.
onunda faydası yokmuş
ayy her doktor farklı bişey söylüyo..deli olcam valla..!!!
ben sordum doktora ve aynen şöyle dedi : en zararlıdan en az zararlıya doğru dizersek "kola,meyveli gazoz,gazoz,soda"..yani sodanın da hiç zararı yok diyemem ama diğer asitli içeceklere göre daha az..
hımm bana sorarsanız sen napıyosun diye..canım çok çok istediğinde çay bardağıyla içiyorum ki o da ayda bir kere oluyo bazen olmuyo bile..
ayy her doktor farklı bişey söylüyo..deli olcam valla..!!!
ben sordum doktora ve aynen şöyle dedi : en zararlıdan en az zararlıya doğru dizersek "kola,meyveli gazoz,gazoz,soda"..yani sodanın da hiç zararı yok diyemem ama diğer asitli içeceklere göre daha az..
hımm bana sorarsanız sen napıyosun diye..canım çok çok istediğinde çay bardağıyla içiyorum ki o da ayda bir kere oluyo bazen olmuyo bile..
hımmmm benden önce kimse doğuramaz ülennnnn herkes sırasını bilsin bakimmmm daha 30+lardasın bekle canımmmmmboshayallersmile
hehehe haklısın burcincim canım börek istiyodu misafir bahane oldu aslında kıss değişiklik olur biraz muhabbetle açılırımmmm
herkeslere iyi akşamlar
yaaaaaaaa salı akşamları bi canım ailem keyfimiz vardı o da yeni diziye yenik düştü yaaaaa
kocişte yok evde...
alania inşallah diner sancıların canım..
Valla çooooook haklısın canım
ya hepsi aynı branştan dr.lar.niye düşünceleri,önerileri bir değil.
Mesela benim dr.bugün kan hapına gerek yok,elevit yeterli dedi
Ya benim ilk gebeliğimdede kan hapı çok önemli derdi dr.
Şimdi ben kime inanıcam,içmiycemmi,
ooooof ooooooooofbilmiyorumkismile
herkese ii geceler arkadaşlar öpüyorum herkesi ben uyumaya çalışıcammm
saol canım Allah senden razı olsunEylülcüm boswer canım ya ALLAH kimseyede muhtac etmesin...
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaALLAH yacas yavas yap kendini yormadan ben bilirim cok zor oluyor gercekten insan ayakta zor duruyo ben böyleydim ablam var şimdi hiç bişi yapmıyorum ben
Duamdasın inş..
canım inşallah sorunsuz şu haftaları da anlatırsın bebek için en iyi şey moral bak ne güzel iğneleri de vuruluyosun tedbirini alıyosun inşallah bişey olmazkızlar merhaba yıne benım sancılarım basladı bugun hastanelerdeydım...doktor yıne ciğer geiştirici igne verdi....benden haber almazsınız bilinki dogurdum...cok korkuyorum...
Valla çooooook haklısın canım
ya hepsi aynı branştan dr.lar.niye düşünceleri,önerileri bir değil.
Mesela benim dr.bugün kan hapına gerek yok,elevit yeterli dedi
Ya benim ilk gebeliğimdede kan hapı çok önemli derdi dr.
Şimdi ben kime inanıcam,içmiycemmi,
ooooof ooooooooofbilmiyorumkismile
Günaydın kızlar.Sizden zaman istemiştim biraz,olanları anlatmak için.Konu açtım ayrı ayrı mesaj yazmaktansa.Artık aranızdan ayrılmalıyım çünkü dayanmak daha da güçleşiyor.Belki yine güzel haberlerle dönerim aranıza.Hepinize mutlu,sağlıklı yarınlar diliyorum.Bebeklerinize ve sizlere uzun ömürler versin Rabbim....:a015: :a015: :a015:
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim/340883-1-senede-5-bebegimi-kaybettimucunu-oncesinde-ikisini-dogar-dogmaz-nasil-dayanilir.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?