Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

artvinli naber,yoksun ne zamandırrrr hymaryy resim yükleme sitesinin adresini versene göbüşümle çocukların dolabının resmini ekleyeceğimmm

kızlar valla içim uyuyor bugn uykusuzluktan bilgisayarın karşısında ay ne zaman rahat uyucam artıkmirmirmirmir şişmeyede başladım :1no2:

kayra ancak maşallah denir ne denicek bu haftalarda,,,,ekle sen göbüşüde görelim

evet tatlım arayıp danışabilir, hatta tahlilleri falan varsa onları fakslayabilir bile..iyi fikirmiş..
inşallah kafasına göre olmaz iğne falan..ben karşıyım böyle şeylere..

evet geldim şükür eylülcüm çabuk geçti ama artık yavaşladı evdeyim hep sıkılıyorum

sıkılma sıkılma az kaldı sık dişini :))

neydiyonuz bacılarrrr benim yarın misafirim gelecek patatesli börek tarifi arıyom şöyle değişik bişiler varmı diyeeee

yahu kaşıntılar geçti, bebekler hareketlendi ve canan başladı yaramazlılara..yahu misafir ağırlamak senin neyineeee klava:

bende göbüş resmi koyasammı bu hafta .... korkuyom valla yorumlardan.................

hımm..yorum yapmıyım aslında abla..biliyosun bu konudaki fikrimi az çok :1hug:

baska cvp veren yokmu kizlar :gitme:

artvinli naber,yoksun ne zamandırrrr hymaryy resim yükleme sitesinin adresini versene göbüşümle çocukların dolabının resmini ekleyeceğimmm

Canancım buralardayım aslında.
Bakıyorum kimseler olmuyor artık.
herkes ağırlaştı sıkıntıları var,kimse giremiyor artık.
Benim gibi erken haftalarda olan arkadaşlarda pek takılmıyor nedense:sm_confused:

valla tatlım takılcazda kimse yok die bizde takılmıyoz valla...

kızlar merhaba yıne benım sancılarım basladı bugun hastanelerdeydım...doktor yıne ciğer geiştirici igne verdi....benden haber almazsınız bilinki dogurdum...cok korkuyorum...

hımmmm benden önce kimse doğuramaz ülennnnn herkes sırasını bilsin bakimmmm daha 30+lardasın bekle canımmmmmboshayallersmile
hehehe haklısın burcincim canım börek istiyodu misafir bahane oldu aslında kıss değişiklik olur biraz muhabbetle açılırımmmm

kızlar naberler artık hayat benim için geceleri var ya

yarasa gibi oldum ama uyurken bile onların içinde haraket etmesini hissetmek ve buna uyanmak ....

rabbim herkeze nasip etsin ...

ben biraz sonra evden çıkıcam ...anneme gidiyorum... drum orda...

yarın kontrolüm var... 3 haftadır bebişlerimi dr amcalarına gösteremedim... kaç gr aldılar acaba meraktayım...neyse herkezi öptüm....

bu arada gececi arkadaşlara kolaylık diliyorum şimdiden uykusuz geceler başladı ya

herkeslere iyi akşamlar
yaaaaaaaa salı akşamları bi canım ailem keyfimiz vardı o da yeni diziye yenik düştü yaaaaa
kocişte yok evde...
alania inşallah diner sancıların canım..

kızlarr ben geldimm herkese ii akşamlarrr nasılsınız bakalım...

Kızlar bişi sorucam size soda içmek zararlımıdır ..
Doktora soran var mı

Medinecim günde 2 kez sade soda içmek gerekiyormuş.
Çok faydalı olduğunu söyledi.
içinde çok sayıda mineraller bulunduğu için.
Ama ben sade soda içemiyorum.limonlu içebiliyorum.
onunda faydası yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…